Close
Faqja 33 prej 97 FillimFillim ... 2331323334354383 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 321 deri 330 prej 970
    I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Me duket se s'ke kuptuar asgje nga postimi im. Nuk eshte se me plas per ndonjerin aty ne Big Brother, por te shohesh nje femer si puna e Ildes, me ate lloj te folure prej drogaxhieje, duke i marre mbare me rrob shpie e njerez qe si njeh fare, c'te mbetet tjeter te thuash?!. Erdhi tjetra nga Amerika per cfare?! Per te treguar se sa bukur u jep urdhera e mend te tjereve e sa garipe eshte?!. Lere fare, se femer me e shemtuar qe me eshte dukur ne videon qe solla ska ku te veje me. Mjer shtepia qe e ka.
    po mer cun gusto gusto kjo dynja.per mu dhe me me la shpin do e menojsha pak.femra duhet me pas dicka feminile,se per ndryshe do i themi xhaj

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    po mer cun gusto gusto kjo dynja.per mu dhe me me la shpin do e menojsha pak.femra duhet me pas dicka feminile,se per ndryshe do i themi xhaj
    xhaj, me kushtin qe te kishte tope, tope o papagalos, drague

Shume femra-burra, jane aty mrena, vetem oj nocka, ka karakteristika femrore, po te tejperdorura
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    xhaj, me kushtin qe te kishte tope, tope o papagalos, drague

Shume femra-burra, jane aty mrena, vetem oj nocka, ka karakteristika femrore, po te tejperdorura
    deshe me thon ,:seconda mano

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    xhuxho astritit i osht bo gonxhe,ja ka vu nocka koken ke veni.

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    drague,

astriti, pret qe te iken dritat ne gerdec, qe te filloje shperthimin
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Manchester Maska e -Alda-
    Anëtarësuar
    13-07-2007
    Vendndodhja
    London
    Postime
    646
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    C'lidhje ka tamponi apo tangat?
    Tangat po ua shohim te gjitha femrave nga blloku, secila ka qejf te reklamoje ngjyren e tangave qe ka vesh, cfar ka per tu habit ktu? Plus qe ilda nese ka fol aty, ka fol me femra per pune tamponi etj etj, por edhe nese ska fol me femra, ku eshte problemi ne kte gje se spo e kuptoj? Te gjith e dine se femrat kan menstruacione edhe perdorin tampone, etj etj, ska asgje per tu skandalizuar.
    Pastaj kjo tjetra cfar eshte (harron se nga ka ardh) ? Te gjith e dime se nga kemi ardh, por te gjith i kemi "pordhet" ne maje te kokes kur vjen puna te flasim per tjeret, asnjehere se kthejm gishtin nga vetja duke pare se cfar kemi ber/bejm apo do te bejm!! Ajo eshte rrit ne USA , prejardhjen e ka nga shqiperia, sdo te thote qe ajo do fliste ne ate show per jeten shqiptare etj etj, asnje nuk eshte ne gjendje te perfaqesoje shqiperine aty, aty perfaqesohet vetja jote. Per tangerllek, ta them un qe ka vetem te foluren ashtu, se njerez aq te shoqerueshem edhe te afrueshem sa ilda, jan te rralle per tu gjet.. ska tangerllek fare, te folmen ashtu e ka, por sdo te thote qe ka tangerllek.. kurse per fshat, o goc ajo eshte rrit ne mes te Amerikes, jo ne ndonje ferme te amerikes. Edhe nese ilda i tha asaj llupses, merr nje pjate edhe ha si njeri, ashtu do benin te gjith, edhe un personalisht ashtu do beja, nuk haj dot ne nje tas me te tjere, ma neverit.

Ti mund ta njohesh me mire se une por aty ne BB shume kush e njef aq sa une.
    Me perjashtimin nga BB tregoj veten sa kulture ka.Nuk ka lujtur fare me mend.Ajo si mos te kishte pare mashkull kurre,mbaroj pas Polit se linte rehat gjithkund pas tij.Ajo me pak fjale ishte femer skandaloze se del me tanga ne dore e pyet cunat ku ti vej te thanen hahahaha budallallek apo i thote Olsit dil nga banjoja se do vej tamponin se di ku eshte celivizimi i asaj qe Ilda ka sjell aty.Ajo donte te dukej e zgjuar se gjoja ishte rrit jashte por asaj qe ajo i thote celivizim shume kush i thote injorance.Sa i perket sallates ajo e para te kishte marre nje pjate te kishte hedhur pjesen e vete dhe sdo i interesonte ca benin te tjeret.
    Kur nuk je i zoti te perballosh argumentet terhiqu jo te kalosh tek familja.
    Ina ka qene njeshi aty po dhe ajo doli.Ajo ishte femer tamam me nivel te larte eshte edhe Besa e deri diku Romina.
    Ilda mori ate qe meritoj se kujtoj ajo se ishte ne forum apo chat qe ta mbajne me hater pa marre parasysh cfare ben
    м'вι вυzë ëѕнтë иנë ρυтнנє, м'вι ѕнριят ëѕнтë иנë νєтмι. נαм вσтα ρα ємëя, кυя ρяαиë мєנє ѕ'נє тι.

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga -Alda- Lexo Postimin
    Ti mund ta njohesh me mire se une por aty ne BB shume kush e njef aq sa une.
    Me perjashtimin nga BB tregoj veten sa kulture ka.Nuk ka lujtur fare me mend.Ajo si mos te kishte pare mashkull kurre,mbaroj pas Polit se linte rehat gjithkund pas tij.Ajo me pak fjale ishte femer skandaloze se del me tanga ne dore e pyet cunat ku ti vej te thanen hahahaha budallallek apo i thote Olsit dil nga banjoja se do vej tamponin se di ku eshte celivizimi i asaj qe Ilda ka sjell aty.Ajo donte te dukej e zgjuar se gjoja ishte rrit jashte por asaj qe ajo i thote celivizim shume kush i thote injorance.Sa i perket sallates ajo e para te kishte marre nje pjate te kishte hedhur pjesen e vete dhe sdo i interesonte ca benin te tjeret.
    Kur nuk je i zoti te perballosh argumentet terhiqu jo te kalosh tek familja.
    Ina ka qene njeshi aty po dhe ajo doli.Ajo ishte femer tamam me nivel te larte eshte edhe Besa e deri diku Romina.
    Ilda mori ate qe meritoj se kujtoj ajo se ishte ne forum apo chat qe ta mbajne me hater pa marre parasysh cfare ben
    alda ato jane kot fare.a e ke pa ate programin Aldo morning show?
    si de duket Flutra?yll yll fare

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-03-2008
    Postime
    36
    ina, besa dhe romina me nivel te larte?????? hahahaha

meqe ra llafi te romina, per mua ka lene nam fare : shkon dhe i thote tjetrit Te dua si ne fillore...pfff

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    o cun po te ishin gjithe gocat shqiptare si ato do na ishte bo tel fare

Manchester Maska e -Alda-
    Anëtarësuar
    13-07-2007
    Vendndodhja
    London
    Postime
    646
    Citim Postuar më parë nga wisdom seeker Lexo Postimin
    ina, besa dhe romina me nivel te larte?????? hahahaha

meqe ra llafi te romina, per mua ka lene nam fare : shkon dhe i thote tjetrit Te dua si ne fillore...pfff
    Pse qenka injorance me i shprehe atij tjetrit ndjenjat?
    S`ka asgje te keqe ktu,ate qe ndjen thote
    м'вι вυzë ëѕнтë иנë ρυтнנє, м'вι ѕнριят ëѕнтë иנë νєтмι. נαм вσтα ρα ємëя, кυя ρяαиë мєנє ѕ'נє тι.

Faqja 33 prej 97 FillimFillim ... 2331323334354383 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Esse dhe artikuj të muslimanëve
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 09-12-2010, 09:31
  2. Misioni Amerikan Në Shqipëri (1946)
    Nga DriniM në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 30-07-2010, 21:39
  3. Guerilasit e LANC
    Nga Tannhauser në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 21-04-2007, 14:12
  4. Kryengritja Popullore Shqiptare E 1912 – 1915
    Nga ORIONI në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-07-2005, 14:44
  5. Debat mes anti liberalëve dhe liberalëve
    Nga liridashes në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 22-03-2005, 19:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •