Close
Faqja 278 prej 1135 FillimFillim ... 178228268276277278279280288328378778 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 2,771 deri 2,780 prej 11341
    i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar mė parė nga diocleziano Lexo Postimin
    !!na thuj muameti,ishte pedofil apo jo?

ps.futu mrena temes
    po ka qen pedofil ka dshmu motra yte qe asht dhunu me vite te tera nga ai !
    dinozor me qejf ....je ba....
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-02-2005
    Postime
    386
    Citim Postuar mė parė nga diocleziano Lexo Postimin
    leni mer dinosaurat,se nuk ka pas dinosaura pedofil!!!na thuj muameti,ishte pedofil apo jo?

ps.futu mrena temes
    Lexoje temen, pergjigja eshte me lart.
    Aishja nuk ka qene 9 vjece kur eshte konsumuar martesa e plote, ka qene 14-15 vjece.
    beqar

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Oh messia4ever , ju vet i shpikni keto "hadithe" dhe vet i besoni, lexo ma mire se nuk ka qene 9 vjecare Aishja kur eshte martuar jo , ka qene shum me e madhe se aq 18-20 vjecare!!
    Jo fatmiresisht apo fatkeqesisht une nuk shpik dhe nuk shkruaj hadithe.
    Nuk ka fakte se ka qene 18 as 20 vjecare, dijetaret dhe biografet (Buhariu, Muslimi, Isaku etj.) pajtohen se Ajshja ka qene 6 vjecare kur ka bere kurore, (une nuk po shpik asgje nga vetja vetem po i citoj dijetaret islamike), dhe 9 vjecare kur ka shkuar ne shtepine e Muhametit. Po e zeme se ne dy jemi shoke te ngushte te jetes, dhe une nje dite ta kerkoj vajzen tende 6 vjecare qe ajo te martohet me mua, cfare do te mendoje ti per mua? Kete e ka bere Muhamedi.

http://www.muhammadanism.org/Hadith/Topics/Marriage.htm

Une kam prejardhje sunite dhe sa kam lexu per fene asnje dijetar i madh islamik nuk i ka konsideruar hadithet e Buhariut si 'te dobta', perkundrazi dijetaret me te shquar islamike i kane konsideruar si mbeshtetje per fene islame, ky koncept i 'hadith i dobet' perdoret sic e thote edhe kjo vebfaqe qe te mbrohet Muhamedi dhe feja islame, sepse myslimanet moderne e dine se martesa me femije eshte gabim, ne perendim denohesh me burg nese kryen marredhenie seksuale me femije.

Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Lexo dhe mos beso trillimet e tua ( ne kete rast njerezve si puna jote qe kane jetuar 1400 vite me pare te cilet kane trilluar te pavertetat per profetin dhe fatkeqesisht sot muslimant po i besojne si te verteta) !
    I nderuar une nuk po dua te te ofendoj as ty as myslimanet tjere sepse une nuk i kam shkruar ato hadithe dhe kurrfare interesi nuk kam per to. Po a po thoni ju se islami eshte feja e vetme qe e ka mbrojtur Zoti nga korruptimi, a pe sheh se edhe ky mit i joti pe qet poshte mitin tjeter islamik, perse nuk e ka mbrojt Allahu fene e tij kur ata (sipas teje) paskan 'shpifur' per profetin Muhamed gjera 'te keqija'.

Respekt

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar mė parė nga bakudr Lexo Postimin
    Lexoje temen, pergjigja eshte me lart.
    Aishja nuk ka qene 9 vjece kur eshte konsumuar martesa e plote, ka qene 14-15 vjece.
    Percaktonu ne njeren, se disa po thojne 18-20, disa 14-15 disa 27, shkrimet islamike qe pranohen nga dijetaret po thojne 9...

po e zeme se nje njeri deshiron te konvertohet ne islam, kujt duhet t'i besoje me shume, juve apo shkrimeve islamike.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-02-2005
    Postime
    386
    Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    Percaktonu ne njeren, se disa po thojne 18-20, disa 14-15 disa 27, shkrimet islamike qe pranohen nga dijetaret po thojne 9...

po e zeme se nje njeri deshiron te konvertohet ne islam, kujt duhet t'i besoje me shume, juve apo shkrimeve islamike.
    Edhe une po them 9, por eshte plotesuar nga aspekti seksual kur ajo ka qene afersisht 14-15 vjece. Percaktimi i sakte i moshes mund te jete i veshtire por ka qene adoloshente.

Po te shikosh burimet e fese tende do te shikosh se Jozefi ka qene 90 vjec dhe Marija 12-14 vjece kur jane martuar perpara se Jezusi te lindte. Edhe pse kane bere kete martese ne kete moshe nuk e kane plotesuar martesen me te gjitha te drejtat qe te jep martesa duke perfshire edhe marrdheniet seksuale. Per detaje me shume shiko shkrimet e po kesaj teme.
    beqar

kristiani Maska e krishterprizren
    Anėtarėsuar
    31-03-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    250
    Citim Postuar mė parė nga bakudr Lexo Postimin
    Edhe une po them 9, por eshte plotesuar nga aspekti seksual kur ajo ka qene afersisht 14-15 vjece. Percaktimi i sakte i moshes mund te jete i veshtire por ka qene adoloshente.

Po te shikosh burimet e fese tende do te shikosh se Jozefi ka qene 90 vjec dhe Marija 12-14 vjece kur jane martuar perpara se Jezusi te lindte. Edhe pse kane bere kete martese ne kete moshe nuk e kane plotesuar martesen me te gjitha te drejtat qe te jep martesa duke perfshire edhe marrdheniet seksuale. Per detaje me shume shiko shkrimet e po kesaj teme.

ooo bakudr ti i ban qef vetit
    ani pse si hudhni posht ato hadithe qe shkruajn se ajo eshte pelqyer nga Muhamedi ne moshen 6 vjeqare e ne moshen 9 eshte konsumuar martesa

disa thon qe ajo ka lozur me kukulla

ore ore

ci ja futni kot

pse islami qenka si tju konvenoj juve apo si thon hadithet

po pse si hedhni---- kot qa ju vyen ato per studime pse pse ?????????

hudhni at'her
    Zoti ėshtė dashuri

kristiani Maska e krishterprizren
    Anėtarėsuar
    31-03-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    250
    [
    QUOTE=bakudr;1875090]Edhe une po them 9, por eshte plotesuar nga aspekti seksual kur ajo ka qene afersisht 14-15 vjece. Percaktimi i sakte i moshes mund te jete i veshtire por ka qene adoloshente.

PSE TI I KE MAJT QIRIN MUHAMEDIT SE NE MOSHEN 14 15 JA PASKA FUT AI
    Zoti ėshtė dashuri

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-02-2005
    Postime
    386
    Citim Postuar mė parė nga krishterprizren Lexo Postimin
    [

PSE TI I KE MAJT QIRIN MUHAMEDIT SE NE MOSHEN 14 15 JA PASKA FUT AI
    Ne moshen 14-15 vjec Aishja filloi dhe tu mesonte grave se si mbahej agjerimi, se kur mbahej agjerimi, se si e kur falet namazi. Dhe filloi tua shpjegoje keto gjera kur edhe vete u be grua tamam.

Muslimanet ndryshe nga fete e tjera kane namazin e rregullt, kane agjerimin e rregullt. Dhe ne lidhje me grate namazi dhe agjerimi nuk u kerkohet ne kohe te caktuara qe perfshin kohen kur ajo eshte lehone, kohen kur ato kane periudhat mujore, kohen kur ato jane shtatzena si dhe rregulla te tjera qe u takojne grave ne menyre qe te kene mundesi ta bejne adhurimin te sakte.

Sipas feve te tjera duke perfshire edhe temen tende nuk ka rregulla te tilla per grate. Sipas fese tende grave kur u vijne periudhat mujore ato konsiderohen te felliqura dhe nuk afrohen as ne krevat. Shikoje fene tende me kujdes dhe do te shikosh se ne praktike feja juaj kur grate kane periudhat eshte e ndalur te flesh ne nje krevat me te.

Ne nje teme tjeter me the se agjerimin me te devotshen/bukur e ka Jezusi. Me thuaj njehere se si agjeronte jezusi. Me trego pak se si agjerojne grate e krishtera. Kur e fillojne dhe kur e mbarojne agjerimin grate? A kane leje per te mos agjeruar grate kur kane gjendjet e tyre te natyrshme (lehoni, shtatzani, periudha)?
    beqar

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-02-2005
    Postime
    386
    Citim Postuar mė parė nga krishterprizren Lexo Postimin
    ooo bakudr ti i ban qef vetit
    ani pse si hudhni posht ato hadithe qe shkruajn se ajo eshte pelqyer nga Muhamedi ne moshen 6 vjeqare e ne moshen 9 eshte konsumuar martesa

disa thon qe ajo ka lozur me kukulla

ore ore

ci ja futni kot

pse islami qenka si tju konvenoj juve apo si thon hadithet

po pse si hedhni---- kot qa ju vyen ato per studime pse pse ?????????

hudhni at'her
    Jo nuk po i bej qejfin vetes. Nqs je kaq i zellshem atehere shko e meso pak per kulturen e asaj kohe, per menyrat se si beheshin martesat atehere.

Pse nuk je kundra marteses se Jozefit 90 vjecar me marijen 12 vjecare?
    beqar

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga Dorontina Lexo Postimin
    po ka qen pedofil ka dshmu motra yte qe asht dhunu me vite te tera nga ai !
    dinozor me qejf ....je ba....
    ok dori se po me ben te prish gojen,se une temes ju permbajta,ai ka nja 14 shekuj qe i ka kthyer patkonjt nga dielli dhe tani bo qef ne "xhenet"me 72 lezbike si puna jote.

kurse une moter nuk kam.

ps.ik tani mos e kruj me me mua
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •