Close
Faqja 279 prej 1135 FillimFillim ... 179229269277278279280281289329379779 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 2,781 deri 2,790 prej 11341
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-04-2007
    Vendndodhja
    Stamboll
    Postime
    14
    Citim Postuar mė parė nga xhamia Lexo Postimin
    Sikur njerzit te shkonin mbas te vertetes si shkojn mbas genjeshtres do te kishim nje bote me perfekte jan fjalet e nje dijetari
    Ju spo dini qka me ba veq del nje njeri edhe thot qe Muhamedi a.s ka qen i martuar me nje 6 vjeqare dhe ju qaq te menqur e filozofoni kete gje me jave te tera
    Ose del nje tjeter thot ndonje gje tjeter dhe pa qare qe duhet ti besoni

Edhe nje gje ky forum eshte shnderruar ne nje vend ku personalitet poshterohen pa asnje fakt
    Ju po besoni gjera qe po ju pelqejn juve dhe me asnje lidhje me realitetin dhe te verteten

Duhet te ju vij turp per kesi gjerash qe jeni duke shkruar ne emer te dikujt qe nuk e njefni
    Shume dakord!
    Mendoja qe niveli i ketij forumi eshte pak me i larte se kaq. Me keto tema shume poshte keni ulur veten. Por ja qe gabohemi ndonjehere Dhe moderatoret nuk bejne asgje per kete, madje zbaviten...
    Do doja qe ca tipa ketu ti njihja personalisht ti pershtyja ne surrat per shpifurinat qe thone ketu!
    Life is not the number of breaths you take. Its the number of moments that take your breath away!

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar mė parė nga diocleziano Lexo Postimin
    ok dori se po me ben te prish gojen,se une temes ju permbajta,ai ka nja 14 shekuj qe i ka kthyer patkonjt nga dielli dhe tani bo qef ne "xhenet"me 72 lezbike si puna jote.

kurse une moter nuk kam.

ps.ik tani mos e kruj me me mua
    Kruju me ate te tenden me ke te dush kruju ti tipa si ti nuk meritojn te jene ketu , shih fjalorin tend ketu , idiot i kalases pare ik mos me shti mu nervozu me shum e te them gjera qe as vet nuk i perdori , pastaj nuk do ta kesh lehte aq sa mundohem te shprehem mire mos me detyro te ta kthej me te keq
    Kjo fjala lezbike si puna jote dmth lezbike qenka kjo po te te kisha njohur do ta kisha thyer koken per muri dhe pastaj kur do te mateshe te perdorje kesi fjalori .
    Shih edhe nje here mire kesi gjera shprehu ne familjen tende aty ku te kane mesuar sepse ketu nuk te till qfar paramendon pra thuaji atyre qe te kane mesuar dhe kujt pergjigjen nxirre vet . Kalofsh mire dhe kujdes.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-02-2005
    Postime
    386
    Citim Postuar mė parė nga krishterprizren Lexo Postimin
    [

PSE TI I KE MAJT QIRIN MUHAMEDIT SE NE MOSHEN 14 15 JA PASKA FUT AI
    O Arben Krishterprizreni,
    ne prezantimin tend ke theksuar se Tema qe deshiron te diskutosh me shume eshte te flasesh per te verteten : Jezu Krishtin!!

Ti nuk do te flasesh per Jezu Krishtin jo, ti vetem shfryn ketu kundra fese islame. Profetin e fese islame e kane pritur dijetaret e krishtere te asaj kohe. E kane pritur dhe ja kane njohur te gjitha shenjat.

E kane pritur dhe e kane testuar duke i bere lloj lloj pyejtjesh dhe kane marre pergjijge te konfirmuara nga dijetaret e krishtere, dijetaret e librave te Zoti ka zbritur perpara Kuranit. Po tua besh ato pyejtje sot dijetareve me te medhenj te krishtere nuk ja kane haberin per fat te keq. Nuk ja kane haberin se dicka ka ndodhur me librat e tyre.

Nuk ja kane haberin nga librat e tyre dhe per kete arsye sot ne Bibel lexon se Davidi ka bere lloj lloj pislleqesh, se bijte e profeteve martoheshin me motrat e tyre, se Jezusi vete ka ardhur nga familje e shthurur--- nga familje qe e ka prejardhjen nga lidhje jashte martesore. Te gjitha keto jane genjeshtra ndaj profeteve. Profetet jane te paster nga gjynahet dhe vijne nga familje te ndershme.
    beqar

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga Julius Lexo Postimin
    Une nje njeriu qe i afrohet nje goce te vogel 9 vjece, me ndryshe se pedofil skam ca i them.
    Juve thojini profet.
    Po kjo su jep te drejte te ofendoni personalisht. Nejse, me gjithe mend nuk me rruhet shume.
    Juve dini o islamike. Si tju thoje pedofili beni.
    Julius, nuk ka qene ajo 9 vjecare je gabim kur thua keshtu!
    Do pyesish pse te them se je gabim?!! Them se je gabim sepse vitet e Aishes tregohen vetem ne hadithe, dhe hadithet jane shkruar 250 vite pas vdekjes se profetit.
    Ne nje hadith thuhet se Aishja ka mare pjese ne luften e Bedrit, ne ate lufte nuk jane lejuar te marrin pjese njerezit me te rinje se 15 vjecar. Profeti martohet me Aishen gjashte vite pas kesaj lufte, andaj i bi e ka qene 21 vjecare.
    Nje hadith tjeter thot ka qene 6 vjecare, nje tjeter 9 vjecare , nje tjeter 11 vjecare etj etj.
    Ku e di ti tamam se sa vjecare ka qene ajo?!! Kur si duket transmetuesit e haditheve i kane trnsmetuarketo hadithe sipas deshires se tyre!
    Islami i vertete, buron tek Kurani e jo tek hadithet.
    Hadithet njeri duhet ti lexoj vetem si kuriozitet dhe asnjeher nga ato te mos sjelli ligje, sepse nuk jane fjala e Zotit, jane fjale beduinesh, dhe jo nje , po me qindra beduine.
    Be open minded Julius, open minded!

Me respekt GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Edhe dicka , pedofilia eshte vyrtyt i perendimit! Cdo dit i ke ne lajme!!!
    Nuk them qe nuk ka raste te tilla edhe ne vendet islamike, por shum te ralla!!!!! Ndersa ne perendim , cdo dite, nese jo cdo dite , cdo jave e ke ng nje lajm te tille ne TV!

Njeriu qe ka karakter, Julius, edhe kur ndjehet i ofendur , nuk ofendon. Nuk eshte burrni ofendimit ti kthehesh me ofendim, por me njerezim!

Hidhi nje sy , forumit, shiko se kush ofendon dhe sa shum ofendojne dhe do te shikojsh fotografine e vertete!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga eldonel Lexo Postimin
    Kruju me ate te tenden me ke te dush kruju ti tipa si ti nuk meritojn te jene ketu , shih fjalorin tend ketu , idiot i kalases pare ik mos me shti mu nervozu me shum e te them gjera qe as vet nuk i perdori , pastaj nuk do ta kesh lehte aq sa mundohem te shprehem mire mos me detyro te ta kthej me te keq
    Kjo fjala lezbike si puna jote dmth lezbike qenka kjo po te te kisha njohur do ta kisha thyer koken per muri dhe pastaj kur do te mateshe te perdorje kesi fjalori .
    Shih edhe nje here mire kesi gjera shprehu ne familjen tende aty ku te kane mesuar sepse ketu nuk te till qfar paramendon pra thuaji atyre qe te kane mesuar dhe kujt pergjigjen nxirre vet . Kalofsh mire dhe kujdes.
    per beduinet ne xhenet 72 bitches,po per grate me ferexhe ne xhenet(per grate martire e kam fjalen)72 burra si brad pit per cdo grua martire..............nuk do ishte me e drejte keshtu!!!!!pse nuk ka vene barazi islami???............ec lol,ēa bordello o islami!bejn qef vetem burrat

ps.o eldononel,ngadale ere se me trembe ti mua hahahahaha......po jevgjit jan frykacak ere,kur u bone kaq trim ti!!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 04-04-2008 mė 23:10
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    ato shkrimet islamike thone qe po,dhe nuk du me ja dit fare un ca o kuroni e ca o hadithi,per mua jane te gjitha islam,mrena fes tuj zihuni dhe griuni si tju doj qefi.

pra nese ka pas islamik qe kan shkrujt qe ai esht martu me nji 6 vjecare,ateher i bie qe te jete pedofil.

ps.por shkrimet nuk provojn qe ka egzistu muhameti,keshtu qe i bi dhe qe nje qe nuk ka egzistu,ska dhe si te jete pedofil.........po te kete egzistu,vete arabet e pohojne qe eshte pedofil.

Atehere o cun, une nuk e di pse mundohesh te flasish per Fene Islame , kurre nuk din asgje?!!
    Kjo i bie sikur une tani te filloj tju mbaj ligjerata per fiziken berthamore , per te cilen kam njohuri te cunguara.
    Nuk eshte fizika berthamore per mua, andaj edhe nuk fol per te, po nga ana tjeter as islami nuk eshte lemi per ty me fol, andaj ma mire mos fol per fene islame!
    As na ofendon neve, po as korit veten tende me budallalleqe.

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    ca atehere thu ti,vet e keni shkrujt(islamiket dmth)qe eshte martu me 6 vjecare.........ka dhe budalliqe te tjera sa te dush me 72 virgjeresha etj,apo dhe kete e mohon!!!
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    ca atehere thu ti,vet e keni shkrujt(islamiket dmth)qe eshte martu me 6 vjecare.........ka dhe budalliqe te tjera sa te dush me 72 virgjeresha etj,apo dhe kete e mohon!!!
    Ore cun, askush nuk i mohon keto, hadithe te tilla jane shkruajtur, kjo nuk diskutohet.
    Diskutohet vertetesia e tyre, ti je nje tip ose te pakten kete pershtypje len, qe beson cdo gje qe shkruhet!!!
    Ato 72 virgjereshay nuk permenden fare ne Kuran, si mendon ti, te kishte qene e rendesise se madhe, Allahu do ta lente jashta Kuranit nje gje te tille?!!!
    Ne Kuran Allahu thot qe ky eshte liber i qarte dhe se sikur krejt oqeanet te kishin qene ngjyre me para do te soseshin oqeane se sa fjalet e Allahut!
    Mos u merzit fare se nuk te presin ty ose ndonje njeri tjeter ne boten tjeter 72 virgjeresha.
    Nuk e kuptoj pse e ke kaq te veshtire te pranojsh realitetin dhe te verteten se keto hadithe qe ceken ti nuk kane te bejne fare ne fene Islame, aspak, hiq, zip, nada!!!
    Muslimani i verteten nuk beson fjalet e njerezve tjere ( hadithet jane fjale njerezish ), por beson Kuranin qe eshte i garantuar qe rrjedh 100% nga Perendija dhe se aty nuk ka gabime!!!
    Po nuk i kuptove keto fjale nuk ke kurre per te kuptuar asgje ne lidhje me fene islame!

Besoj qe me shum nuk kam nevoje te shkruaj.

Me respekt,
    GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

kristiani Maska e krishterprizren
    Anėtarėsuar
    31-03-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    250

Thumbs down

Citim Postuar mė parė nga bakudr Lexo Postimin
    Edhe une po them 9, por eshte plotesuar nga aspekti seksual kur ajo ka qene afersisht 14-15 vjece. Percaktimi i sakte i moshes mund te jete i veshtire por ka qene adoloshente.

Po te shikosh burimet e fese tende do te shikosh se Jozefi ka qene 90 vjec dhe Marija 12-14 vjece kur jane martuar perpara se Jezusi te lindte. Edhe pse kane bere kete martese ne kete moshe nuk e kane plotesuar martesen me te gjitha te drejtat qe te jep martesa duke perfshire edhe marrdheniet seksuale. Per detaje me shume shiko shkrimet e po kesaj teme.

AMAN KU E GJETE TI KETE SE JOZEFI QENKA 90 E MARIA 12 - 14

HAHAHAHAH
    Zoti ėshtė dashuri

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •