Close
Faqja 280 prej 1135 FillimFillim ... 180230270278279280281282290330380780 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 2,791 deri 2,800 prej 11341
    kristiani Maska e krishterprizren
    Anėtarėsuar
    31-03-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    250
    Citim Postuar mė parė nga xhamia Lexo Postimin
    Sikur njerzit te shkonin mbas te vertetes si shkojn mbas genjeshtres do te kishim nje bote me perfekte jan fjalet e nje dijetari
    Ju spo dini qka me ba veq del nje njeri edhe thot qe Muhamedi a.s ka qen i martuar me nje 6 vjeqare dhe ju qaq te menqur e filozofoni kete gje me jave te tera
    Ose del nje tjeter thot ndonje gje tjeter dhe pa qare qe duhet ti besoni

Edhe nje gje ky forum eshte shnderruar ne nje vend ku personalitet poshterohen pa asnje fakt
    Ju po besoni gjera qe po ju pelqejn juve dhe me asnje lidhje me realitetin dhe te verteten

Duhet te ju vij turp per kesi gjerash qe jeni duke shkruar ne emer te dikujt qe nuk e njefni
    pse t'na vij turp pse ti mendon se ne po shpifim edhe ti si te tjeret po ofendojme edhe ti qe permend fjal te dietarve pse kta qe kan shkruajt Hadith nuk kan qene dijetar c'ia fut kot edhe ti
    ne keto fjal i kemi marr nga vet Islamiket OK edhe njeher per te gjith ju qe thoni se ather ka qen ndryshe po islami qenka ather vetem per ate kohe dhe nuk pershtatet per asnje kohe
    nese eshte fe e drejt pse ka veq dhune te shtetet islame pse Allahu nuk nderhyne meqe eshte mbrojtes i islamit
    pse ju perkrahni nje kultur te shthurur te botes islame

ore ore

edhe sot ka gjera te tilla siq kan ndodhur ne kohen e muhamedit se ju kan lene trashegim edhe sot vajzat i fejojn ne moshen 6 apo 7 vjeqare por por edhe i martojn ne moshen 10 vjeqare kam degjuar une shum gjera nga vet muslimanet e lindjes kur isha ne holande takova shume sirian e arab te tjere por edhe kam pare vet me syte e mi

me kete fe te djallit do shkoj bota ne fund te ferrit
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga krishterprizren : 05-04-2008 mė 03:20
    Zoti ėshtė dashuri

Anėtarėsuar
    31-03-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    250
    Citim Postuar mė parė nga xhamia Lexo Postimin
    Sikur njerzit te shkonin mbas te vertetes si shkojn mbas genjeshtres do te kishim nje bote me perfekte jan fjalet e nje dijetari
    Ju spo dini qka me ba veq del nje njeri edhe thot qe Muhamedi a.s ka qen i martuar me nje 6 vjeqare dhe ju qaq te menqur e filozofoni kete gje me jave te tera
    Ose del nje tjeter thot ndonje gje tjeter dhe pa qare qe duhet ti besoni

Edhe nje gje ky forum eshte shnderruar ne nje vend ku personalitet poshterohen pa asnje fakt
    Ju po besoni gjera qe po ju pelqejn juve dhe me asnje lidhje me realitetin dhe te verteten

Duhet te ju vij turp per kesi gjerash qe jeni duke shkruar ne emer te dikujt qe nuk e njefni
    pse t'na vij turp pse ti mendon se ne po shpifim edhe ti si te tjeret , po ofendojme , edhe ti qe permend fjal te dietarve pse kta qe kan shkruajt Hadith nuk kan qene dijetar
    c'ia fut kot edhe ti
    ne keto ofendime i kemi marr nga vet Islami OK edhe njeher per te gjith ju qe thoni se at'her ka qen tjeter kultur - po islami qenka ather vetem per ate kohe dhe se nuk u pershtatka me kėtė kohe
    nese eshte fe e drejt pse ka veq dhune te shtetet islame pse Allahu nuk nderhyne meqe eshte mbrojtes i islamit
    pse ju perkrahni nje kultur te shthurur te botes islame

ore ore

edhe sot ka gjera te tilla siq kan ndodhur ne kohen e muhamedit se ju kan lene trashegim edhe sot vajzat i fejojn ne moshen 6 apo 7 vjeqare por por edhe i martojn ne moshen 10 vjeqare kam degjuar une shum gjera nga vet muslimanet e lindjes kur isha ne holande takova shume sirian e arab te tjere por edhe kam pare vet me syte e mi

me kete fe te djallit do shkoj bota ne fund te ferrit
    Zoti ėshtė dashuri

Anėtarėsuar
    31-03-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    250
    Citim Postuar mė parė nga eldonel Lexo Postimin
    Une do te doja ti njihja dhe pastaj ti rrihja shuplaka gojes se vetem ate e meritojn sepse ndryshe nuk din keta , se te peshtymnen s ju duket gje interesant ketyre.

prandaj islami eshte fe e dhunes e pamoralit e shthurjes
    nga e keqja ke vetem keq
    ashytu ka qene ashtu eshte dhe ashtu do jet
    Zoti ėshtė dashuri

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-02-2005
    Postime
    386
    Citim Postuar mė parė nga krishterprizren Lexo Postimin
    AMAN KU E GJETE TI KETE SE JOZEFI QENKA 90 E MARIA 12 - 14

HAHAHAHAH
    Shko shikoi nje here burimet e fese tende. Shiko Enciklopedine Katolike nje here.

Jozefi eshte martuar nje here ne moshen 40 vjecare, ka jetuar me gruan e pare per 49 vjet dhe pastaj i vdiq gruaja. Pas nje viti beqar martohet me Marijen nderkohe qe vete ishte 90 vjec.

Pse ti nuk e dije moshen e tyre?

Mua me vjen keq se ju te krishteret nuk ja keni haberin fare nga jeta e profeteve.
    beqar

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-02-2005
    Postime
    386
    Shembullin se pse e kam permendur Jozefin e kam permendur ne disa shkrime me lart.
    beqar

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    nga e keqja ke vetem keq
    Ashtu do te jemi me ata qe e meritojn

Anėtarėsuar
    31-03-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    250
    Citim Postuar mė parė nga eldonel Lexo Postimin
    Ashtu do te jemi me ata qe e meritojn
    mir ti me qe po e pranoke se pedofil je .
    Zoti ėshtė dashuri

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    mir ti me qe po e pranoke se pedofil je .
    Une flm per komplimente dhe ate qe e tregoni qfare jeni, deri me tani e keni treguar veten mjaft .

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    O krishterprizereni pse ki frik islamin ?
    qka po te intereson tye qka ka qen Muhamedi a.s e qka ka bere mbasi nuk je musliman edhe me qfar te drejte e quan ti dike pedofil kur nuk ki asnje prove

Pra mund te konkludojm se edhe dikush nga familja jote qenka pedofil pse sepse ashtu po kam deshire te besoj une . Nuk shkon kjo sipas deshires tende , beso ti fene tende une e besoj timen dhe nuk ki nevoj te mirresh me neve se na kemi me qka me u marr .
    Shko ti lutju statujave te krishtit e te maris e mos na shiko neve qka bejme

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    nga e keqja ke vetem keq
    Jo o krishterprizren, islami eshte fe e paqes, e argumenteve dhe fakteve te forta. Mos gjyko se cfare ka bere Muhamedi dhe na tregojne Hadithet, as se cfare shkruan Kurani kur thote te vriten njerzit se nuk e besojne islami se keta e dijne me mire se Kurani dhe Hadithet, dhe islami eshte fe e paqes, respektit, moralit qiellor etj.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •