Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 42
    Citim Postuar më parë nga Rosa e qetesise Lexo Postimin
    Nëse ju kërkoni ideologji,atëherë ajo Ideologji duhet të plasohet nga ndonjë individ apo lëvizje.....Secilin shqiptarë të dytë që do takosh të tregon gjërë e gjatë për ideologjitë e tijë,por ja që nuk ka forcën të plason.Realiteti është ndryshe ata nuk kan nevojën për Ideologji e as që duan të ja dinë,thjesht u mungon pozita e Leku,po arritën pozitën harruan Ideologjinë.
    Pajtohem plotësisht me ju që kemi nevojë për mendje të ndritura te shkolluar diku ne universitetet e botës të papërlyer nga moto Komuniste "Përçaj dhe sundo"
    Për fat të keq politikanët e partitë që kemi nuk fshehin në planprogramet e tyre; ndihmë studentëve të talentuar që të dërgohen për studime jasht vendit dhe të ndërtohet një kuadro të cilët do kishim për çfar të i aplaudonim sepse vërtet kanë thënë fjalë me vend e Jo siç bëjmë tani,duartrokasim njerëzit që mezi lexojnë ndonjë skenar të gatuar diku nga kuzhinat sllave.
    Me trego nje shqiptar te vetem nga Maqedonia me Ideologji (tash mos behet banale kjo fjala ideologji, por gjeje nje njeri qe ka koncept per te bere politik). Lideri modern nuk do te thote njeri qe plason ide, njeri qe vet kryne cdo pune, njeri qe gjen pune per cdo kend pa mare parasyshe profeionin e njerezve etc. Lider modern eshte ai njeri qe ka aftesi ti paraprije nje vetedije kolektive duke u bazu ne moral, ligje, instuticione dhe cdo gje qe ka te ben me demokracine dhe rregullat e saj. Lideret tane jane ende te njejtet qe kane qene ne kohen e komunizmit, qendrimet e tyre shum haptas shihen se jane te ngajshme me qendrimet e liderve ne kohen e Komunizmit. Per nje ceshtje qe prek probleme te cdo njeriu ne vendin tone Lideret tane bisedojne me dyer te mbyllura, kjo ska aspak logjik si mund te bisedohet per popullin ne dyer te mbyllura, cdo kush mund te fiton pershtypje se ne ato dyer t embyllura mund edhe te behet pazar per ndonje veture, fabrik ose kush e di se cka .
    Ne mund te shkruajm gjith naten per keto xhana, por eshte shume e qarte se ne ketu nuk kemi pjekuri politike e as me pak pjekuri elektorati e mediatike . Shpresoj te vetedijesohemi edhe ne nje dite edhe te dime se cka bejme.
    Koheve te fundit kam verejtur se Shqiptaret ne fyrom njerezit me te forte i kane ne Univerzitete si profesor, dekan e administrator se sa ne pozita shteterore, kjo eshte mire nuk eshte keq.

bej ashtu si bej!
    Anëtarësuar
    20-12-2005
    Vendndodhja
    tetove
    Postime
    306
    Citim Postuar më parë nga Agon_xh Lexo Postimin
    Me trego nje shqiptar te vetem nga Maqedonia me Ideologji (tash mos behet banale kjo fjala ideologji, por gjeje nje njeri qe ka koncept per te bere politik). Lideri modern nuk do te thote njeri qe plason ide, njeri qe vet kryne cdo pune, njeri qe gjen pune per cdo kend pa mare parasyshe profeionin e njerezve etc. Lider modern eshte ai njeri qe ka aftesi ti paraprije nje vetedije kolektive duke u bazu ne moral, ligje, instuticione dhe cdo gje qe ka te ben me demokracine dhe rregullat e saj.
    Neve jemi ne lufte per te drejtat tona jo per demokraci, nuk mund te kete lider modern ketu bash per keta shkaqe,eshte duke i kryer NJE LIDER keta puna (i vetmi), ketu KA lider i cili ben ashtu si ben, si te jete nevoja por FITOJNE Shqiptaret ketu dhe une personalisht jam i kenaqur, edhe pse deri sot e mbyten me fjale te kota njarezit dhe kure nuk ja pranuan qe ka bere Ai, nga inate personale dhe fjale kote qe jane genjeshtra te medha, por zoteriu tregoi se nuk i intereson asgje pervec ZGJIDHJEN E CESHTJES SHQIPTARE NE MAQEDONI, pra, LIDERI ESHTE z. MEDUH THACI, zoti i ndihmofte!

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    S,imbas mednimit tuja ende po kuptoje se ne maqedoni nuk paska njeri i cili do t'i printe popullit shqipetare .

Une mendoje se ne shqipetaret e maqedonise, duhet te huazojme njeres nga Izraeli , per te na udhehequr.

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Menduh Thaci, munde te jete vetem nje lider i nje lagje muhalle ,kurse ai nuk ka mandat te udheheqe popullin shqipetare te Maqedonise.
    Njekohesishte as Ali Ahmeti ,nuk ka mandat te udheheqin popullin shqipetare te Maqedonise.

bej ashtu si bej!
    Anëtarësuar
    20-12-2005
    Vendndodhja
    tetove
    Postime
    306
    Citim Postuar më parë nga TeovaMas Lexo Postimin
    S,imbas mednimit tuja ende po kuptoje se ne maqedoni nuk paska njeri i cili do t'i printe popullit shqipetare .

Une mendoje se ne shqipetaret e maqedonise, duhet te huazojme njeres nga Izraeli , per te na udhehequr.
    E ke gabim, simbas nesh KA dhe ai eshte z. Menduh THACI.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-07-2006
    Postime
    82
    PO PO mir e keni Vojvoda luan me nje ritem "sllave sllave"(valle sllavomaqedonase). Ky njeri din te dialogoje hahahahahahahhaahhaa.

i/e regjistruar Maska e Etniku
    Anëtarësuar
    25-12-2008
    Postime
    252
    NJeriu qe sakrifikoje dhe qe tundi themelet e federates Yugosllave dhe qe largoje cizmen sllave njeher e pergjithmone dhe qe shpiki EMBLEMEN E SHEJTE TE TRE SHKRONJAT E ARTA U,C,K ISHTE ALI AMETI TANI JU QENT E MAKOSLAVISE DHE KLYSHET E KUZHINAVE TE VULNETETIT E KOLISHEFSKIT LEHNI SA TE DONE SKA GJE JO AQE ME SHUME TE SHANI AQE ME SHUME NA RITET KRENARIA
    ALI AMETI TUNG
    LAVDI DESHMOREVE

i/e regjistruar Maska e Modesti
    Anëtarësuar
    11-10-2004
    Postime
    350
    Citim Postuar më parë nga Modesti Lexo Postimin
    Dr.Rufi Osmani i vetmi që do të mund të lëviz diçka pozitive për shqiptarët në IRJM, sepse është njeri i cili me fakte tregoji se sa është i gatshëm të japë kontributin e tij për zgjedhjen e çështjes shqiptare në irjm! Grup njerëzish të interesit personal e larguan nga politika, dhe ai tani është ligjerues i Ekonomisë në Universtetin e "Shtulit" në Tetovë.

Këto që janë aktualisht asnjë nuk ka kapacitet të zgjidhë probleme, këto janë problemi, prandaj duhet të largohen nga politika, këto dinë vetëm të shajnë njëri tjetrin dhe përçajnë shqiptarët. Ne na u mbush kupa nga këto karrieristë të sëmurë për pushtet dhe privilegje.

Ndryshe vetëm UNITETI dhe koordinimi i qëndrimeve në mes tyre mund t'i lëviz gjërat nga vendi.
    Si duket Rufiu e paska lexuar këtë ide timen një vit më parë! Rufiu u kthye dhe tani partitë politike dhe liderët e tyre i ka kapluar paniku! Kanë pse panikohen, përballë kanë njeriun me vizion dhe koncept të qartë kombëtar, por edhe ekonomik. Rufiu edhe partive sllave ua ka futë frikën, taani edhe ato e kanë të qartë se nuk do ta kenë lehtë.

Është çështje javësh kur do të formon formacionin e tij politik dhe shumë parti shqiptare do të shuhen. Këtë e kemi pritur, në horizont shohim NDRYSHE me Rufiun.
    Çdo njeri do të përgjigjet para Zotit

SHQIPTARE Maska e h_one_y
    Anëtarësuar
    22-12-2008
    Vendndodhja
    Shkup
    Postime
    189
    Imer Selmanii
    Rrahjet e zemrës nuk janë asgjë tjetër pos hapa që të çojnë drejt një vdekje të sigurtë!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-06-2008
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    396
    Menduh Thaci.

Citim Postuar më parë nga h_one_y Lexo Postimin
    Imer Selmanii
    Vajzo c'do postim qe e bën shkruajsh Imer Selmani , lidhje serioze ke me Imerin tazakin e Ristos?
    - Imagination is more important than knowledge.

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Islami Ndërmjet Lindjes E Perëndimit
    Nga forum126 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 69
    Postimi i Fundit: 21-06-2011, 13:41
  2. Esse dhe artikuj të muslimanëve
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 09-12-2010, 09:31
  3. Maqedonia e moçme dhe ajo e sotmja
    Nga fehim në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 04-03-2009, 15:03
  4. Lufta Italo-Greke dhe shqiptarët
    Nga Eni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 20-02-2005, 20:07
  5. Islamizimi I Popullit Shqiptar
    Nga altin55 në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-04-2004, 04:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •