Close
Faqja 8 prej 25 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 241
    i/e regjistruar Maska e Ali Baba Tepele
    Anėtarėsuar
    15-03-2007
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,983
    Ėshtė edhe pėr tė qeshur por edhe pėr tė ardhur keq!Si munnd tė bėhet njė pyetje e tillė?
    SA ĖSHTĖ I DĖMSHĖM ATEIZMI PĖR SHQIPTARĖT APO SHQIPĖRINĖ?
    Kėta njerėz tė verbėr,pėrse tė mos shikojnė se sa janė tė dėmėshme teoritė e eksportuara tė muhametit dhe kryqit tė drunjtė?Shqiptarėt jan nė vėndin e tyre para se tė lindėte Jezui dhe Muhameti.Para se tė dilte teorija e Adamit,Ademit dhe Evės apo Havasė!
    E kush ėshtė ai spurdhjak qė ngre teori tė tilla dhe paska disa psalltis afėr tij?
    Ėshtė pėr tė ardhur keq qė lexojmė tė tilla nė sajde por e pa pritur nuk ėshtė aspak sepse ju duket mė qetėsuese errėsira kėtyre lloj urithėve se drita i verbon.
    Por drita ėshtė forcė e pa ndalur natyrore dhe ajo do bėj punėn e saj.Do ti verboj e shkatėrroj krejt kėto qėnie tė pa zhvilluara dhe tė pa dobishme pėr jetėn.
    Paēim.

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anėtarėsuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Pergezime per 'spurdhjakun', kisha qe ne mijevjecarin e kaluar qe se kisha degjuar/lexuar...
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar mė parė nga Hyj-Njeriu Lexo Postimin
    Shqiptaret si ti nuk e kane pasur asnjehere,se nuk ka shqiptar te vjeter qe nuk e ndjente ne shpirt kete Zot.
    une kerkova shpjegim dhe jo te me kundervihesh me ofendim prandaj nuk mu duk e rruges qe te me ofendosh pasi nuk e kam bere une paraprakisht po nejse prap po them ma shpjego pak ku do te dalesh me kete

Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar mė parė nga Ali Baba Tepele Lexo Postimin
    Ėshtė edhe pėr tė qeshur por edhe pėr tė ardhur keq!Si munnd tė bėhet njė pyetje e tillė?
    SA ĖSHTĖ I DĖMSHĖM ATEIZMI PĖR SHQIPTARĖT APO SHQIPĖRINĖ?
    Kėta njerėz tė verbėr,pėrse tė mos shikojnė se sa janė tė dėmėshme teoritė e eksportuara tė muhametit dhe kryqit tė drunjtė?Shqiptarėt jan nė vėndin e tyre para se tė lindėte Jezui dhe Muhameti.Para se tė dilte teorija e Adamit,Ademit dhe Evės apo Havasė!
    E kush ėshtė ai spurdhjak qė ngre teori tė tilla dhe paska disa psalltis afėr tij?
    Ėshtė pėr tė ardhur keq qė lexojmė tė tilla nė sajde por e pa pritur nuk ėshtė aspak sepse ju duket mė qetėsuese errėsira kėtyre lloj urithėve se drita i verbon.
    Por drita ėshtė forcė e pa ndalur natyrore dhe ajo do bėj punėn e saj.Do ti verboj e shkatėrroj krejt kėto qėnie tė pa zhvilluara dhe tė pa dobishme pėr jetėn.
    Paēim.
    pse ateizmi e ka ekskluzivitetin per Shqiperin apo shqiptaret ateizmi nuk ka qen kurr e shqiptarve dhe as eshte prandaj mos na lodh me llafe koti sepse nga historia shqiptaret gjithmon kane pasur nje besim kurse ju ateistat keni dal pas Enveri &co prandaj shikoje pak me gjat historien
    per qfar drite ke fjalen aman se ti me qenke i ndriquar kinse medito pak rreth vetes dhe leri llafet

Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar mė parė nga diocleziano Lexo Postimin
    Ca te them une me!!!!!ti je idiot.
    ATEO=PA ZOT,pra nuk beson ke asnjelloj zoti.
    po Enveri ca hyn ketu!ai ishte skizofren njesoj si muhameti.

muhameti fliste me engjej(ishte dhe pedofil,dhe vrases),enveri kujtonte se ishte vet zoti(ky ishte dhe vrases por vetem me urdhera,personalisht nuk ka egzekutuar njeri,muameti ka urdheruar te vrasin por ka vrare dhe me doren e vet,pra me i keq se enveri)
    ateo pra
    e din ti kuptimin e fjales idiot apo vetem e thua po nejse flm per komplimente
    nga kjo qe thua ateher me jep te mendoj ne ke qene ne radhet e bashkpuntorve te ngusht te enverit pasi din qe ne e ka bere vet apo jo , ose ki lexuar aq shum per te sa qe edhe ne gjum te paraqitet ajo koh dhe na u ba ateist diokleziano apo nuk je ateist ne baz te disa postimeve qe kam par bllofon kapak po nejse
    pasi ju nuk keni nivele sa eshte nje ateist qka duhet te permbushi nje ateist vetem kujdes sepse ateistet shum leht kalojn ne satanizem sepse jane te peraferta dhe kujdes pak

i/e regjistruar Maska e Ali Baba Tepele
    Anėtarėsuar
    15-03-2007
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,983
    Citim Postuar mė parė nga eldonel Lexo Postimin
    pse ateizmi e ka ekskluzivitetin per Shqiperin apo shqiptaret ateizmi nuk ka qen kurr e shqiptarve dhe as eshte prandaj mos na lodh me llafe koti sepse nga historia shqiptaret gjithmon kane pasur nje besim kurse ju ateistat keni dal pas Enveri &co prandaj shikoje pak me gjat historien
    per qfar drite ke fjalen aman se ti me qenke i ndriquar kinse medito pak rreth vetes dhe leri llafet
    Nė kohėn e lėvizjes pėr liri e pavarsi nė shqipėri,doli njė thėnie tė cilėn nuk besoj ta dishė,se e shoh vrapin tėnd.Po ta tregoj shkurtimishtė me dy fjalė.
    Atėherė u njohėn pėr her tė parė ata qė u quajtėn"KAĒAKĖ".Kėta njerėz dolėn malit pėr njė kauzė tė madhe,pėr liri dhe pavarsi tė vėndit.
    Mirėpo duhej nganjė herė tė binin nė kundėrshtim e tė luftonin me ndonjė roje apo(Qehaja) tė beut. Tė tjerat sqaroi vetė......????
    Unė pėr fat jam nga EPIRI njė vėnd ku ka lindur, ėshtė pėrkundur dhe u rritė sa mori dhenė ideja e 12 (nė fakt 13)Perėndive tė olimpit.
    Zakon tė ri..nė fshat tė vjetėr..!Nuk bėhet or BOTI!Merre pėr veshi mirė.
    Kėtu jemi!Paēim.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga eldonel Lexo Postimin
    nga ajo qe shohim ketu ne forum se hekin prej goje ofendimit e lere me ti njohim me shum ne jeten e perditshme kesaj pune i thojn keshtu mos e vet se te kallzon vet , prap e ceki ne baz te asaj qe kemi njohuri pra nga postimet e tyre , kur ti nuk je gjendje me qen ne nivel ne debat pasi vetem ate e kemi ketu qfar je ne jeten e perditshme , flet shum gjera qe nuk mban kontroll nga ato qe thua , nuk mban pergjegjesi mbi to ne aspektin e ndergjegjes se keshtu te mos flasim , i bejne shumicem e popullit shqiptar turq , jevgj , etj dhe ju japin te drejten ketyre ti quajn shqiptaret keshtu , qfar do me shum kur se hek prej goje .
    tek kultura e bisedes s jeni kerka prandaj nga kjo edhe supozoj as nga ajo e sjelljes s jeni kerka , respekti per tjetrin mungon do te tjera po te ju kisha njoft me shum do te kisha treguar me shum mirpo ne baz te asaj qe shof edhe te tregova , ndash merre ndash leje .
    Mos ja keput kot tani ,se kam njohur ca te mbuluara si arabet ,qe sinqerisht e them qe ato e turperojne fene .Jane shume nevrike ,kur u preket interesi nuk te lene gje pa thene dhe nuk dine te falin.Pa le kur thone;"nuk do flas fjale turpi, se jam me ramazan".Cfare eshte kjo?!Une nuk jam ndonje besimtare dhe kurre nuk perdor fjale te ulta, jo vetem gjate Ramazanit ,por tere vitin.Nuk ma lejon edukata ime te shprehem me fjale te ndyra .E kontrolloj shume veten kur flas.Nuk ka te thote fare, te pakten per shqiptaret,qe te flasesh me fjale te ndyra je ateiste dhe e kunderta.Ka te beje vetem me edukaten e secilit prej nesh.
    Me qe jemi ketu .Kam njohur nje vajze ,qe se kishte per gje te shkonte me leke ,po ashtu te ndizte perdite nga nje qiri ne kishe.Gjithmone pyesja veten :"Per cfare i lutet zotit kjo femer ,per me shume klienta?! (tani eshte prostitute me sa kam marre vesh).Fatkeqesisht nje pjese e atyre ,qe e mbajne veten per besimtare ,jane shume njerez te shtirur ose nuk kane arritur ta kuptojne mire fene.

E di si eshte kjo pyetja temes, eshte si me thone :

A eshte i demshem shendeti per te shendetshmin?

ej, po sdomend qe eshte i demshem shendeti, po eshte i demshem per semundjen, jo per te shendetshmin! Biles mnd te shkoj deri aty sa te them qe pyetjen qe ka bo tema do te mund ta mendonte e ta formulonte vetem nji... semundje! pra jo i semuri, po vete semundja! se i semuri shef si te sherohet
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga proscriptor : 30-03-2008 mė 11:02

Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar mė parė nga Ali Baba Tepele Lexo Postimin
    Nė kohėn e lėvizjes pėr liri e pavarsi nė shqipėri,doli njė thėnie tė cilėn nuk besoj ta dishė,se e shoh vrapin tėnd.Po ta tregoj shkurtimishtė me dy fjalė.
    Atėherė u njohėn pėr her tė parė ata qė u quajtėn"KAĒAKĖ".Kėta njerėz dolėn malit pėr njė kauzė tė madhe,pėr liri dhe pavarsi tė vėndit.
    Mirėpo duhej nganjė herė tė binin nė kundėrshtim e tė luftonin me ndonjė roje apo(Qehaja) tė beut. Tė tjerat sqaroi vetė......????
    Unė pėr fat jam nga EPIRI njė vėnd ku ka lindur, ėshtė pėrkundur dhe u rritė sa mori dhenė ideja e 12 (nė fakt 13)Perėndive tė olimpit.
    Zakon tė ri..nė fshat tė vjetėr..!Nuk bėhet or BOTI!Merre pėr veshi mirė.
    Kėtu jemi!Paēim.
    por prap pse kane luftuar me ndonje roje kaqaket s dmth qe ata kane qene ateista pajtohesh apo jo
    po prap edhe nga ato qe thua nuk del ateist prap ka besim

Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar mė parė nga dea_07 Lexo Postimin
    Mos ja keput kot tani ,se kam njohur ca te mbuluara si arabet ,qe sinqerisht e them qe ato e turperojne fene .Jane shume nevrike ,kur u preket interesi nuk te lene gje pa thene dhe nuk dine te falin.Pa le kur thone;"nuk do flas fjale turpi, se jam me ramazan".Cfare eshte kjo?!Une nuk jam ndonje besimtare dhe kurre nuk perdor fjale te ulta, jo vetem gjate Ramazanit ,por tere vitin.Nuk ma lejon edukata ime te shprehem me fjale te ndyra .E kontrolloj shume veten kur flas.Nuk ka te thote fare, te pakten per shqiptaret,qe te flasesh me fjale te ndyra je ateiste dhe e kunderta.Ka te beje vetem me edukaten e secilit prej nesh.
    Me qe jemi ketu .Kam njohur nje vajze ,qe se kishte per gje te shkonte me leke ,po ashtu te ndizte perdite nga nje qiri ne kishe.Gjithmone pyesja veten :"Per cfare i lutet zotit kjo femer ,per me shume klienta?! (tani eshte prostitute me sa kam marre vesh).Fatkeqesisht nje pjese e atyre ,qe e mbajne veten per besimtare ,jane shume njerez te shtirur ose nuk kane arritur ta kuptojne mire fene.
    ne fund e perfundove mir

Faqja 8 prej 25 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  2. Paketa e propozuar nga Ahtisari pėr statusin final tė Kosovės
    Nga Nice_Boy nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  3. Mesjeta e hershme shqiptare
    Nga DYDRINAS nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 15-11-2006, 15:10
  4. Ēėshtja Ēame
    Nga Eni nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 154
    Postimi i Fundit: 25-03-2005, 19:56
  5. Permbysja e rregjimit ne 97, Revolucion komunist?
    Nga Seminarist nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 28-05-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •