.................................................. ......
.................................................. ......
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga alnosa : 29-03-2008 mė 22:40
po mos te ishte ateizmi do flishim me kuran posht kokes edhe jo me libra qe na hapin syte,dhe na japin dituri.
bobobo kur bejne edhe keto Arabet si shakator,me tra t'fiket nga te qeshurat.
shi ca perralle tani.
pse Ateisteve nuk ju bjen infrakt ne zemer?
sepse skan zemer.
ahahahaahahahahahahahahahahahaahaha vertet keni dhe kurajo te gjykoni se ju ofendojne.
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
Ca te them une me!!!!!ti je idiot.
ATEO=PA ZOT,pra nuk beson ke asnjelloj zoti.
po Enveri ca hyn ketu!ai ishte skizofren njesoj si muhameti.
muhameti fliste me engjej(ishte dhe pedofil,dhe vrases),enveri kujtonte se ishte vet zoti(ky ishte dhe vrases por vetem me urdhera,personalisht nuk ka egzekutuar njeri,muameti ka urdheruar te vrasin por ka vrare dhe me doren e vet,pra me i keq se enveri)
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 30-03-2008 mė 05:46
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Sa eshte i demshem??
Qfar pyetje!!
Pasojat e ateizmit i ndjen edhe sot Shqiperia. Xhaxhi Enver(qe ia keni puth kembet), ju ka qit nfund tpusit, e sot?? Ende ju kan ngelur te njejtat ideologji dhe bindje!
Populli jon(qe eshte shume largpames) thot per njerez te degjeneruar - skan Zot mi kry...
Qishtu puna e ktyne ateistave...
P.S. me intereson, ku flasim per moralin, nga e ka burimin morali i nje ateisti!!
~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~
ha-ha ti me ben qefin mua
So far so good jam !!!Ti si me je ashtu e goje embel te me qendrosh ,pa leri keta ,Ti leme te pretendojne ne teorite e medha dhe ne jeten e parajses apo xhenetit qe i pret ,ne kjo jeta e" Vogel ''reale ketu ne toke eshte e rendesishmja .
Keta soit keshtu fanatik te fese ju duhet ca kohe emigrim dhe do kuptojne atehere se sa percarje ka sjelle feja .
Pershendetje ,degjohemi ,ke ndermend ndonje vizit ketej ,eja.....![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga alnosa : 30-03-2008 mė 07:51
Krijoni Kontakt