Me asnje hiq me se miri vet dhe do te kisha fituar qmimin e pare
Ka shum e po pritoj tja filloj ti numeroj
vetem me anetar te rinj.... mundesisht nen moshen 25 ...mundesisht meshkuj...
chiamami scema![]()
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
Me
1- BRARIN pasi do te kalonte koha duke me treguar rreth intrigave te sherbimit sekret qe ai punon.
2- HOMZEN jam si sigurte se tere kohen do te fliste per lavazhet e tij ku ka punuar ne londer edhe ndonje histori roze me ndonje zezake angleze me te cilat shkon rregullisht, pasi anglezet e bardha nuk i afrohen. e konsideroje thjesht nje pastrues makinash.
3-LOJNAXHIUN se kur te na prisheshin mikrofonat apo frigoriferi ai do ti rregullonte. plus pastaj do na fliste per shpikjet e reja te shkences ne fushen lojnave.
Une do te doja te kisha ThE_DaRk_NiGhT ne shtepine e big brother se si shoke te mire qe jemi e njohim shum mire njeri tjetrin do kishim bere nje rremuje te vertete aty edhe do ja kishim kaluar shum mire duke acaruar kedo qe te na vihej kunder.![]()
Trimi Mire Me Shoqe Shume
a me mu a nuk do te kishte dash askush a ?![]()
Mia San Mia
Une do deshnja te ishnja me nja 10 femra seksi nga ket ote forumit. Per aplikime (mosha lejuar deri 35 vjec) kontaktoni me mp ku do te dergoni nje foto me bikini, nje foto nudo, nje foto me floke te lidhme, nje foto me floke te leshume edhe nji foto te gjithe trupit ne profil nudo.
Ylldushja masanej eshte e pranume se i permbush kushtet
Perzgjedhja behet deri diten e shtune. Nxitoni qe te zini dhe ju vendin tuaj.![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga OO7 : 31-03-2008 më 16:16
Krijoni Kontakt