Close
Faqja 8 prej 23 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 222
    ...beyond Maska e Alienated
    Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Kjo qeveria jone - do boje ndonje pune apo po imitojme qeverite reale, lol ???
    Une them t'ja kallim nje lufte Serbise - do boj gati terrenin diplomatik! Si thoni ju?
    Koha është e maskarenjëve
    Por atdheu i Shqiptarëve

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Citim Postuar më parë nga Alienated Lexo Postimin
    Kjo qeveria jone - do boje ndonje pune apo po imitojme qeverite reale, lol ???
    Une them t'ja kallim nje lufte Serbise - do boj gati terrenin diplomatik! Si thoni ju?
    Ne kemi vendos si hap te pare : te bejme emancipimin dhe edukimin e plote ( prej PCER te Amdi Bajrmit shkurtesa ) te anetareve ne forum.

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Ha,ha,ha,ha, Ju uroje qeverine e re te Ilirides .

Me qe shkencat politike i kame kryere (e kame ..........!!!!! ha,ha,) ne Sofje te Bullgarise, dua te jeme anetare i rregullt i Parlamentit te Maqedonise ,(Industrise se hajduteve )

Jame i profesionalizuare per mbrotjen e te drejtave te popullates shqipetare ne maqedoni

Munde te beje shume per atedheun e dashur , nja dy sekretaresha dhe nje kufer (valizhe ) me euro,dhe populli ime i dashur do te jete me i lumtur ne Iliride.

...beyond Maska e Alienated
    Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar më parë nga TeovaMas Lexo Postimin

Me qe shkencat politike i kame kryere (e kame ..........!!!!! ha,ha,) ne Sofje te Bullgarise, dua te jeme anetare i rregullt i Parlamentit te Maqedonise ,(Industrise se hajduteve )

Jame i profesionalizuare per mbrotjen e te drejtave te popullates shqipetare ne maqedoni

Munde te beje shume per atedheun e dashur , nja dy sekretaresha dhe nje kufer (valizhe ) me euro,dhe populli ime i dashur do te jete me i lumtur ne Iliride.
    Je i sigurte qe do te mjaftojne e s'do kerkosh tjera me???
    Koha është e maskarenjëve
    Por atdheu i Shqiptarëve

Cimo a i ndrojm vendet, me duket se me mire na shkojn?

mall Maska e bili99
    Anëtarësuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804
    ..Koken e japim poziten s'e japim...apo ndryshe popullin e japim pushtetin s'e japim..
    ky sllogani fundit nuk e di sa shkon se harrova ne popullin perfaqsojme!

Per TeovaMas,
    me planprogramin qe paske ,dhe me kualifikimin "shkenca politike" absolutikisht duhet te kete vend ne cdo strukture udheheqese shteterore per Ty.
    Ndryshuar për herë të fundit nga bili99 : 24-03-2008 më 12:00
    I Ilirides jam Iliri,
    dhe i lire dua me mbet.
    Per cfardo xhevahiri,
    Shqiperine se jap per jete

bej ashtu si bej!
    Anëtarësuar
    20-12-2005
    Vendndodhja
    tetove
    Postime
    306
    Citim Postuar më parë nga TeovaMas Lexo Postimin

Raj be ataj se du na celish "kafet" ne bogovaj, cegran teka tike taj masi ke mbaru nbullgari

Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    TetovaMas diplome falso ke

Tigrimelara si duket krejt punet une i bej ketu keshtu qe ndjej fuqi e fuqia sjell diktature

Carpe Vinum Maska e Zombi
    Anëtarësuar
    27-08-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,035
    Citim Postuar më parë nga bili99 Lexo Postimin
    E nderuar Zombi, megjithe imagjinaten ekzotike qe ke...nuk te cojme per aventure dhe deshira e perjetime jetesore ,per interes kombetare kupton?lol.lol
    I dashur Billi99,

Une nuk zgjodha rastesisht nje pushim ne Egjypt perpara se te filloja punen. Por per nje arsye te forte. Qe kur isha e vogel kisha nje ndjenje, nje bindje qe kurdohere qe te arrij te shkoj ne Egjypt, ne çastin kur do te hy ne piramide, do te ringjallen mumjet dhe do me thone "Mireserdhe Zombi" dhe me ato "pokushet" qe vetem ato i dijne do te me bejne mua te Plotfuqishme. Keshtu qe Iliriden do t'jua bej parajse, shkiet do ti bej miza perdhese dhe kryetarit do t'ia le nderin qe ti shkel me çizme, aq jane! Lol

PS: Nga kjo qe shkruajta me siper, mu kujtua nje "mesele" plakash: Dy bujq duke punuar aren ishin lodhur shume, dhe njeri i thote tjetrit: Eh sikur te zbulojne nje makine te na e punoje aren dhe ne ta shikojme nga hija e plepit. Ndersa tjetri i pergjigjet: Enderron se enderron, enderro se ke nje thes me lira. Ha-ha-ha
    Keshtu pra edhe une ! lol
    • The rest is silence.

Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Citim Postuar më parë nga Zombi Lexo Postimin
    I dashur Billi99,

Une nuk zgjodha rastesisht nje pushim ne Egjypt perpara se te filloja punen. Por per nje arsye te forte. Qe kur isha e vogel kisha nje ndjenje, nje bindje qe kurdohere qe te arrij te shkoj ne Egjypt, ne çastin kur do te hy ne piramide, do te ringjallen mumjet dhe do me thone "Mireserdhe Zombi" dhe me ato "pokushet" qe vetem ato i dijne do te me bejne mua te Plotfuqishme. Keshtu qe Iliriden do t'jua bej parajse, shkiet do ti bej miza perdhese dhe kryetarit do t'ia le nderin qe ti shkel me çizme, aq jane! Lol
    Jo per dicka mirepo te kam qejf se ke plan dhe strategji njejte sikur PDSH-ja ( jo-politike ditore dhe emocionesh ) . Keshtu keta te BDI-se ( bili99 ) nuk mund te te kuptojne njejte sikur nuk kuptojne ne jeten reale.

Faqja 8 prej 23 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Misioni Amerikan Në Shqipëri (1946)
    Nga DriniM në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 30-07-2010, 21:39
  2. Berisha të ikë, kryeministri i ri nga PD.
    Nga Dajti në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 143
    Postimi i Fundit: 21-12-2009, 03:38
  3. Komploti boteror
    Nga ORIONI në forumin Historia botërore
    Përgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 31-10-2005, 12:59
  4. Ortodoksia dhe Shqipëria
    Nga shendelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 258
    Postimi i Fundit: 07-04-2004, 18:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •