Kjo qeveria jone - do boje ndonje pune apo po imitojme qeverite reale, lol???
Une them t'ja kallim nje lufte Serbise - do boj gati terrenin diplomatik! Si thoni ju?
Kjo qeveria jone - do boje ndonje pune apo po imitojme qeverite reale, lol???
Une them t'ja kallim nje lufte Serbise - do boj gati terrenin diplomatik! Si thoni ju?
Koha është e maskarenjëve
Por atdheu i Shqiptarëve
Ha,ha,ha,ha, Ju uroje qeverine e re te Ilirides .
Me qe shkencat politike i kame kryere (e kame ..........!!!!! ha,ha,) ne Sofje te Bullgarise, dua te jeme anetare i rregullt i Parlamentit te Maqedonise ,(Industrise se hajduteve )
Jame i profesionalizuare per mbrotjen e te drejtave te popullates shqipetare ne maqedoni
Munde te beje shume per atedheun e dashur , nja dy sekretaresha dhe nje kufer (valizhe ) me euro,dhe populli ime i dashur do te jete me i lumtur ne Iliride.
Cimo a i ndrojm vendet, me duket se me mire na shkojn?
..Koken e japim poziten s'e japim...apo ndryshe popullin e japim pushtetin s'e japim..
ky sllogani fundit nuk e di sa shkon se harrova ne popullin perfaqsojme!
Per TeovaMas,
me planprogramin qe paske ,dhe me kualifikimin "shkenca politike" absolutikisht duhet te kete vend ne cdo strukture udheheqese shteterore per Ty.
Ndryshuar për herë të fundit nga bili99 : 24-03-2008 më 12:00
I Ilirides jam Iliri,
dhe i lire dua me mbet.
Per cfardo xhevahiri,
Shqiperine se jap per jete
TetovaMas diplome falso ke
Tigrimelara si duket krejt punet une i bej ketu keshtu qe ndjej fuqi e fuqia sjell diktature![]()
I dashur Billi99,
Une nuk zgjodha rastesisht nje pushim ne Egjypt perpara se te filloja punen. Por per nje arsye te forte. Qe kur isha e vogel kisha nje ndjenje, nje bindje qe kurdohere qe te arrij te shkoj ne Egjypt, ne çastin kur do te hy ne piramide, do te ringjallen mumjet dhe do me thone "Mireserdhe Zombi" dhe me ato "pokushet" qe vetem ato i dijne do te me bejne mua te Plotfuqishme. Keshtu qe Iliriden do t'jua bej parajse, shkiet do ti bej miza perdhese dhe kryetarit do t'ia le nderin qe ti shkel me çizme, aq jane! Lol
PS: Nga kjo qe shkruajta me siper, mu kujtua nje "mesele" plakash: Dy bujq duke punuar aren ishin lodhur shume, dhe njeri i thote tjetrit: Eh sikur te zbulojne nje makine te na e punoje aren dhe ne ta shikojme nga hija e plepit. Ndersa tjetri i pergjigjet: Enderron se enderron, enderro se ke nje thes me lira. Ha-ha-ha
Keshtu pra edhe une ! lol
- The rest is silence.
Krijoni Kontakt