Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 8
    Perjashtuar Maska e Sabriu
    Anëtarësuar
    29-12-2005
    Postime
    1,283

Kosova po përgatit Ministrinë e Mbrojtjes

Kosova po përgatit Ministrinë e Mbrojtjes
    (
    Dërguar më: 23/03/08) Projekt-ligji parashikon formimin e forcave të armatosura të Kosovës, të cilat edhe simbolikisht do të marrin pjesë në operacionet e NATO-s.

Qeveria e Kosovës është në përfundim të përgaditjeve për projekt-ligjin për Ministrinë e Mbrojtjes. Ly lajm eshte bere I ditur ne baze te nje njoftimi zyrtare te zëdhënësit te Qeverisë kosovare, Hajredin Kuçi.
    Sipas tij, Parlamenti i Kosovës pritet të miratojë këtë projekt-ligj dhe ai të hyjë në fuqi menjëherë pas miratimit të kushtetutës së re, që duhet të ndodhë në fillim të muajit prill.
    Projekt-ligji parashikon formimin e forcave të armatosura të Kosovës, të cilat edhe simbolikisht do të marrin pjesë në operacionet e NATO-s. Forcat e Armatosura më pas do të duhet të formojnë Armatën e Republikës së Kosovës.
    (INA/Balkanweb

Anëtarësuar
    29-12-2005
    Postime
    1,283
    Mendoi se kjo eshte vetem nje loje e ketij voglushi sepse plani i Ahtisarit dhe projektkushtetuta e Kosoves parasheh,neni 127 formimin e keshillit te sigurise se kosoves.

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga Sabriu Lexo Postimin
    Mendoi se kjo eshte vetem nje loje e ketij voglushi sepse plani i Ahtisarit dhe projektkushtetuta e Kosoves parasheh,neni 127 formimin e keshillit te sigurise se kosoves.
    sabri edhe ti e din qe kjo eshte Ushtrija e Shtetit te Kosoves
    qe per fat te mire tani po na armatos deri ne dhemb baca Bush
    por krejt diqka tjeter eshte ne se ti nuk deshiron te jet keshtu
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e gjashtlisat
    Anëtarësuar
    11-04-2007
    Vendndodhja
    Kosove
    Postime
    77
    Citim Postuar më parë nga Sabriu Lexo Postimin
    Sa qesharak dukesh me kete mendim Sabri!ik mos ja fute kot vetem sa per te then dicka absurde!,edhe pa deshiren tende Ministria e Mbrotjes do te formohet si te gjitha ministrit e tjera,procesi eshte i pa ndalshem.Per cfare sipas teje formohet apo ekziston Ministria e Mbrojtjes?
    Diten kur të kam përcjell...shpirtin tim,me Ty...e lashë!

Anëtarësuar
    29-12-2005
    Postime
    1,283
    Citim Postuar më parë nga gjashtlisat Lexo Postimin
    Sa qesharak dukesh me kete mendim Sabri!ik mos ja fute kot vetem sa per te then dicka absurde!,edhe pa deshiren tende Ministria e Mbrotjes do te formohet si te gjitha ministrit e tjera,procesi eshte i pa ndalshem.Per cfare sipas teje formohet apo ekziston Ministria e Mbrojtjes?
    Dashte Zoti i madherishem e paqa gabim,ia leme kohes ca gjera,kce gardhin e bej hop thot nje fjale e urte.

Anëtarësuar
    29-12-2005
    Postime
    1,283
    Citim Postuar më parë nga gjashtlisat Lexo Postimin
    Une thash se keshtu e parasheh kushtetuta e Kosoves e asgje me shum as me pak,ne debate nuk shkohet nga deshira por nga realiteti.

i/e regjistruar Maska e gjilan55
    Anëtarësuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    gjilan
    Postime
    310
    Nese bota do te na pranoj si shtet ateher edhe Kosova do ta kete ushtrin e saj.qdo ligj mund te ndryshoj simbas nevojes ,nese ka ndonje ligj ne projekt kushtetut qe pengon ai do te ndryshoj.Kosova ka nje rini qe pak shtete e kan dhe kjo rini sot a neser do ti duhet nato-se ne ato vende ku ka nevoj nato.Se mos jemi ne me te miret ne bote qe te na ndihmoj USA dhe NATO pa kurrfar kompensimi se mos do te na jap armatim USA fal ,se besoj.qka eshte me e rendesishmja shkaun e larguam nga Kosova dhe do te na vije koha ti paguajm borgjet ndaj NATO-se dhe atyre qe na ndihmuan dhe po na ndihmojn.qdo gje duhet paguar deshtem apo nuk deshtem.

Anëtarësuar
    29-12-2005
    Postime
    1,283
    Citim Postuar më parë nga gjilan55 Lexo Postimin
    Nese bota do te na pranoj si shtet ateher edhe Kosova do ta kete ushtrin e saj.qdo ligj mund te ndryshoj simbas nevojes ,nese ka ndonje ligj ne projekt kushtetut qe pengon ai do te ndryshoj.Kosova ka nje rini qe pak shtete e kan dhe kjo rini sot a neser do ti duhet nato-se ne ato vende ku ka nevoj nato.Se mos jemi ne me te miret ne bote qe te na ndihmoj USA dhe NATO pa kurrfar kompensimi se mos do te na jap armatim USA fal ,se besoj.qka eshte me e rendesishmja shkaun e larguam nga Kosova dhe do te na vije koha ti paguajm borgjet ndaj NATO-se dhe atyre qe na ndihmuan dhe po na ndihmojn.qdo gje duhet paguar deshtem apo nuk deshtem.
    Vetem ne nje gjuhe,kulture,doke,zakone e teritor te bashkuar forcat e armatosura e kan kuptimin e vet, pra "forcat e armatosura te Shqiperise etnike".

Tema të Ngjashme

1. "Revolucioni vonuar" dhe Ahmet Krasniqi
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 214
    Postimi i Fundit: 20-09-2018, 13:55
  2. Procesi i Pavarësimit të Kosovës
    Nga AsgjëSikurDielli në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 167
    Postimi i Fundit: 12-10-2012, 06:23
  3. Kongresi Amerikan: Peticion për pavarësinë e Kosovës
    Nga dodoni në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 22-05-2004, 09:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •