Adelina Marku - Ibrahimi do ishte mire te jete ambasadore e ne USA
Zedhenese e qeverise ishte mire Ermira Mehmeti![]()
Adelina Marku - Ibrahimi do ishte mire te jete ambasadore e ne USA
Zedhenese e qeverise ishte mire Ermira Mehmeti![]()
Plumbi qe nuk vret, t'bon ma t'fort /
Si u knaqet ju duke i bere tjeret ministra apo nuk keni aftesi qe te pakten te provoni tani te beheni ne virtualitet ndoshta keni fat edhe ne realitet pastaj.
Tigrimelara mire e nise temen por te ra qeveria nga Cimo,(kjo nga shkaku se si na shkelqejne neve syte nga postet e premtuara...lol)
Sa per Iliriden dhe cfardo ndarje une jam,konkretisht per Iliriden kam qene atje dhe ne keshill te Referendumit ne qytetin tim dhe si jopartiash)
Per postin?
Jap dorheqje te parevokueshme nga Qeveria e Cimos(jo qe te shkaktoj ndonje krize qeveritare per kryeministrin kam arsye te tjera qe do ti jap ne vijim):
1.Une kam kryer Mjekesine e Pergjithshme dhe do konkuroja per minister te shendetesise(per kete mund edhe te mendohem..minister se jo shaka,por varet nga kryeministri)
2.Per minister arsimi duhet ti ze vendin z.Fadil Sulejmani, nuk jam gati per lufte per pushtet,s'me ka lene mendja ende jo.
3. Me gjithe qef ia le vendin nje vullnetarje te shkelqyer per kete post..kur njeri e di ku e ka vendin dhe e kerkon nga bindja se di ta beje ate pune mund te pritet sukses.
Pra, e lus Cimo te emroje antaren mad about ne postin qe me premtoi,nuk hidhrohem .
Sigurisht qe jam mirenjohes per postin e ofruar,falemnderit Cimo!
Rapsoul - Minister i Informimit
Kjo per Armendini Mendi mendohu mire se kujt don tia zeshe vendin.(ai nga dashuria per ty te ka emruar aty ).lol..ki kujdes c'deshiron i thone fjales.
me nderime per Qeverine e Re,
bili99
Ndryshuar për herë të fundit nga bili99 : 21-03-2008 më 13:56
I Ilirides jam Iliri,
dhe i lire dua me mbet.
Per cfardo xhevahiri,
Shqiperine se jap per jete
President ---- CIMO
Kryeminister------ Tigrimelara
ZevendKryeminister ------ Zombi
Minister i Mbrojtjes--- Black_Mamba
Minister i Brendshem---- Armend
Minister i Jashtem------ Alienated
Minister per Transport---- Rapsoul
Minister per Arsim------ jay-jay
Minister per Kulture---- BabaDimri
Minister per Ekonomi---- Davius
Minister per Pushtet Lokal----- Biligoa
Minister per Finansa----- Bl3ri
Minister per Ekologji---- dondoni
Minister per integrim---- Angryangel
Minister i shendetesise -- bili99
Zedhenes i qeverise -- MadAbout
Pranuar kerkesat e bili99 dhe Alienated ( vec mo ma rezoni qeverinse se ...) .Shtuar donDoni , jay-jay, angryangel, bl3ri dhe madaobut perjashtuar shkupi per shkak te neglizhences dhe paaftesise te mbaje resorin kurse panteri nuk eshte futur per shkak se mos i japim hapesire opozite te na akuzoje per nepotizem.
Te tjeret duhet te verifikojne mandatin me nje postim ne kete teme perndryshe zgjedhim tjere.
Po do fitoje Hillary, qe do te thote Bill do jete ne Shtepi te Bardhe,u zgjodh kjo pune.
Po te behesh Minister i puneve te jashtme, mund edhe te shihemi.
Prej sot e tutje me mire do te jete nje parti dezintegruese(kjo per Maqedonine)..dhe Integruese kombetare kjo per ne shqiptaret.
Pashe qe isha propozu ne ministrine ku e kam edhe vendin,falemnderit por une do te mendohem pak nuk do vendos nga euforia per te pas nje post..do hulumtoj pak a mund t'ia lehtesoj jeten atij mileti dhe si tia shtoj dhe ruaj shendetin...sheh une edhe e kam marre seriozisht..nuk luaj me miletin dhe shendetin...
Ndryshuar për herë të fundit nga bili99 : 21-03-2008 më 15:19
I Ilirides jam Iliri,
dhe i lire dua me mbet.
Per cfardo xhevahiri,
Shqiperine se jap per jete
Eshte nje metode e njohur, kur femijet fillojne te zihen me njeri tjetrin, nje loje e perbashket ju ben mire. Teme e bukur!
Tigri propozimin tend nuk e pranoj, ju ka dale afati, jane mykur. Ndersa ky i Cimos me pelqen, Force e re Ardhmeri e re, dhe te falenderoj per respektin, ndonese me ke levizur poshte-larte. Kam nje propozim tjeter, me pelqen Ministria e Kultures, por kjo s'do te thote se terhiqem nga posti i Zevendeskryeministri (njam-njam) te etur per pushtet, me zi se Pishman Axhija!
PS: Nje verejte e vogel, mungon Ministria e Bujqesise por nuk mungon Minister Ferry (Ferferoni)![]()
- The rest is silence.
Krijoni Kontakt