Close
Faqja 13 prej 23 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 222
    i/e regjistruar Maska e Yrref
    Anëtarësuar
    03-07-2006
    Vendndodhja
    Yjesia Arusha e Madhe
    Postime
    253
    Citim Postuar më parë nga Zombi Lexo Postimin
    I nderuar z.Minister
    CC: Kryetari, Kryeministri, Ministrat tjere

Ne kete kohe ndryshimesh, ne periudhen me te veshtire politike te rikonstruimit te qeverise se re, nuk kemi edhe shume kohe te merremi me probleme (cikerima) personale te Ministrave tane. Por po ndaj pak kohe nga koha ime e çmuar per te ju dhene nje pergjigje te shkurter. Ndonese nuk kam te drejte te mar vendime personale, madje edhe kunder vendimit te Kryetarit per mospranimin e doreheqejes tuaj, duke u mbeshtetur ne disa pika te cekura nga ana juaj, me vjen keq qe ne strukturat tona kemi pasur nje njeri si Ju.

Por keto parime nuk jane te pranueshme ne qeverine tone, te papranueshme, e perseris.
    Ndersa sa i perket "backgroundit tim" nuk te lejoj te me etiketosh me "kryetare e partise agrare" nga qe jeni kaq shume te painformuar une ka kohe qe jam shitur, biles shume lire. lol
    Doja te theksoj edhe kete:

Kjo dukuri eshte shume normale ne suazat qeveritare, por ajo qe me shqeteson eshte se ministrat tane s'kan aspak shije per sekretaresha, si psh ishte propozuar: Teuta Arifi, Lindita Kadriu etc.....ughhh (Ju lutem ti rishqirtoni kerkesat tuaja)

DOREHEQJA JUAJ U PRANUA!

Me nderime[Zyratrisht]
    Zombi
    Jam njeri i principeve dhe nuk jam nga ata qe nderrojne partite dhe shiten si "Bekhama". Qendroj vigjilent deri ne vendimin e kryeministrit. Ndersa Ju znj/sha zevendeskryeministre, si ministre e Kultures vetem mund te na recitoni ndonje vjershe ketu (ishallah nuk na lexon ndonje nga ato te Afshit).
    Edhe, mos nderhyni mu tash kur jam ne pritje te shprehjes se besimit te te tjereve permes "repave".

Me nderime kolegiale,

Ferry
    MAKTUB

Carpe Vinum Maska e Zombi
    Anëtarësuar
    27-08-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,035
    Do te heshti 100 dite por pastaj....
    Fillo duke i respektuar principet e lartesjelluara!

PS: Sa e shitni nje kg moral!?
    • The rest is silence.

i/e regjistruar Maska e Yrref
    Anëtarësuar
    03-07-2006
    Vendndodhja
    Yjesia Arusha e Madhe
    Postime
    253

Ju qendroj esnik deri ne skaj...100 dite.

Nje kg. moral sot kushton sa 5 kg. patate. Por, morali si ky imi kushton 5 kg. kokfortesi dhe vigjilence ndaj parimeve baze te ndershmerise. Andaj s'dua te jem pjese e asaj Qivirije qe nivel te sexy sekretareshave e kane T. A. dhe F. K.

F.
    MAKTUB

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664

Ha,ha,ha,ha, nje kg. moral..... ha,ha,ha, Politikanet dhe ministarta shqipetare ne maqedoni nuk kane nje ""gram moral "" ha,ha,ha, Aqe shume qe ju ka humbur morali ,s'a qe munde barazohet me kokaine. Nje gram moral per nje gram kokaine ,ha,ha,ha,ha,

Zombi he,he,he, per t'a blere nje kg. moral s'i qe thoni ju duhet te kerkoni gjithe parlamentin e maqedonine ,dhe prape eshte ne pikepyetje a do t'a gjeshe.

Qeveria jone eshte qeveri qe moralin e shesim me ""GRAME """

Ferry, doreheqja juaj nuk pranohet, gati sa nuk rashe ne lajthitje, mirpo pasi qe verejta se nuk ka qene e pa revokueshme, per ate shkak nuk pranohet, vazhdo me punen sepse ke shume pune per te bere, do vijne grande nga Eu, dhe tani qe Bujqit jane ne fazen perfundimtare te grumbullimit te dokumentacionit per aplikime per grande, duhet te punojme sa ma transparent e transparenca identifikohet me ty.

Sa per gjera te vogla si shpifjet per sekretareshat nuk dua te degjoj.
    Sekretareshat e zbukurojne rrugen tone drejt integrimeve Euro-Atlantike.

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    C'kemi kendej ? Edhe 24 ore kane mbetur nga miratimi i qeverise se re. shpejtoni me jepni reputacion ne perkrahje te saj. Deri tash kane votuar rreth 50% e popullit me rep dhe postime.

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Ej mu vend te fort me paskeni zgjedh kuku.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Black_Mamba : 27-03-2008 më 20:18
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Un si minister i punve te mbrenshme mar vendimin qe ti dergoj "ALLFAT" deri te antari Raim per ti ber nje vizite te vockel

Ki ligj duhet te miratohet sa me shpejt nga kreu i shtetit

NoboDy Maska e besar_atb
    Anëtarësuar
    22-04-2007
    Vendndodhja
    T3TovA
    Postime
    281
    z.President ku i kemi zv.Ministrat apo sekretareshat

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Qeveria u miratua. Prej ketije momenti jeni ministrat e qeverise se Ilirides. Krenohuni me te.
    PlanProgrami do te shpallet keto dite kurse ju mund te veproni individualisht deri sa te miratohet plani yne special. Per zevendministra dhe sekretaresha ska nevoje njehere, nese paraqitet ndonje mereni vet seshte ne kompetencat tona .

Armend, ministri vepron vet pastaj nese ka interpelance nga opozita e shqyrtojme te njejten.

Faqja 13 prej 23 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Misioni Amerikan Në Shqipëri (1946)
    Nga DriniM në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 30-07-2010, 21:39
  2. Berisha të ikë, kryeministri i ri nga PD.
    Nga Dajti në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 143
    Postimi i Fundit: 21-12-2009, 03:38
  3. Komploti boteror
    Nga ORIONI në forumin Historia botërore
    Përgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 31-10-2005, 12:59
  4. Ortodoksia dhe Shqipëria
    Nga shendelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 258
    Postimi i Fundit: 07-04-2004, 18:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •