Close
Faqja 69 prej 119 FillimFillim ... 1959676869707179 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 681 deri 690 prej 1188
    Manchester Maska e -Alda-
    Anëtarësuar
    13-07-2007
    Vendndodhja
    London
    Postime
    646
    Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    sjelle ne anen tjeter , thuaj , mos ja hidhni fajin Islamit se doni te reklamoheni dhe ta shitni mallin ne baz te ambalazhit dhe jo kualitetit ?
    Nese ambalazhi nuk eshte i mire harroje se ka per te qene kualiteti
    м'вι вυzë ëѕнтë иנë ρυтнנє, м'вι ѕнριят ëѕнтë иנë νєтмι. נαм вσтα ρα ємëя, кυя ρяαиë мєנє ѕ'נє тι.

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar më parë nga -Alda- Lexo Postimin
    Behari aq ekstremist je bere sa nuk di as cfare flet.
    Pervec Sales cili islamik tjeter e qeverisi vendin?
    Se mos thuash qe edhe Enveri ishte islamik.
    Ka shume qe jane mysliman po nuk mund ti quash te till se kane ngel ashtu qe ne kohen e turkut e nuk iu intereson fare feja dhe nuk dine asgje per islamin.Kto nuk mund ti quash mysliman.
    Juve iu eshte imponuar me force feja.E nderruat identitetin tuaj per nje cope toke e per ca taksa me pak.Identifikoheni me emra arab,pershendeteni arabishte,luteni arabisht dmth mohoni identitetin e gjuhen tuaj se zoti nuk kuptoka shqipen dhe arabishta qenka gjuhe e bekuar.
    Si mund ti thoni vetes shqiptar?
    moj sala eshte Ateist, ca islami,mos i ngaterroni gjerat. po lere cfare thot behari,se ai fluturon me presh ne ....th
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar më parë nga -Alda- Lexo Postimin
    Nese ambalazhi nuk eshte i mire harroje se ka per te qene kualiteti
    A jo nuk pajtohem , e jo me pak vlen kjo gje te njeriu , se ti fillove te mendojsh per cokolada me duket Po ja e vazhdojm me cokolladat , ke provu ndonjeher prej atyre cokolladave te reja , qe i blen vetem per shkak te amballazhit te bukur, e kur i provon blaaaak , kha kha kha ... por ka dikush me shije te cuditshme dhe mundet edhe kjo i pelqen.
    Un ket gje e kam verejt te disa forume te sllaveve, kur thonin nje femer e cila nuk ka pas dashnor me heret , ajo me siguri nuk esht e mir , per ato vlente sa me shum dashnor , aq me kualitet femra. Ah te mjeret , eheheh , dot knaqet aj naten e par duke e ndegju se me ke gjith e ka ber , para se ta provoje aj , kualitetin
    Te neve ne treg ka disa vez qe jan te thyera dhe interesant asnjeri nuk i merr ato , edhe pse jan me te lira.

Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar më parë nga ^AngeL^ Lexo Postimin
    moj sala eshte Ateist, ca islami,mos i ngaterroni gjerat. po lere cfare thot behari,se ai fluturon me presh ne ....th

Jo jo , i besimit tond asht , ateistet skan vend ne Shqiperi , vetem paganistat , turp te ket , e porosis Berishen prej ktu Feja e shqiptarit "esht" PAGANIZMI ( dhe nese smundet te besoj ne Diell , e lusim te besoj ne shishen e rakijes)

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    Jo jo , i besimit tond asht , ateistet skan vend ne Shqiperi , vetem paganistat , turp te ket , e porosis Berishen prej ktu Feja e shqiptarit "esht" PAGANIZMI ( dhe nese smundet te besoj ne Diell , e lusim te besoj ne shishen e rakijes)
    pagan apo ateist,pak rendesi ka,apo ne diell ose ne shishen e rakise, renci ka mos me qene arab viktime boterore taleban.
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

Perjashtuar Maska e besi84
    Anëtarësuar
    29-12-2003
    Vendndodhja
    n'toke t'Zotit!!
    Postime
    440
    pagan apo ateist,pak rendesi ka,apo ne diell ose ne shishen e rakise, renci ka mos me qene arab viktime boterore taleban.
    Kaq dine ti ''ANGEL''...mjere ti per nickun qe ke vene

Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Ti paske ngecje ne zhvillimin e trurit , aham , sigurt , un kam mendu se truri i njeriut ka arrit ne at shkall sa te arrij te kuptoj se sduhet te besoj ne Diell dhe Lop , e ja qe ende paska te ktill , te deshiroj ver me te gjat , dhe zgjatje te dites , ja tani po te afron vera, dhe Dielli dot jet me shum mbi kokat tona , lutju me shum per ceshtjen shqiptare dhe per debimin e shqiptaro-islamikeve, garant dot kesh sukses , hahahah , vera esht e gjat dhe Zoti jot dot jet pran teje me shum.
    Nje kusheri i imi ka farm te Lopve , nese don eja , ta mundesoj ti lutesh zotrave tend LOPVE ahahahaha , o vdiqa bre , ahahah , si jan kto persona si Angel , objekt per zbavitje .

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    ose një meteoriti...
    Life's too short to remove USB safely.

Perjashtuar Maska e besi84
    Anëtarësuar
    29-12-2003
    Vendndodhja
    n'toke t'Zotit!!
    Postime
    440
    O Renea, lere mos e trazo cucen, se eshte ka gatuan zotin e saje me miell , per tju lutur neser ne mengjes, e per ta ngrene ne dreke

Manchester Maska e -Alda-
    Anëtarësuar
    13-07-2007
    Vendndodhja
    London
    Postime
    646
    Citim Postuar më parë nga besi84 Lexo Postimin
    O Renea, lere mos e trazo cucen, se eshte ka gatuan zotin e saje me miell , per tju lutur neser ne mengjes, e per ta ngrene ne dreke

Ti mbaj ate mendimin qe kur te vdesesh do te presin 72 virgjeresha ne parajse.
    м'вι вυzë ëѕнтë иנë ρυтнנє, м'вι ѕнριят ëѕнтë иנë νєтмι. נαм вσтα ρα ємëя, кυя ρяαиë мєנє ѕ'נє тι.

Faqja 69 prej 119 FillimFillim ... 1959676869707179 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Diaspora shqiptare në mbrojtje të çështjes sonë kombëtare
    Nga altin55 në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 09:20
  2. Shenja ne Rruge!?
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 17-06-2009, 08:47
  3. Mocioni, Berisha flet për gjithçka, por jo për Fazlliç
    Nga njemik në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 19-12-2008, 10:44
  4. Historia E Perhapjes Se Islamit Ne Bote
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 83
    Postimi i Fundit: 05-06-2005, 06:58
  5. Islami dhe Nacionalizmi
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 16-05-2005, 15:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •