Close
Faqja 68 prej 119 FillimFillim ... 1858666768697078118 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 671 deri 680 prej 1188
    Perjashtuar Maska e Dragut
    Anëtarësuar
    14-06-2006
    Vendndodhja
    Përtej Gramozit, gati për luftë
    Postime
    535
    Citim Postuar më parë nga altin55 Lexo Postimin
    Jo more, kjo eshte foto e manipuluar, cte keqe ka ai aty? ai eshte duke folur, kurse automotikun ja kane ven surater si ty, qe ju duket vetja me e mire.
    mu nuk më duket se i ka vu njeri nai gjo njeriut, unë shikoj një terrorist.

dhe shikoj dhe një që flet shqip që mro një zezak myslyman. dhe kush janë ata që na thonë ne shqiptarëve "terrorista", "jevgj" , janë serbët...

...pra zhduku që këtu o plerë serbe se këtu flitet shqip... këllirë shkretire... serb i muçit....

ue lecami il salame

DRAGUNOV Maska e SNIPER 79
    Anëtarësuar
    10-03-2008
    Vendndodhja
    TE CEPI I LAPRAKSAVE NE STADIUMIN QEMAL STAFA
    Postime
    252
    hajdeni i her knej nga kabuli ene i shifni sa te mir jan kta myslimanet knej
    feja si ben keq shqiperis se shqiptaret se rrujn hic per fe po vec per familjen
    po flas per shqiptaret e shqiperis eeeeee se te tjeret jan me ter kuptiminj e llafit FANATIK
    SHKELMIN NE FYT GJITHMON minjve bardh e blu
    ULTRAS PARTIZONI

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga besi84 Lexo Postimin
    Ti nuk e kupton se qthote demokracia islame , prandaj edhe e paraftyrone ate krejte diq tjeter, pra si prapambeturi apo ku di une se qka
    nga e gjete ti kte demokraci islame,jeni plot humor ju,pa na thuaj njehere
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Perjashtuar Maska e besi84
    Anëtarësuar
    29-12-2003
    Vendndodhja
    n'toke t'Zotit!!
    Postime
    440
    Citim Postuar më parë nga diocleziano Lexo Postimin
    nga e gjete ti kte demokraci islame,jeni plot humor ju,pa na thuaj njehere
    Nuk mundem te ta citoj une ty Kuranin ne teresi, por duhesh ta lexoshe vete dhe tek pastaj te folesh per demokracin Islame....

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Nuk mundem te ta citoj une ty Kuranin ne teresi, por duhesh ta lexoshe vete dhe tek pastaj te folesh per demokracin Islame....
    o besi lere se ky nuk eshte ai qe don me gjet te verteten puna si ky kot eshteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    si ti flitet murit a te fol gje , une jau kam ba nje sugjerim ketyre nuk ja majn te hin asajde kta dojn vetem me ba polemik dhe polemik mshoj bllok ma mire eshte sepse s ka hajr aty
    lere le te qfryhet tu postu nashta thot boll ma

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    jooooooooooooooo daku se mos bon nai budallik dhe na sjell quronin ne arabisht ketu,se le nom
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Mjekrra eshte pune qefi mor lale ...ka shume jo muslimane qe e kan mjekrren edhe me te gjate se disa muslimane

mishi derrit eshte i ndaluar ngase eshte i demshem per shendetin....-->kete e ka vertetuar shkenca.

dhe e fundit sa i perket vajzave, as une nuk jam qe te mbulohet edhe fetyra siq bejne disa...por prape se prape ma mire si ningja sesa si lavire/prostituta ashtu siq ti i kishe preferuar te jene

shnet
    Nuk kuptoj dicka une me meshkujt qe jane kaq fanatike te fese muslimane kur flasin per mbulimin e femres dhe kete e kam vene re ne cdo teme qe eshte hapur ne lidhje me kete fe. A e dini ju zoterinj se nuk ka vetem 2 menyra qe femra mund te vishet: ose e mbuluar totalisht ose t'i kete nxjerre te gjitha perjashta? Ekziston po ashtu veshja elegante e nje femre, e cila do te thote se vishesh jo ne menyre provokuese por ne te njejten kohe mbulon ato pjese qe duhet te mbulosh dhe jo gjithe trupin qe nga floket ne koke deri te kembet.

A jeni ju meshkujt musliman kaq inkompetent nga ana seksuale sa qe po te shikoni floket e nje femre apo nje pjese te gushes se saj qe ju eksitoheni kaq shpejt dhe lagni pantallonat menjehere?!

Mos ndoshta ai fakti qe ju i doni femrat te mbuluara eshte sepse ju e dini se ca niveli keni dhe qe ajo femer mund te gjej dike shume here me te mire se ju dhe pikerisht ju perpiqeni ta menjanoni ate gje me gjithcka te mundeni?

Mos ja hidhni fajin nje feje per insecurities qe ju keni ndaj vetes tuaj.

klm

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar më parë nga Dragut Lexo Postimin
    mu nuk më duket se i ka vu njeri nai gjo njeriut, unë shikoj një terrorist.

dhe shikoj dhe një që flet shqip që mro një zezak myslyman. dhe kush janë ata që na thonë ne shqiptarëve "terrorista", "jevgj" , janë serbët...

...pra zhduku që këtu o plerë serbe se këtu flitet shqip... këllirë shkretire... serb i muçit....

ue lecami il salame
    zotri Hitler , ky te pengon se esht i zi , ose se esht musliman ?
    A te shkon mendja se neser Obama mund te behet kryetar , e besa nese vjen ne Shqiperi duhet tja puthin durt e zeza ?? Duhet te kryqzohesh ne idolin e ri amerikan Obamaaa.
    Ndersa mos u merzit ti cka thojn serbet, se sikur shum po i hajshe fjalt e tyre .

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar më parë nga DeAdA Lexo Postimin

Mos ja hidhni fajin nje feje per insecurities qe ju keni ndaj vetes tuaj.

klm
    sjelle ne anen tjeter , thuaj , mos ja hidhni fajin Islamit se doni te reklamoheni dhe ta shitni mallin ne baz te ambalazhit dhe jo kualitetit ?

Manchester Maska e -Alda-
    Anëtarësuar
    13-07-2007
    Vendndodhja
    London
    Postime
    646
    Citim Postuar më parë nga BEHARI Lexo Postimin
    atehere si ka mundesi qe shqiperine e kane qeverisur ketu e 500 vjet me pare vetem myslimane ne nje kohe qe ka pasur dhe besime te tjera fetare!!!

Behari aq ekstremist je bere sa nuk di as cfare flet.
    Pervec Sales cili islamik tjeter e qeverisi vendin?

Se mos thuash qe edhe Enveri ishte islamik.
    Ka shume qe jane mysliman po nuk mund ti quash te till se kane ngel ashtu qe ne kohen e turkut e nuk iu intereson fare feja dhe nuk dine asgje per islamin.Kto nuk mund ti quash mysliman.
    Juve iu eshte imponuar me force feja.E nderruat identitetin tuaj per nje cope toke e per ca taksa me pak.Identifikoheni me emra arab,pershendeteni arabishte,luteni arabisht dmth mohoni identitetin e gjuhen tuaj se zoti nuk kuptoka shqipen dhe arabishta qenka gjuhe e bekuar.
    Si mund ti thoni vetes shqiptar?
    м'вι вυzë ëѕнтë иנë ρυтнנє, м'вι ѕнριят ëѕнтë иנë νєтмι. נαм вσтα ρα ємëя, кυя ρяαиë мєנє ѕ'נє тι.

Tema të Ngjashme

1. Diaspora shqiptare në mbrojtje të çështjes sonë kombëtare
    Nga altin55 në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 09:20
  2. Shenja ne Rruge!?
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 17-06-2009, 08:47
  3. Mocioni, Berisha flet për gjithçka, por jo për Fazlliç
    Nga njemik në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 19-12-2008, 10:44
  4. Historia E Perhapjes Se Islamit Ne Bote
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 83
    Postimi i Fundit: 05-06-2005, 06:58
  5. Islami dhe Nacionalizmi
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 16-05-2005, 15:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •