Close
Faqja 62 prej 119 FillimFillim ... 1252606162636472112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 611 deri 620 prej 1188
    i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    Shumë shumë pak, në Tiranë ma merr mendja se janë 2-3% e popullsisë, mund të jenë edhe më pak, po më shumë jo. Xhamitë janë bosh, nuk shof ndokënd në to as të hënë e as të premte.

@expedition, me ty nuk folet daku, se ti ja fut kot në shumicën e postimeve. Realiteti është ai që te tregova unë, të pëlqen s'të pëlqen. S'ta kam fajin unë që arabët janë popull i trash, që afganët prodhojnë drogë apo se Bangladeshi ka 500 mijë prosti.
    Supozoj nja 1000 jan shqiptare, sepse sipas Policis Europiane ( kjo e then ne Top Channel) ne vitet e 90-ta ka pas 30.000 prostituta shqiptare vetem ne Europ. 2% e popullsis se pergjithshme femrore te Shqiperis . Shum a ?

Perjashtuar Maska e Dragut
    Anëtarësuar
    14-06-2006
    Vendndodhja
    Përtej Gramozit, gati për luftë
    Postime
    535
    Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    Supozoj nja 1000 jan shqiptare, sepse sipas Policis Europiane ( kjo e then ne Top Channel) ne vitet e 90-ta ka pas 30.000 prostituta shqiptare vetem ne Europ. 2% e popullsis se pergjithshme femrore te Shqiperis . Shum a ?

po ti dukesh që nuk je shqiptar po je nai serb se nuk ka shqiptar që të ketë hongër bukë shqiptareje që të flasi kështu... ato ****** që thu ti janë jevga dhe jevgjit e dimë që janë myslymanët më të mirë

kliko poshtë

http://www.24-ore.com/kronika/692.html

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    vetem nese llogarite edhe veten aty dhe nese mes tjerash llogarite se Topi eshte kanal shqiptar
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar më parë nga Dragut Lexo Postimin
    po ti dukesh që nuk je shqiptar po je nai serb se nuk ka shqiptar që të ketë hongër bukë shqiptareje që të flasi kështu... ato ****** që thu ti janë jevga dhe jevgjit e dimë që janë myslymanët më të mirë

kliko poshtë

http://www.24-ore.com/kronika/692.html
    Per ti nxjerr 30.000 prostituta , romet esht desht te jen se paku 500.000 banor . Largoji ketu femijet , plakat , meshkujt , dhe jo te gjitha kan pas mundesin te dalin ne Itali, Greqi , Gjermai, Angli... Ska shans te jen femra rome kto, pastaj shtoji ketu edhe rreth 1500 femra qe jan martu me sllav, e per kto smund te thuash qe jan sllav ose jevgj, por jan 90% krishtere.
    Un ktu ku jetoj ka plot prostituta prej Shqiperie , ne fakt ja u kalojn edhe prostitutave nga Rumania, Moldavia , Ukraina.

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Te vetmet troje dhe popuj qe u pergjysmuene (bile edhe me shume se kaq), jane ato ku ka qene turku. Asnje popull nuk eshte asimiliuar as per se aferni sa kombi shqiptar. Sa here qe turqit pesonin ne lufte, i falshin shteteve sllave nga nje cope toke shqiptare. Qe nga Nishi i Serbise e deri pertej Janines, jane troje ku flitej shqip dhe qe ju "dhuruan" sllvo-grekut. Ku kan qene turku dhe arabi, aty ka tmer, lufte, prapambeturia, varferia materiale dhe intelektuale.....Lista do te ishte e gjate, por ai qe don ta shoh, nuk e ka veshtire. Fundrrinat fetare kurr nuk kan per ta pare. As fete tjera nuk jane te mira per shoqerine, por ato nuk kan kurrnje funkcion ne shoqerine moderne, perveç ca traditave qe ruhen,por nuk ndikojne ne zhvillimin e shoqerise.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2006
    Postime
    992
    Un kam nje pyetje per dragutin dhe co :
    Ç'far feje duhet te ken Shqiptaret qe te shkojn perpara, sipas jush ?
    Ndryshuar për herë të fundit nga celyy : 19-03-2008 më 13:09

Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar më parë nga iliria e para Lexo Postimin
    Te vetmet troje dhe popuj qe u pergjysmuene (bile edhe me shume se kaq), jane ato ku ka qene turku. Asnje popull nuk eshte asimiliuar as per se aferni sa kombi shqiptar. Sa here qe turqit pesonin ne lufte, i falshin shteteve sllave nga nje cope toke shqiptare. Qe nga Nishi i Serbise e deri pertej Janines, jane troje ku flitej shqip dhe qe ju "dhuruan" sllvo-grekut. Ku kan qene turku dhe arabi, aty ka tmer, lufte, prapambeturia, varferia materiale dhe intelektuale.....Lista do te ishte e gjate, por ai qe don ta shoh, nuk e ka veshtire. Fundrrinat fetare kurr nuk kan per ta pare. As fete tjera nuk jane te mira per shoqerine, por ato nuk kan kurrnje funkcion ne shoqerine moderne, perveç ca traditave qe ruhen,por nuk ndikojne ne zhvillimin e shoqerise.
    Turku nuk i ka fal sllaveve toka, por e kan marr me dhun , sikur qe e kan marr Camerin , pastrimi i Cameris u be von o zotri, dhe kush vall i asimiloj ato te krishter qe ngelen ne Cameri ? Pse nuk u asimiluan muslimanet e Kosoves, Fyromit , lugines se Presheves ? Po pse u asimiluan orthodokset shqiptar te Fyromit dhe Kosoves ??? Dhe pse ende po asimilohen duke u martu me sllav ?
    Gjersa ishte turku ne nuk humbem asnje tok , e kishmi Manastirin , Ohrin , Janinen , Shkupin , plus edhe at qe e permend ti fshatrat deri ne Nish , por kur hyrem nen pushtimin sllav dhe grek , filloj pastrimi dhe dhuna e papar , per shkak te se ciles dhun edhe familja ime para 100 viteve esht largu nga Lugina e Presheves dhe sot jetoj ne Fyrom.

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Islami eshte religjion inkompatibel me demokracine,synimi i tij eshte te vendosi sheriatin si ligj ne nje shtet.
    rjedhimisht eshte religjion totalitar,Shqiptaret nuk do bejne kurre sheriatin ligj shteti.
    Ne jemi per demokraci,islami duhet zhdukur nga trojet tona

ps.shikoj qe disa ketu kane simpati te madhe (haxhi qamilet nuk mungojne ketu ne forum) per perandorine osmane,perandorine e erresires,me injoranten qe ka njohur njerezimi se bashku me kalifatet arabe.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Perjashtuar Maska e besi84
    Anëtarësuar
    29-12-2003
    Vendndodhja
    n'toke t'Zotit!!
    Postime
    440
    Citim Postuar më parë nga diocleziano Lexo Postimin
    Islami eshte religjion inkompatibel me demokracine,synimi i tij eshte te vendosi sheriatin si ligj ne nje shtet.
    rjedhimisht eshte religjion totalitar,Shqiptaret nuk do bejne kurre sheriatin ligj shteti.
    Ne jemi per demokraci,islami duhet zhdukur nga trojet tona

ps.shikoj qe disa ketu kane simpati te madhe (haxhi qamilet nuk mungojne ketu ne forum) per perandorine osmane,perandorine e erresires,me injoranten qe ka njohur njerezimi se bashku me kalifatet arabe.
    Genjeshter e kulluar....

Ka shume vende muslimane qe u munduan qe sheriatin te fusin ne kushtetuten e atij shteti, mirpo realiteti tregon se shumica e tyre deshtuan se funksionuari. Pra nuk eshte let te zbatohet ajo..Keshtu qe vendeve tjera muslimane (qe nuk jan pake) nuk ja ndalon askush nje gje te tille por se thjesht per arsyet e cekura me large nuk provohet te zbatohet diq e ngjashme

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    ti lart,me duket se nuk kupton!!!!!!!Shqiptaret jane europiane,gjith europa ka te instaluar demokracine.e ardhmja jone eshte demokracia,islami nuk ka shpresa ne shqiperi.
    ne gjithe shqiperine mund te kesh nje 0.5 %te popullsise qe falet dhe praktikon islamin,kush jeton ne shqiperi e di mire kete

ps.o daku,per ato vendet e tjera muslimane,ne nuk na ndjen fare se ca bejne.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Tema të Ngjashme

1. Diaspora shqiptare në mbrojtje të çështjes sonë kombëtare
    Nga altin55 në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 09:20
  2. Shenja ne Rruge!?
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 17-06-2009, 08:47
  3. Mocioni, Berisha flet për gjithçka, por jo për Fazlliç
    Nga njemik në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 19-12-2008, 10:44
  4. Historia E Perhapjes Se Islamit Ne Bote
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 83
    Postimi i Fundit: 05-06-2005, 06:58
  5. Islami dhe Nacionalizmi
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 16-05-2005, 15:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •