po ti dukesh që nuk je shqiptar po je nai serb se nuk ka shqiptar që të ketë hongër bukë shqiptareje që të flasi kështu... ato ****** që thu ti janë jevga dhe jevgjit e dimë që janë myslymanët më të mirë
kliko poshtë
http://www.24-ore.com/kronika/692.html
Per ti nxjerr 30.000 prostituta , romet esht desht te jen se paku 500.000 banor . Largoji ketu femijet , plakat , meshkujt , dhe jo te gjitha kan pas mundesin te dalin ne Itali, Greqi , Gjermai, Angli... Ska shans te jen femra rome kto, pastaj shtoji ketu edhe rreth 1500 femra qe jan martu me sllav, e per kto smund te thuash qe jan sllav ose jevgj, por jan 90% krishtere.
Un ktu ku jetoj ka plot prostituta prej Shqiperie , ne fakt ja u kalojn edhe prostitutave nga Rumania, Moldavia , Ukraina.
Te vetmet troje dhe popuj qe u pergjysmuene (bile edhe me shume se kaq), jane ato ku ka qene turku. Asnje popull nuk eshte asimiliuar as per se aferni sa kombi shqiptar. Sa here qe turqit pesonin ne lufte, i falshin shteteve sllave nga nje cope toke shqiptare. Qe nga Nishi i Serbise e deri pertej Janines, jane troje ku flitej shqip dhe qe ju "dhuruan" sllvo-grekut. Ku kan qene turku dhe arabi, aty ka tmer, lufte, prapambeturia, varferia materiale dhe intelektuale.....Lista do te ishte e gjate, por ai qe don ta shoh, nuk e ka veshtire. Fundrrinat fetare kurr nuk kan per ta pare. As fete tjera nuk jane te mira per shoqerine, por ato nuk kan kurrnje funkcion ne shoqerine moderne, perveç ca traditave qe ruhen,por nuk ndikojne ne zhvillimin e shoqerise.
Lumi ka ujin e paster ne burim
Kombi mbi te gjitha
Un kam nje pyetje per dragutin dhe co :
Ç'far feje duhet te ken Shqiptaret qe te shkojn perpara, sipas jush ?
Ndryshuar për herë të fundit nga celyy : 19-03-2008 më 13:09
Turku nuk i ka fal sllaveve toka, por e kan marr me dhun , sikur qe e kan marr Camerin , pastrimi i Cameris u be von o zotri, dhe kush vall i asimiloj ato te krishter qe ngelen ne Cameri ? Pse nuk u asimiluan muslimanet e Kosoves, Fyromit , lugines se Presheves ? Po pse u asimiluan orthodokset shqiptar te Fyromit dhe Kosoves ??? Dhe pse ende po asimilohen duke u martu me sllav ?
Gjersa ishte turku ne nuk humbem asnje tok , e kishmi Manastirin , Ohrin , Janinen , Shkupin , plus edhe at qe e permend ti fshatrat deri ne Nish , por kur hyrem nen pushtimin sllav dhe grek , filloj pastrimi dhe dhuna e papar , per shkak te se ciles dhun edhe familja ime para 100 viteve esht largu nga Lugina e Presheves dhe sot jetoj ne Fyrom.
Islami eshte religjion inkompatibel me demokracine,synimi i tij eshte te vendosi sheriatin si ligj ne nje shtet.
rjedhimisht eshte religjion totalitar,Shqiptaret nuk do bejne kurre sheriatin ligj shteti.
Ne jemi per demokraci,islami duhet zhdukur nga trojet tona
ps.shikoj qe disa ketu kane simpati te madhe (haxhi qamilet nuk mungojne ketu ne forum) per perandorine osmane,perandorine e erresires,me injoranten qe ka njohur njerezimi se bashku me kalifatet arabe.
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Genjeshter e kulluar....
Ka shume vende muslimane qe u munduan qe sheriatin te fusin ne kushtetuten e atij shteti, mirpo realiteti tregon se shumica e tyre deshtuan se funksionuari. Pra nuk eshte let te zbatohet ajo..Keshtu qe vendeve tjera muslimane (qe nuk jan pake) nuk ja ndalon askush nje gje te tille por se thjesht per arsyet e cekura me large nuk provohet te zbatohet diq e ngjashme
ti lart,me duket se nuk kupton!!!!!!!Shqiptaret jane europiane,gjith europa ka te instaluar demokracine.e ardhmja jone eshte demokracia,islami nuk ka shpresa ne shqiperi.
ne gjithe shqiperine mund te kesh nje 0.5 %te popullsise qe falet dhe praktikon islamin,kush jeton ne shqiperi e di mire kete
ps.o daku,per ato vendet e tjera muslimane,ne nuk na ndjen fare se ca bejne.
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Krijoni Kontakt