As une nuk jam per kete islam qe po flitni te gjithe per at qe te nenshtron , nuk te jep te lirin e fjales etj .
Por ketu ne Kosove dhe Shqiperi nuk eshte nje gje e till.
diocleziano po thu qe e ardhmja jone nuk eshte si musliman sepse kem te nenshtruar per me shum se 500 vjet
por e ardhmja jone eshte ne Europe qe nuk ja kem pa hajrin per 2000 e me shum vjet deri 2008
Po me duket ke harru pushtimin romak , serb , ndarjen qe i beri evropa trojeve tona me 1913 e shum e shum te tjera
Pra nuk e paskem te ardhmen as ne europe sipas historis
pse nuk u asimilun katoliket e malsis?
pse u asimilun muslimanet e plaves, gucis e sanxhakut?
kur ishte truku manastiri, ohri, janina e shkupi ishin te bab sulltanit e jo tunat.
bab sulltani i fali si deshi e kujt deshi me shpetu stamollin prej rusve shperndau trojet shqiptare sikur me kon te vetat, kujto shen Stefanin.
pse turku i pranoj si turq, shqiptret musliman te nishit?
JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE
pse a nuk u asimilun mjaft sipas teje ? keni mbet vetem nji minoritet e ju vje inati qe tjeret ndrrun fé per arsye te veta kuptohet.
pse keta qe ndrrun fen nga erdhen sipas teje, mos zbriten nga Marsi ?
dersjan .....shqiptar jan te gjith me duket ....sa shishe raki i ke pi sot qe flet pa lidhje....pse malsia shkoi ne usa e ja la token malazezve ?????????pse keni ne krye te kishes nji grek e jo nji shqiptar nese keni mjaft malsor do keni edhe nji per kishat shqiptare ? marrezia nuk myt individ ajo mbyt vetem popullin.
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Andej keni prodhimin vendor. Ne ende nuk jemi te interesum per ashtu prodhimi.
Derjans , nuk po shpifi un , kto gjera jan te verteta . Shqiperia ka eksportin me te madh se sa importin vetem ne prostitucion dhe drog. Ne gjerat tjera importi esht me i madh ( ne ushqimore, mekanik , lendet e para...).
Ne si popull Europian i besojm institucioneve Europiane apo jo , pjes e tyrve dojm te behemi. E ato po thojn ne Europ kan punu 30.000 prostituta nga Shqiperia .
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
e tash simas ktyne qi po thue tan shqiptaret e shqipnis te kokan prostituta
perderisa ne ne kumanove paskan mrri, se mfakt ka shum trdhuna kumanova.
kur un hapa ni tem qe kisha burime te sigurta se shqptar te makedonis kan shku tu luftu per alkaiden ne irak e afganistan mu hodhe ne fyt qi nuk ash e vertet e un rrej kurse kto burimet e tuja jan plotsisht te sigurta apo jo?
ke shku e i ke numru ti 1500 qika shqiptare te martume me sllav apo jo?
Krijoni Kontakt