Close
Faqja 63 prej 119 FillimFillim ... 1353616263646573113 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 621 deri 630 prej 1188
    i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar më parë nga celyy Lexo Postimin
    Un kam nje pyetje per dragutin dhe co :
    Ç'far feje duhet te ken Shqiptaret qe te shkojn perpara, sipas jush ?
    me pas fene Islame me kriju taleban e morracak flliqesira historike.
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    Per ti nxjerr 30.000 prostituta , romet esht desht te jen se paku 500.000 banor . Largoji ketu femijet , plakat , meshkujt , dhe jo te gjitha kan pas mundesin te dalin ne Itali, Greqi , Gjermai, Angli... Ska shans te jen femra rome kto, pastaj shtoji ketu edhe rreth 1500 femra qe jan martu me sllav, e per kto smund te thuash qe jan sllav ose jevgj, por jan 90% krishtere.
    Un ktu ku jetoj ka plot prostituta prej Shqiperie , ne fakt ja u kalojn edhe prostitutave nga Rumania, Moldavia , Ukraina.
    Ne kumanov kshtu lol?

si ka munsi knej ka jan ktu tjeret ska asni vec atje ke ti paskan ardh.

mso le nam tu beso cdo artikull qe shkrujn gazetat makedone.
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    As une nuk jam per kete islam qe po flitni te gjithe per at qe te nenshtron , nuk te jep te lirin e fjales etj .
    Por ketu ne Kosove dhe Shqiperi nuk eshte nje gje e till.

diocleziano po thu qe e ardhmja jone nuk eshte si musliman sepse kem te nenshtruar per me shum se 500 vjet
    por e ardhmja jone eshte ne Europe qe nuk ja kem pa hajrin per 2000 e me shum vjet deri 2008
    Po me duket ke harru pushtimin romak , serb , ndarjen qe i beri evropa trojeve tona me 1913 e shum e shum te tjera
    Pra nuk e paskem te ardhmen as ne europe sipas historis

Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Turku nuk i ka fal sllaveve toka, por e kan marr me dhun , sikur qe e kan marr Camerin , pastrimi i Cameris u be von o zotri, dhe kush vall i asimiloj ato te krishter qe ngelen ne Cameri ? Pse nuk u asimiluan muslimanet e Kosoves, Fyromit , lugines se Presheves ? Po pse u asimiluan orthodokset shqiptar te Fyromit dhe Kosoves ??? Dhe pse ende po asimilohen duke u martu me sllav ?
    Gjersa ishte turku ne nuk humbem asnje tok , e kishmi Manastirin , Ohrin , Janinen , Shkupin , plus edhe at qe e permend ti fshatrat deri ne Nish , por kur hyrem nen pushtimin sllav dhe grek , filloj pastrimi dhe dhuna e papar , per shkak te se ciles dhun edhe familja ime para 100 viteve esht largu nga Lugina e Presheves dhe sot jetoj ne Fyrom.
    pse nuk u asimilun katoliket e malsis?

pse u asimilun muslimanet e plaves, gucis e sanxhakut?

kur ishte truku manastiri, ohri, janina e shkupi ishin te bab sulltanit e jo tunat.
    bab sulltani i fali si deshi e kujt deshi me shpetu stamollin prej rusve shperndau trojet shqiptare sikur me kon te vetat, kujto shen Stefanin.

pse turku i pranoj si turq, shqiptret musliman te nishit?

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    pse nuk u asimilun katoliket e malsis?
    pse a nuk u asimilun mjaft sipas teje ? keni mbet vetem nji minoritet e ju vje inati qe tjeret ndrrun fé per arsye te veta kuptohet.
    pse keta qe ndrrun fen nga erdhen sipas teje, mos zbriten nga Marsi ?

dersjan .....shqiptar jan te gjith me duket ....sa shishe raki i ke pi sot qe flet pa lidhje....pse malsia shkoi ne usa e ja la token malazezve ?????????pse keni ne krye te kishes nji grek e jo nji shqiptar nese keni mjaft malsor do keni edhe nji per kishat shqiptare ? marrezia nuk myt individ ajo mbyt vetem popullin.
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    Ne kumanov kshtu lol?

si ka munsi knej ka jan ktu tjeret ska asni vec atje ke ti paskan ardh.

mso le nam tu beso cdo artikull qe shkrujn gazetat makedone.
    Andej keni prodhimin vendor. Ne ende nuk jemi te interesum per ashtu prodhimi.
    Derjans , nuk po shpifi un , kto gjera jan te verteta . Shqiperia ka eksportin me te madh se sa importin vetem ne prostitucion dhe drog. Ne gjerat tjera importi esht me i madh ( ne ushqimore, mekanik , lendet e para...).
    Ne si popull Europian i besojm institucioneve Europiane apo jo , pjes e tyrve dojm te behemi. E ato po thojn ne Europ kan punu 30.000 prostituta nga Shqiperia .

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    As une nuk jam per kete islam qe po flitni te gjithe per at qe te nenshtron , nuk te jep te lirin e fjales etj .
    Por ketu ne Kosove dhe Shqiperi nuk eshte nje gje e till.

diocleziano po thu qe e ardhmja jone nuk eshte si musliman sepse kem te nenshtruar per me shum se 500 vjet
    por e ardhmja jone eshte ne Europe qe nuk ja kem pa hajrin per 2000 e me shum vjet deri 2008
    Po me duket ke harru pushtimin romak , serb , ndarjen qe i beri evropa trojeve tona me 1913 e shum e shum te tjera
    Pra nuk e paskem te ardhmen as ne europe sipas historis
    xhamia,deri sa turku i felliqur nuk na kishte invaduar ende,shqiptaret ne te gjithe aspektet ishin ndoshta dhe me lart se europianet e tjere............................erresira e gjate filloi me turkun dhe islamin,aq sa dhe sot e kesaj dite ndihen fuqishem pasojat.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Derjans , nuk po shpifi un , kto gjera jan te verteta . Shqiperia ka eksportin me te madh se sa importin vetem ne prostitucion dhe drog. Ne gjerat tjera importi esht me i madh ( ne ushqimore, mekanik , lendet e para...).
    Ne si popull Europian i besojm institucioneve Europiane apo jo , pjes e tyrve dojm te behemi. E ato po thojn ne Europ kan punu 30.000 prostituta nga Shqiperia .
    boll ere ti shave shqiptaret,na cave derasa me gjith ato postimet e tua duke mburrur islamin ,nga ana tjeter gjuha e neperkes helm te nxjerr kunder shqiptareve
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga Dorontina Lexo Postimin
    pse a nuk u asimilun mjaft sipas teje ? keni mbet vetem nji minoritet e ju vje inati qe tjeret ndrrun fé per arsye te veta kuptohet.
    pse keta qe ndrrun fen nga erdhen sipas teje, mos zbriten nga Marsi ?

dersjan .....shqiptar jan te gjith me duket ....sa shishe raki i ke pi sot qe flet pa lidhje....pse malsia shkoi ne usa e ja la token malazezve ?????????pse keni ne krye te kishes nji grek e jo nji shqiptar nese keni mjaft malsor do keni edhe nji per kishat shqiptare ? marrezia nuk myt individ ajo mbyt vetem popullin.
    toka aty asht kur te dun kthehen prap. renci ka qe nuk u asimilun
    shko e kqyri muslimant e plaves gucis e sanxhakut tan shqipe jan po po ti pysesh thojn se jan boshnjak e turqeli

ti pse ke ik ne belgjik e ia ke lan token shkieve? ca pytje budallikshe asht kjo

Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    e tash simas ktyne qi po thue tan shqiptaret e shqipnis te kokan prostituta

perderisa ne ne kumanove paskan mrri, se mfakt ka shum trdhuna kumanova.

kur un hapa ni tem qe kisha burime te sigurta se shqptar te makedonis kan shku tu luftu per alkaiden ne irak e afganistan mu hodhe ne fyt qi nuk ash e vertet e un rrej kurse kto burimet e tuja jan plotsisht te sigurta apo jo?

ke shku e i ke numru ti 1500 qika shqiptare te martume me sllav apo jo?

Tema të Ngjashme

1. Diaspora shqiptare në mbrojtje të çështjes sonë kombëtare
    Nga altin55 në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 09:20
  2. Shenja ne Rruge!?
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 17-06-2009, 08:47
  3. Mocioni, Berisha flet për gjithçka, por jo për Fazlliç
    Nga njemik në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 19-12-2008, 10:44
  4. Historia E Perhapjes Se Islamit Ne Bote
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 83
    Postimi i Fundit: 05-06-2005, 06:58
  5. Islami dhe Nacionalizmi
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 16-05-2005, 15:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •