Close
Faqja 57 prej 119 FillimFillim ... 747555657585967107 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 561 deri 570 prej 1188
    Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga Dragut Lexo Postimin
    po mirë e bëjmë numërimin kështu...

...unë vetë kam një shoqëri të madhe... kam shokë gjithandej.. por shok myslyman jo...femra dihet që nuk dalin nga shpia... edhe po guxoi nonjoni që të na foli për fenë islome apo të krishterë ne e çojmë me shkelma nga tavolina...

...tani, pse e bëjmë ne këtë... sepse e bëjnë të gjithë në Tiranë... nuk ka njeri që të dojë shoqëri me ju...pra dhe ata pak besimtarë myslymanë që janë dhe ata ikin mbyllen në shtëpi. Ju futboll nuk luni, nëpër lokale nuk rrini... për ça tju dush shok juve... ju nuk vleni dy lek... nëpër dreka darka nuk vini... në plazh nuk ju kena pa...

.... Ku jeni ju o 90 % myslymanë se nuk po ju shohim?
    ME cfar shoqerohesh ti ?!! Me italian , me grek , me serb ?!! Zotni shqiptaret nuk shoqerohem me njerez te tille , ndoshta me italian po , po me tjeter jo.
    E tani pse nuk na shikoni , kisha thene nga friga , nga shkaku se jemi 80 % e jo 90% sic ke thene ti, kur do te behemi 90% musliman , ti do jesh nje nga ato!

Gv_usa
    WE WILL NOT GO DOWN!

Perjashtuar Maska e Dragut
    Anëtarësuar
    14-06-2006
    Vendndodhja
    Përtej Gramozit, gati për luftë
    Postime
    535
    Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    ME cfar shoqerohesh ti ?!! Me italian , me grek , me serb ?!! Zotni shqiptaret nuk shoqerohem me njerez te tille , ndoshta me italian po , po me tjeter jo.
    E tani pse nuk na shikoni , kisha thene nga friga , nga shkaku se jemi 80 % e jo 90% sic ke thene ti, kur do te behemi 90% musliman , ti do jesh nje nga ato!

Gv_usa
    e kupto sa qesharak je ti dhe shokët e tu myslymanë... ju flisni për të dhëna duke qen andej... pra minimumi ju e ulni përqindjen duke qen jasht.. apo jo?!

kurse në lidhje me kë rri unë... le të ftojmë dhe të tjerë këtu dhe të shikojmë se sa shokë myslymanë kanë... gra jo e jo... (se ju ja ça boni nuk leni të shoqërohen djem me vajza) kush ju do për shok juve, ça muhabeti dini të boni ju... vetëm allahu ue lecami il salame, xhamia leshi preshi... jeni njerëz pa lezet që kur nuk pini alkol

i/e regjistruar Maska e AVICENNA
    Anëtarësuar
    29-06-2007
    Postime
    125
    Dragut sikur te isha moderator do te largoje nga forumi me te vetmen arsye: Munges logjike per nivelin e moshes madhore. ! Seq shkruan sikur nje i dehur !
    Ti qe e lene vajzen tande te shoqrohet me qdo ken edhe se ke dert kete pune ,per kete shkak femra shqiptare sot del neper semaforat e greqis si prostitute . Ju shkurt jeni nje KRIMINEL veq sikur ta kuptonit kete .
    Ndryshuar për herë të fundit nga AVICENNA : 18-03-2008 më 13:02
    Atëherë si një shkëmb deti, ngrihet shqiptari
    Atëherë n'luftë si shqipe, hidhet guximtari,

Perjashtuar Maska e besi84
    Anëtarësuar
    29-12-2003
    Vendndodhja
    n'toke t'Zotit!!
    Postime
    440
    Citim Postuar më parë nga AVICENNA Lexo Postimin
    Dragut sikur te isha moderator do te largoje nga forumi me te vetmen arsye: Munges logjike per nivelin e moshes madhore. ! Seq shkruan sikur nje i dehur !
    Ti qe e lene vajzen tande te shoqrohet me qdo ken edhe se ke dert kete pune ,per kete shkak femra shqiptare sot del neper semaforat e greqis si prostitute . Ju shkurt jeni nje KRIMINEL veq sikur ta kuptonit kete .
    po lere more se ky tregoi paraprakishte se eshte i dehur....ja deshmia ''indirekte'' e tije....

. jeni njerëz pa lezet që kur nuk pini alkol

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Gv_Usa, e ke shumë gabim lalé. Ti nuk ke qenë në Shqipëri, ose më saktë nuk ke jetuar asnjëherë këtu, prandaj flet gjëra që për ne që kena lind te jetojmë këtej na duken qesharake. Këto përqindjet që jep ti janë jo të sakta, përqindjet e fundit të fesë kanë dalë para 70 e kusur viteve, prandaj mënyre më e mirë për të pa se sa fetar është populli në Shqipëri ngelet perceptimi publik.

Tash, po qe bën ndonjë statistikë shteti, e më pyet mu se çar feje je, do të them myslimanë (s'jam ateist). Tani ta tregoj unë se çfarë myslimani jam:

-raki, birrë, verë, pije alkoolike kam pirë dhe pi. Nepër festa e gjona të tilla nuk pijm koka-kola.
    -mish derri kam provuar kot, por më pas se kam ngrënë, punë shijeje personale, pa ndonjë detyrim fetar. Nuk m'pëlqe dhjami te derri, ka shumë lol.
    -n'xhami s'kam shku asnjëher.
    -nuk fal të pesë vaktet, me thonë të drejtën s'jam fal ndonjëher.
    -nuk di asnjë lutje arabisht, përveç fjalës bismilah dhe ishalla. Kur m'bjen naj herë me u "lut", them thjesht "na nimo o Zot", "o Zot i modh" etj...
    -Ditët e festave myslimane i festoj (shtojm drekë ose darkë), dmth Bajramin, me birra e teke rakie kuptohet, po e festoj për ta festu. Njëkohësisht festoj edhe festat e krishtere, Krishtlindjet e pashkët. Edhe këto të fundit me të njëjtat parametra si Bajrami.
    -Ramazanin e kam mbajt disa herë, jo rregullisht me natë të caktuara. Vetëm njëher mbaj mend që e kam majt nga fillimi deri në fund (seks pa ta bo me thon të drejtën, se sé maja dot veten).
    -në shoqëri, siç ka thonë edhe Drague, nuk bjen kurr muhabeti për t'fol për fe, kurr. Gjithashtu nuk më ka ra me pyt ndonjërin se çfarë feje ke, s'bëhet fjalë kjo punë.
    -As nusen kur t' martohem s'kam për ta pyt për besimin fetar. Dashuria nuk pyt për kësoj gjonash. Vetëm e kam nda menjen që do të jetë shqiptare.

Si këto "veti" të miat kanë pjesa dërrmuse, dërrmuse, dërrmuse e popullsisë. Tashi, po qe se më quan mua ti mysliman të vërtetë, atëherë përqindjet i ke të vërteta, bile rriti dhe ca.

Tung.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Jack Watson : 18-03-2008 më 13:46
    Life's too short to remove USB safely.

i/e larguar Maska e Traboini
    Anëtarësuar
    09-12-2003
    Vendndodhja
    East of Las Vegas-West of Atlantic City
    Postime
    389
    Citim Postuar më parë nga celyy Lexo Postimin
    Prapambeturin ekonomike e ke dhurat nga xhaxhi enver plako. Ne vend qe ta qonte ekonomin perpara ai mbushi kodrat me armatim.
    Mendoj se jane ato 500 vjetet dhe maskrimi i mentalitetit shqiptar qe na beri kaq te prapambetur. 50 vjetet e Enverit i kishin pak a shum te gjith shtetet e lindjes, por shihi sot. Pra me besimin Turqit na lane nje pjese te madhe te popullit te Turqizuar, dhe ketu eshte lepuri i fshehur. Kete e thot Tajar Zavalani ne Historin e tij Shqiptare...Kete e thot Kadare tash-e-par. Mandoj se nje pjese e anetareve te Forumit dhe sjellja e tyre konfirmojne gjithcka thac une.........

Pra Islam=Prapambeturi+Injorance=C'organizim=Violence= Kuku per neve qe na ra per hise...........

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2007
    Vendndodhja
    poçem
    Postime
    95
    Per Jackun

Ti qenke dhe musliman dhe sulmon fene Islame keshtu !?? turp

Mos shiko keta tipa si baptisti & co, keta sulmojne Islamin me lloj lloj menyrash se gjasme jane shqiptar e skan fe, ose genjejne se jane me origjin muslimane, por ne te vertet ata e kane kryqin me te madh se papa ne qaf, thjesh eshte propagand qe te perdorin muslimanet (injorant ne fe) per punet e tyre.

Ne forum jane si shqiptare e te pa fe por koken e kane ne derasa ikonash duke u lutur

Un kur kame qen kohe me para si ty kur se kame sulmuar Islamin

Zoti te udhezoftet

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar më parë nga Traboini Lexo Postimin
    Mendoj se jane ato 500 vjetet dhe maskrimi i mentalitetit shqiptar qe na beri kaq te prapambetur. 50 vjetet e Enverit i kishin pak a shum te gjith shtetet e lindjes, por shihi sot. Pra me besimin Turqit na lane nje pjese te madhe te popullit te Turqizuar, dhe ketu eshte lepuri i fshehur. Kete e thot Tajar Zavalani ne Historin e tij Shqiptare...Kete e thot Kadare tash-e-par. Mandoj se nje pjese e anetareve te Forumit dhe sjellja e tyre konfirmojne gjithcka thac une.........

Pra Islam=Prapambeturi+Injorance=C'organizim=Violence= Kuku per neve qe na ra per hise...........
    O zotri , lexoje Jack-Watson cka ka shkrujt me lart , ai thot Shqiperis nuk i vjen as era me e vogel e Islamit .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-02-2005
    Postime
    386
    jo nuk eshte i demshem
    beqar

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    ça muhabeti dini të boni ju... vetëm allahu ue lecami il salame, xhamia leshi preshi... jeni njerëz pa lezet që kur nuk pini alkol

wauuuuuuuu
    me mir pija se meditimi

kishte pyet shoku shokun a me par e dhunon nji femer apo pin raki , shoki thot; jo une jam njeri i mil dhe Dragut nuk mundem te dhunoi femer por do pi raki.Kur e pini rakin u deh mir tani edhe e dhuoi grun ......
    ----------------------------------------------------------------------
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Tema të Ngjashme

1. Diaspora shqiptare në mbrojtje të çështjes sonë kombëtare
    Nga altin55 në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 09:20
  2. Shenja ne Rruge!?
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 17-06-2009, 08:47
  3. Mocioni, Berisha flet për gjithçka, por jo për Fazlliç
    Nga njemik në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 19-12-2008, 10:44
  4. Historia E Perhapjes Se Islamit Ne Bote
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 83
    Postimi i Fundit: 05-06-2005, 06:58
  5. Islami dhe Nacionalizmi
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 16-05-2005, 15:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •