Nuk e di si s'ju mbyll gryka vetem sonte ku andej nga Kombi qe ju e quani te tuajen dhe jeni shqiptar po digjen njerez te gjalle ..Tragjedi ..
Me falni po dhe kafsha behet me llogjik ndonjehere .
Ku eshte zoti ?!!!!!!!!!!!!!!!! Sot na duhet se kur te vdesim s'na duhet me pastaj .
DeAda , habibi, degjom , ose ma mire me lexo pak !!! Kurr do vij dita qe ti te me mesosh mua gjuhen shqipe , ma mire te vdes se te mbri ate dit!!!
Nqs se ka ndonje gabim drejtshkrimor ne postimet e mija nuk dmth se nuk di te shkruaj ose te lexoj shqip. Gabimet e tilla tregojne aftesite e mija mendore jashtzakonisht te medha sa qe mendja mendon me shpejt se sa gishtat e mi kane kohe per ti shkruajtur fjalet , andaj ndonjehere ndodh qe duke shkruar ndonje fjale i mungon ndonje shkronje.
E sa per femrat, pasi nuk me njeh te siguroj qe kur me shikojne muafemrave u dridhen kembet.
E pasi qenke muslimane, te pakten mund te them mos u merzit, se nese te mungon bukuria fizike te jesh e kenaqur qe ke bukurin shpirterore!
Alda si duket ti nuk je ne pozite te me tregojsh se si shqiptohet fjala musliman!!! Sa per informate nese bazohesh tek ndonje fjalor, atehere te kisha keshilluar qe ti marrish ne telefon autoret e fjalorit dhe te thuash qe Gostivari_usa me ka thene se ata e kane gabim!!! Nuk thuhet "mysliman" po thuhet "M U S L I M A N"!
Diocleziano, ti pik se pari nuk je ne djengje te folish a.s. MUHAMEDIN. Ti nuk e din as "a-ne" e jetes dhe personalitetit te tij.
Ate qe din ti eshte propaganda anti islamike e tipave si mesia4ever!!!
Sa per informate kur ti akuzon a.s. Muhamedin per pedofilizem, bazohesh tek disa hadithe te dyshimta dhe nese nuk ke ditur keto hadithe jane shkruajtur 250 vite pas vdekjes se profetit!!!
Po ashtu sa per informate nuk mund te thuash aq lirshem se Aishja ka qene 6 ose 9 vjecare!!!
Nese nuk e ke ditur ekziston nje kontradite lidhur me vitet e sakta te AIshes. Hadithe te ndryshme te percjellura nga njerez te ndryshem folin per vite te ndryshme te AISHES.
Ke hadith qe thot se Aishja ka qene 6 vjecare! Por ke hadith qe thot qe Aishja ka qene 9 vjecare! Nje hadith tjeter thot qe aishja ka qene 11 vjecare!!!! Dhe poashtu ke nje hadith tjeter qe thot se Aishja ka qene 18 vjecare!!!
Nga e di ti se cili hadith tregon moshen e vertete te Aishes?!!!
Nga ana tjeter sipas dispozitave islame asnje femer nuk mund me zort te detyrohet te martohet me dike pa deshiren e saj!
Si mendon ti cila eshte mosha me e mire qe nje femer te tregoj deshiren e saj te vertete, kur eshte 6, 9 , 11 ose 18 !!!
Per medimin tim, mendimet e dikujt qe eshte 6, 9 ose 11 vjecar asnjehere nuk merren parasysh sepse para syve tona behet fjale per femi andaj e vetmja moshe e cila ka kuptim lidhur me martesen e Aishes dhe a.s. Muhamedin eshte mosha 18 vjecare.
Pra Aishja ka qene 18 vjecare!!!
Gostivari_usa
WE WILL NOT GO DOWN!
Ore qorr, ata vdiqen per shqiptari, por ata ishin musliman!!! Pse nuk doli nje kristijan te luftoj per shqiptari si puna e Adem Jasharit ?!!!
Pse nuk doli nje ateist te luftoj si puna e Hamze Jasharit ?!!!
Ndoshta nga shkaku se ju mungon patriotizmi ?!!
Si mendon ti sikur Adem Jashari te kishte pas emrin MARK do kishte vdekur ne ate menyre heroike , ose pershak fese se njjte me serbet do ti kishte quajtur serbet miq!!!
Kete nuk e kupton ti, shqiptaert katolik dhe ortodoks nuk mund te krahasohen me patriotizen si shqiptaret musliman. KURRREEEE!!!
Andaj para se te folish dicka lexo ma shum e fol me pak.
WE WILL NOT GO DOWN!
Gostivari_usa qenke vertet per te ardhur keq cuno. E para e punes, nuk te thashe qe do te mesoj une ty shqipen se ti kur nuk e mesove deri tani dhe me ndihmen e kaq mesuesve, nuk besoj se do arrij une se nuk durim per njerez kaq injorant sa ty.
Ti ke aftesi mendore jashtezakonisht te medha???? Me fal po ke pire gje apo harrova nuk pini alkol ju por deheni me uje. Gostivar te garantoj une qe aftesite e tua mendore as edhe nje femije kopshti nuk i afrohen, dhe nuk jam shume e sigurte nese ke ndonje shprese qe ajo te ndodhi.
Sa per femrat qe ju dridhen kembet kur te shohin ty, e di ti qe femrave u dridhen kembet kur i tromaks pamja e dikujt se jane aq te shokuara sa qe sado qe perpiqen te ikin qe aty nje ore e me pare ju ngaterrohen kembet ngaqe e kane marr me aq vrull. Prandaj heres tjeter mos i shiko nga kembet po shikoji drejt e ne sy femrat edhe pse mund t'ju shkaktosh ndonje atak nga shemtiresia jote.
Nga e di ti qe qenkam e bukur shpirterisht une qe duhet te jem e kenaqur?! Mos u shqeteso shume per bukurine time i dashur se ka kush te shqetesohet. Nuk kam pse te merzitem une se une te pakten jam e kenaqur me ate bukuri qe me ka dhene zoti, sado e madhe apo e vogel te jete, si nga ana fizike ashtu edhe shpirterore.
Zoti te shtofte mendjen ty se qenke fyell fare.
Kalofsh mire
Deada te te fol pak seriozisht, sepse si duket e merr kete bisede si shum seriozisht.
Si duket biseda mer nje kahje jo te duhur.
Personalishet te fol me sinqeritetin me te madh, as qe dua te shkuaj postime te tilla ofenduese ndaj dikujt, por me te vertete disa persona ketu i meritojne postimet e tilla.
Une jam musliman dhe shum te tjere ketu ndajne fene time.
Anjehere nuk kam apeluar ose kam bere thirje qe te tjeret te respektojne besimin tim, fundja mjafton qe une personalisht e respektoj fene time.
Por kur lexon postime ofenduese te cilat mundohen qe shqiptaret musliman ti paraqesin si jo kombetar, si te prapambetur dhe si arab, me fal por jam i detyruar te shkruaj edhe une postime te tilla ofenduese
Nese dikush ka ndonje pyetje per fene islame jam i pari qe do ti jap pergjigje, por jo pasi te marri pergjigjen te filloj te ofendoj me replika.
Ne kete forum shum here jan sqaruar parimet islame, shum njerez kane marr pergjigje per shum ceshtje per te cilat kane treguar interes, dhe perseri ofendimet e tyre vazhdojne dhe nuk ndalen.
Nga ana tjeter Deada ti e di qe eshte si ligj, nese me ofendon , prit qe te ofendohesh. pra mendoj qe menyra me e mire qe keto ofendime te ndalen eshte qe neve te marrin pergjegjesi mbi shkrimet tona.
Me respekt
GV_USA
WE WILL NOT GO DOWN!
Gostivaras, prap po peshtjell mish me lakna po get! Ti ben mire te mesosh per vete, -se keto qe po flas une, i di me mire se ti e se shume kush qe po na shet fillozofi islame ketu.
Sa here me te thane se nuk eshte islami fe, po muslimanizmi?!!
Kur ta kuptosh kete nje here e pergjithmone, vazhdojme e bisedojme shtruar e mire per te gjitha aspektet pozitive e negative qe ka feja per popullin shqiptar.
(E ne kete rast ajo muslimane, e cila manipulativisht po idenitifikohet me ideologjine islame, gjithe kohen duke u mbeshtetur ne injorancen totale te shqiptareve ne lidhje me njohurite ndaj fese)
Por pa e kuptuar kete dallim esencial ti nuk do te arrish te shkruash asgje me vlere qe meriton diskutim te metejme e aq me pak te frytshem per lexuesit e interesuar.
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
po cfare ka te bej Islami me luftimit kunder serbit qe ka bere Adem Jashari ose Hamz Jashari.
nuk kan luftu per Islam o rob i trashe,kan luftu per Kosove,kosova ka qene e shqiperise,dhe shqiperia ska qene kurr vend Islam vec kur e kthej turku.dhe ti zot rrote zoton fene e Armikut.te cifutit /jevgut,arabit.
ca jom tu fol edhe une nje here,harrova qe ti sje shqiptar.
me qene shqiptar e dine historine e shqiperise dhe nuk me lexon perralla per arabine.
Ndryshuar për herë të fundit nga D@mian : 16-03-2008 më 21:31
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
alnosa!!
sinqerisht e vlersoj shqetesimin tend qe ti ngre!
prandaj jo pa qellim dhe une u mundova qe te percillja te njejtin mesazh sikur dhe juve!
dhe pikerisht ky ishte dhe mesazhi im!!!
dhe pas ketij mesazhi qe une u mundova te jepja,,mora dhe reagimin e pare nga iHyj-Njeriu!!
ja pikerisht,ky eshte reagimi i tia!!!
vertet nje reagim maskarai!!e them kete tani,pasi i kisha premtuar ne mp se pergjegjen do ja jepja bublikisht pas disa oresh,dhe tani po e shfrytezoj kete moment per te ju pergjegjur!!
megjithate me shume shqetesuese eshte fakti ,kur lexon qe vajzat shqiptare si tipi i kesaj engel shkruajne gjera te tilla apo perdorin fjalor te tille!!por fatemirsisht jam i bindur se nuk ka shume te tilla vajza si puna e kesaj Angel!e cila e tregon mjafte mire intelektin dhe edukaten e saja personale dhe familjare,vetem me fjalorin qe perdor ne postimet e saja ketu poshte!!
[QUOTE]besoj se nje femer normale nuk do ja lejonte vehtes qe te perdorte nje fjalor te tille!!
Ndryshuar për herë të fundit nga BEHARI : 16-03-2008 më 07:42
Krijoni Kontakt