Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 22
    Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549

Ç'është ky ters që na ka zënë!

Booh, tragjedia e Farkës, tragjedia e Gërdecit, dhjetra-qindra të vdekur nga aksidentet rrugore, vrasje në seri për motive banale, të vdekurit e minierave....gjithë këto të zeza na kanë rënë mbi kokë këto!

Bahhh çar tersi na ka kap!!!
    Life's too short to remove USB safely.

Aq me plas... Maska e Sa Kot
    Anëtarësuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Talking

Eshte mentaliteti djale i mbare.

Kshu eshte kur njerezit lejojne llumra qe t'i udheheqe. Ligjet nuk perforcohen, se llumi ka me shume interes kur ndodh dicka e keqe dhe bizneset e tyre korruptive perfitojne nga vuajtja e popullit.

Sa me shume fuqi t'i jepni, aq me shume do ja u fusin. Duhet nje drejtim i ri, dhe nuk duhet pritur, por duhet imponuar. Por populli jone s'di te imponoje, vetem dine t'i nenshtrohen imponimeve te te tjereve.

Dhe te kenaqen me pak gjithashtu. Ose te lejojne moralet dhe pikeveshtrimet personale qe te influencojne procedurat dhe ligjet fikse, pavaresisht demit qe mund te sjellin tek shteti ne teresi.
    As qe du me dit!

i/e regjistruar Maska e Vdekja
    Anëtarësuar
    20-06-2007
    Postime
    268
    Sa keqardhje e trishtuar kur nuk takon keqardhje !!!!

Popullit shqiptar dhe familjeve te viktimave ju shprehi ngushllimet me te sinqerta .
    Nuk jam unë që ju thërras ,por jeni ju që vini tek unë!

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Me te vertete nje e zeze e madhe qe na ka pushtuar. Tragjedi pas tragjedie, qindra viktima neper aksidente rrugore, dhjetra vetvrasje çdo dite, ku me te fundit mund te permendim adoloshenten e djeshme qe prinderit nuk e lejuan te festonte diten e veres ne qytet me shoqerine e saj. As vet nuk e di perse po na ndodhin gjithe keto gjera te keqia.

Dua te shpreh keqardhjen time dhe ngushellimet e mia per te gjitha viktimat e Gerdec-it.
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    Booh, tragjedia e Farkës, tragjedia e Gërdecit, dhjetra-qindra të vdekur nga aksidentet rrugore, vrasje në seri për motive banale, të vdekurit e minierave....gjithë këto të zeza na kanë rënë mbi kokë këto!

keto gjera ndodhin edhe ne shtet me te zhvilluara se ne .kam punu me disa mjek libanez dhe ter kohen flitej per liban .Ata shum te qet thonin sot rrxohet nji ndertes neser ndertohet, jeta vazhdon....15 vite bombardime , nga judet pa luft .....ka popuj qe vertet jan te pafat,une kam mendu qe ne jemi populli ma i vuajturi ne botê , jo jo ka ma keq se ne .sif sot Gaza ne qfar gjendje asht...tani somalia ...

vetem nuk duhet me u dorzu jeta asht e veshtir dhe ka befasi gjat ter jetes .

nese ju ka ra rasti me pa ne usa sa her i ka marr uji dhe era edhe sod bile nji tornado kishte shaktrru shum shtepi.

jemi te lumtur ne shqiperi mos ta qajm si ruset ...ata sa kan vujt nga komunizmi sot po vujn nga mafiat....

vetem te lidhur per nji ideal dhe besim ne zotin gjithska bahet mirê.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Dorontina : 15-03-2008 më 18:52
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anëtarësuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin

sa po e shkrujta afersisht sic e ke shkruajtur edhe ti ke nji tehm tjeter... qe gjith keto gjera te kqia po na ndollin ne shqiper...kush e mer vesh pse mbase me von behet me mire ishallah...amon po pat mundsi qe boll me keshtu gjerash se kena dhe njerze ne shqiper (Tiron)..normal dhe per gjith te tjeret gjynaf.Per aksidente rrugore nuk dua te filloj fare se nuk ka fund kjo gje..........
    Ndryshuar për herë të fundit nga Tironcja_BLN : 15-03-2008 më 19:48

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Une jam nji vezhguese e madhe e gjerave dhe njof njerzit duke i shiqu tuj fol ne ekran. Fitoi nano ok e kreu mandatin dhe iku.... tani fitoi Berisha tash punon me mandatin qe ka ,edi rama berdet bertet e nuk punon punen e tij por bertet ne gjdo tubim ....them vet me veti pse ky njei i "menqur" hargjon kaq endergji per ta prish njeriun qe fitoi me vota ? ...ishalla s'jan qu ne kob ......
    shajn topin shajn topallin shajn berishen ...
    po shani janatullosin mer dreqen !------------------------------------------------
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Me sa degjova na kan perjashtuar dhe nga UEFA !!
    Tani sdo na pranojn dhe ne NATO nga kjo ngjarja Gerdecit.
    Lum e det ktij vendi !!

Fatkeqesite nuk vijne rastesisht dhe te gjitha qe u permenden mund te evitoheshin ne nje shtet te pakten normal.
    Problemi eshte a do mbaje njeri pergjegjesi,per keto qe po ndodhin apo do e hedhin lumin si zakonisht.
    Sa per naton ta themi troc,nuk e meritojme te antaresohemi.

i/e regjistruar Maska e hope31
    Anëtarësuar
    23-11-2002
    Vendndodhja
    ketu
    Postime
    1,054
    ndjej shume keqardhje per keto qe ndodhin ne vendin tim

keto gjera ndodhin ne te gjitha vendet e botes, sa hap tv cdo dite shoh qe dicka e rende, ose shume e rende te kete ndodhur diku

zoti qofte me shqiperine e popullin shqiptar, qe te mos ndodhin gjera te tilla

kurajo te gjitheve , pesimizmi nuk ndihmon askend

ngushellime familjareve te viktimave,
    Ndryshuar për herë të fundit nga hope31 : 16-03-2008 më 05:23
    Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
    Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
    :^proton

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Fe Ç'është, Komb Ç'është.'
    Nga Redi në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 15-12-2017, 09:11
  2. "Ka qenë komunist po aq i flaktë sa ç'është sot demokrat"
    Nga Albmaster në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 30
    Postimi i Fundit: 18-01-2013, 10:12
  3. Ç'eshte Sistemi Operativ, Hardveri, Softveri?
    Nga Aurora00 në forumin Pyetni ekspertët
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 16-04-2006, 15:33
  4. C'eshte meshira?
    Nga green në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 18-03-2005, 12:06
  5. C'eshte e Perendise, dhe c'eshte e njeriut.
    Nga deshmuesi në forumin Komuniteti protestant
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 22-08-2002, 00:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •