po 'patjeter qe do ti kaloj pushimet verore ne shqiperi.
Ironia më e madhe eshte kur nje shqiptar nga shqiperia shkon ne antali dhe zhgenjehet kur sheh qfar ka lan e qfar ka gjet atje.
Po
Jo
Nuk e di
Nuk më pëlqen
po 'patjeter qe do ti kaloj pushimet verore ne shqiperi.
Ironia më e madhe eshte kur nje shqiptar nga shqiperia shkon ne antali dhe zhgenjehet kur sheh qfar ka lan e qfar ka gjet atje.
Mirepo, kushe do kujdeset per mbledhjen e pleherave, toaletet publike dhe furnizimi me uje e dhe ndalimi i zhurmes sidomos muzikes me ze te larte neper pllazhe kush do e ndaloje apo kush do kujdeset per mirembajtjen e ambientit ne plazhet e qytetet bregdetare ?
kte vit nuk shkoj atje o bo me shtrenjt se knej nga jemi.Pa drita pa uje pisllik i modh .Shkojm ne shqiperi se na mer malli per njerzit qe kemi atje se per tjeter gjo lene mo
Mire qe kemi ato pushimet qe te shkojme edhe me vizitu atdheun se sdo kisha me e pa ....epo eshte i mire zoti qe na i ka krijuar keto pushimet e veres:P
GjERMONE E LOGEL SA NJE GOGEL!
Mire, me trgoni se a do te mirret ndonje iniciative per pastrimin e pllazheve ksaj vere apo jo ?
A do te kete ndeshkime ndaj atyre qe e ndyejne ambientin; se pari duhet ndertuar WC qe mos te bejne gabime njerzit se ata dikun duhet ta kryejne nevojen..; por kush kujdeset per mirembajtjen e pllazheve, pronaret privat apo shteti ?
Qfare roli ka policia ne plazhe ?
Si jane rregulalt e pageses se nje apartementi ?
A ka kontrate apo e tera shkon ne te zeze ?
Edhe pse nuk kam lindur ne Shqiperi, nuk ka vere qe le pa vizituar memedhene. Shkoj atje ku kan lundur priderit e mi dhe poashtu kam krijuar tjera lidhje te reja me vendin e shqiponjave. Ka shume mangesi,ka korrupcion, eshte shternjet, shpesh kaos ne trafik......., por eshte diçka me e forte se te gjitha keto. Ka edhe vende(zona) te bukura dhe natyra e mrrekullueshme. Nganjhere eshte vape e padurueshme, por siç e thash, eshte diçka e forte qe me terheq atje. Te shpresojme qe nje dite te krijohen kushtet qe ne vend se te lehet Shqiperia, te kthehmi te gjithe atje.
Lumi ka ujin e paster ne burim
Kombi mbi te gjitha
une po shkova vetem me pa ato njerez qe kam atje dhe jo per gje tjeter! Por ket vere nuk behet gje...
Po si ore?Po ne qoftese ne nuk shkojme, kemi mohuar identitetin tone dhe identitetin Shqipetar!Turizmi eshte burim i forte ekonomik!Mos harrojme qe ne ate vend jemi lindur dhe ritur, kshu qe e kemi per detyre ta kthejme koken pas ngajhere!
Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.
Do te shtoja per ty Tironcja dhe xhepat plot me lek se po kthehesh nga mergimi :P
Po si jo mezi po e pres Gushtin , Pasi emigrantet qe jetojn ne itali Vetem Muajin e Gushtit e jan Muaj pushimesh.
Normale qe do shkojm kemi Familjen shoket miqt atje.Nqs nuk shkojme ca na geli .
I uroj te gjithve pushime te mbara ne Atdheun ton te Dashur.
Me Respekt Miri
FieRaK
Ndoshta kete vere do te shkoj ne Sqiperi,por do te rrij vetem pak dit,me ne fund do te takoj shoqet e mia qe ka 14 vjet qe nuk i shikoj,ne korrik se don zoti jam ne tirane,un bacio a tutti
Ndryshuar për herë të fundit nga nesta : 20-05-2008 më 11:50 Arsyeja: gabim
la vita è bella...
Krijoni Kontakt