Close

Rezultati i Sondazhit: A prisni që 2008 të jetë një vit më i mbarë se 2007?

Votues
258. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Po

191 74.03%
  • Jo

30 11.63%
  • Njësoj

23 8.91%
  • Nuk e di

14 5.43%
Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 61
  1. #-9
    Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,379
    Postimet në Bllog
    22

Shkalla e optimizmit të shqiptarëve në 2008

Sapo filluam një Vit të Ri 2008 dhe është koha që të masim pulsin e optimizmit/pesimizmit të shqiptarëve mbi jetën në ditët, javët dhe muajt e vitit në vazhdim.

Qëllimi i këtij sondazhi është i thjeshtë. Ka për qëllim që të krijojë sadopak një përshtypje se cila është perspektiva juaj e përgjithshme mbi jetën: kjo përmbledh këndvështrimin tuaj personal mbi realitetin që jetoni dhe si prisni që ai të ndryshojë në të ardhmen; përmbledh anën financiare dhe profesionale që ka lidhje direkte me mirëqënien tuaj personale dhe familjare; ashtu sic ka lidhje edhe me botën tuaj emocionale dhe shpirtërore, nëse i trembeni së ardhmes që ju pret apo e prisni atë pa frikë.

A mendoni se viti 2008 do të jetë një vit më i mbarë se 2007 për familjen tuaj?

Si në çdo sondazh, mund të votoni vetëm njëherë dhe mund të bëni vetëm një postim në vazhdim se cilat janë arsyet që ju shtynë të votoni ashtu siç votuat.

Duke iu uruar një vit të mbarë të gjithëve,
    Albo

2. #-8
    I zene deri ne Gusht. Maska e )un(
    Anëtarësuar
    15-11-2007
    Vendndodhja
    te shpia tjeterkuj, edhe ne msn...
    Postime
    125

votova PO

ateher ne fakt ia uroj vetes dhe te gjithe shqiptareve kudo qe jane qe 2008 te jete per ta nje vit i mbare,,,,
    per Kosoven do te jete viti i pavaresise,,, dhe kjo do te mjaftonte per ta bere vitin 2008 me te mire se 2007,,, ka dhe shume gjera te tjera nga fusha politike e me gjere por,
    une mendoj se per mua 2008 do te jete nje vit me i mire se 2007 per shume arsye,,, nje prej ketyre eshte se (me ndihmen e Allahut) do te diplomohem... ndoshta do te vazhdoj dhe masterin...
    nuk e di ,,, shume gjera te tjera do te jene me mire... pasi qe cdo gje po permiresohet,,, financat po, sepse shtepia nuk ka me nevoje per shpenzime te supershtrenjta pasiqe thuaj u kompletua,,,
    persa i perket jetes sentimentale... do te behet me mire
    p.s vit te mbare gjith shqiptareve e ne vecanti gjith forumistave...
    Ndryshuar për herë të fundit nga )un( : 02-01-2008 më 18:59
    .

3. #-7
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-02-2007
    Postime
    389
    ju uroj vitin e ri 2008 krejt shqiptareve jam shume optimist se 2008 do te jete vit optimist si personalisht ashtu edhe ne karakterin kombetar,optimist per mu se do te behem milioner e do te martohem e ne qeshtjen kombetare po dihet shteti i dyte shqiptar ,gzuaaaaaaarrr dhe krenar qe jemi shqiptar i vetmi komb i pavdekshem ne historin e civilizimit

4. #-6
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-04-2003
    Vendndodhja
    Ne Kete Univers
    Postime
    147
    pershendetje dhe Gezuar te gjithe shqiptareve 2008!!
    Une mendoj se viti 2008 ne lidhje me Shqiperine nuk do te kete ndonje ndryshim te madh nga ai vit qe lame pas.PSE???
    Arsyet jane te ndryshme dhe te shumta,por do ta permblidhja me nje fjalen NE nuk kemi patur gjate 17 vjeteve kuraje qe te ndryshojme gjerat,per faj te kujt???Per faj te te gjitheve NE.Kjo do te vazhdoje dhe per 2008,dhe mbase deri dhe per shume vjet.
    Kurse per KOSOVEN 2008 ka per ti sjelle Pavaresine e Sigurt!!
    Shendet te gjitheve.

5. #-5
    Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Mendoj se po.

Te gjith jetojme dhe mesojme nga gabimet dhe gjithmon presim te ardhmen qe te jet me e mire dhe me e sukseshme, si ne aspektin familjar poashtu edhe ne ate kombetar.

Une personalisht 2008-en e vendosi ne njerin nder vitet me te rendesishme per kombin shqiptar, ka disa ceshtje qe ne vitin 2008 do te marin fund dhe do te zgjidhen, ne radhe te pare kemi Pavaresin e Kosoves, pastaj kemi anetaresimin e Shqiperis ne BE dhe NATO, gjithashtu nuk duhet haruar se ne cfar veshtiresish ekonomike gjendet Shqiperia, shpresojme qe ne 2008 te shkoj duke u permisuar gjendja aktuale e memedheut tone.

Sa i perket familjes sime, une mendoj se cdo vit qe po vin gjithcka shkon kah e mira e jo kah e keqja, pra jam teper optimist qe edhe ne aspektin familjar ne kete vit per mua personalisht do te kete permisime te medha.

Gjith te mirat te gjitheve, qoft viti 2008 nje nder vitet me te lumtura dhe te sukseshme per te gjithe ju!
    Sui generis

6. #-4
    Feniks. Maska e niktironci
    Anëtarësuar
    25-03-2007
    Vendndodhja
    Aty ku jetohet.
    Postime
    337
    Ky vit pra 2008 sigurisht do te jete me i mire.
    Une jam optimist, kam shkuar pothuaj c`do vit ne Shqiperi dhe kam vene re ndryshimet, te cilat Shqipetaret qe jetojne aty ndoshta mund te mos e vene re, kurse ne qe vijme nga jashte mund ta veme re fare mire.
    Ve re nje lloj kulture ose edukate, qe ne avjon, ne lokale etj sjellja e tyre ka ndryshuar shume,pra permiresimi ndihet por ndihet qe ka nevoje per me teper.
    Do te jete nje vit i paharruar per te gjithe popullin tone pra pamevaresia e Kosoves.
    Vit shume i mbare dhe i deshiruar.Gezuar Vitin e Ri 2008 te gjithe Shqipetareve kudo qe ndodhen.
    Ndryshuar për herë të fundit nga niktironci : 03-01-2008 më 02:10

7. #-3
    i/e regjistruar Maska e Harudi
    Anëtarësuar
    08-09-2004
    Postime
    622
    Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin
    Sapo filluam një Vit të Ri 2008 dhe është koha që të masim pulsin e optimizmit/pesimizmit të shqiptarëve mbi jetën në ditët, javët dhe muajt e vitit në vazhdim.

Qëllimi i këtij sondazhi është i thjeshtë. Ka për qëllim që të krijojë sadopak një përshtypje se cila është perspektiva juaj e përgjithshme mbi jetën: kjo përmbledh këndvështrimin tuaj personal mbi realitetin që jetoni dhe si prisni që ai të ndryshojë në të ardhmen; përmbledh anën financiare dhe profesionale që ka lidhje direkte me mirëqënien tuaj personale dhe familjare; ashtu sic ka lidhje edhe me botën tuaj emocionale dhe shpirtërore, nëse i trembeni së ardhmes që ju pret apo e prisni atë pa frikë.

A mendoni se viti 2008 do të jetë një vit më i mbarë se 2007 për familjen tuaj?

Albo
    Meqë jetoj në Danimarkë,një shtet që qytetarit të saj i ofron mirëqenje të jetës në çdo aspekt at'herë pres që edhe në vitin 2008 e më tutje të kem:
    Familje me harmoni
    Ekomomia personale/familjare stabile
    Vendin e punës të njëjtë
    Gjendje të mirë shpirtërore/shëndetësore
    Të ardhmen e presë pa frikë.Përveç sigurimeve pensionale/shëndetësore,mundësit janë edhe për një kursim të vogël për të ardhmen.
    Edhe më tutje të punojë/ndihmojë/investojë tek fëmijët si në aspektin edukativ/arsimor/sportiv etj
    Koha për të ndërruar automobilin e tashëm me një të ri
    Vazhdimi i vizitave/kontakteve me miqët në DK dhe pjesën tjetër të familjes në Kosovë.
    Ruajtja e vetive humane.
    etj
    Ndryshuar për herë të fundit nga Harudi : 03-01-2008 më 06:07
    Pijetoret janë vendet ku çmenduria shitet me shishe! (Uendell Filips)

Lista e injorimit: Llapi

8. #-2
    Shkodrani Maska e fiso
    Anëtarësuar
    31-10-2003
    Vendndodhja
    Albania
    Postime
    187
    Po le te shpresojme qe ke vit pra 2008 te jete me i mbare se 2007.
    E le ti urojme gjithe anetareve te forumit shqipetare e gjithe Shqipetareve , fate , mbaresi, dashuri, shendet dhe para.
    GEZUAR 2008

9. #-1
    Pasioni për shkencën Maska e Qendi
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    2,102
    Shpresojmë që ky vit të jetë më i mbar.

Duke pasur parasysh se viti 2007 ishte një vit i mossukseseve , pasi të gjitha që u pritën (Pavarsia e Kosovës , integrimi i Shqipëris në NATO etj.) nuk ndodhën , shpresojmë që në këtë vit të ndodhin. Duke poashtu shpresojmë që ky vit të plotësoj dëshirat tona personale , personalisht mendoj që ky vit për mua dhe në përgjithësi shqiptarët do jetë një vit më i suksesshëm , të ndodhin ato që i pritëm në vitin 2007 dhe befasi të tjera.

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anëtarësuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahçen time
    Postime
    3,882
    po do tejete me i mbar ne rass,
    \\

Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Origjina pagane e Islamit
    Nga Matrix në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 278
    Postimi i Fundit: 04-04-2007, 14:43
  2. Flamur Shkalla
    Nga murik në forumin Komuniteti bektashi
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 15-08-2006, 00:37
  3. Genocidi serb në Kosovë
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 06-02-2005, 09:14
  4. Gjenocidi kundër shqiptarëve
    Nga Fjala e drejte në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 16-03-2004, 07:18
  5. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-06-2003, 03:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •