Close
Faqja 26 prej 119 FillimFillim ... 1624252627283676 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 251 deri 260 prej 1188
    Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga ^AngeL^ Lexo Postimin
    lool te shpjegoj pak une ty pergjerisa i perket muslimanizmit ne kosove dhe maqedoni.

keto jane tipa te pa pune dhe skan me ca meren, bejne demek sikur vizitojne xhamite, dhe qe nga ai rast i kapin pak seriozisht se ju duket sikur e kan boten ne dore se mendojne qe kane komunikim te drejte per drejte me Hallahun, e Ibrahimin bashke me Mahmutin.
    nje rutine e jetes se tyre sepse skan asnje hobi tjeter sepse e kan trurin me aftesi te kufizuara, keshtu qe edhe ti Drity mos i lodh duke bere shume pyetje se nje pergjigjje do maresh.

hallahu eshte krijuesi

nejse mua me behet qefi qe te pakten i beni detyrat e Islamit por prap jo tamam. sepse shqiptaret nuk kan asnje lidhje me fene Islame.
    Shqiptaret jane Pagan ata qe jane shqiptar te Vertet. ata qe kan bo xhiro neper arabi e kine, jane Islam e what ever,tshartum me nje fjal,qe i bje te jene thjesht shqipfolesa. asgje me shume.

/me poshte arabet dhe siper Shqipot
    Ori kujt i thua ti qe kemi trurin me aftesi te kufizuar!!!
    Nese kaketu dikush qe ka trurin me aftesi te kufizuar dhe me IQ=0 atehere ajo je ti e jo ne !!!
    Ca din ti nga jeta pash zotin vecse ...?!!!
    Ke degju per Xhorxh gordon Bajron ose jo , nejse ky Gordoni ka thene nje fjale te mencur " Qeshem me pune t e njerezve vetem pse nuk mundem me qa"
    kete po boj une me trurin tend , qeshem tand diten vetem pse nuk mundem te qaj. Je per mjerim.
    Heren tjeter kujdes kujt i thua se eshte me aftesi te kufizuar b!!!
    WE WILL NOT GO DOWN!

DRAGUNOV Maska e SNIPER 79
    Anëtarësuar
    10-03-2008
    Vendndodhja
    TE CEPI I LAPRAKSAVE NE STADIUMIN QEMAL STAFA
    Postime
    252
    mri shum mir
    ka lezet kur zihen shqiptaret per pun feje se merret vesh qe feja esht kot dhe vec per te fut percarje
    sipas rregullores 10 min boks
    SHKELMIN NE FYT GJITHMON minjve bardh e blu
    ULTRAS PARTIZONI

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Ori kujt i thua ti qe kemi trurin me aftesi te kufizuar!!!
    Nese kaketu dikush qe ka trurin me aftesi te kufizuar dhe me IQ=0 atehere ajo je ti e jo ne !!!
    Ca din ti nga jeta pash zotin vecse ...?!!!
    Ke degju per Xhorxh gordon Bajron ose jo , nejse ky Gordoni ka thene nje fjale te mencur " Qeshem me pune t e njerezve vetem pse nuk mundem me qa"
    kete po boj une me trurin tend , qeshem tand diten vetem pse nuk mundem te qaj. Je per mjerim.
    Heren tjeter kujdes kujt i thua se eshte me aftesi te kufizuar b!!!
    per ty Gostivari Usa dhe kolonen tende

/me kur jam e rrethuar nga njerze te vegjel nuk ndjeje madheshti por mjerim
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar më parë nga SNIPER 79 Lexo Postimin
    mri shum mir
    ka lezet kur zihen shqiptaret per pun feje se merret vesh qe feja esht kot dhe vec per te fut percarje
    sipas rregullores 10 min boks
    ma mbaj pak kete Gostivarin se po ja fus nje keshtu anesore

DRAGUNOV Maska e SNIPER 79
    Anëtarësuar
    10-03-2008
    Vendndodhja
    TE CEPI I LAPRAKSAVE NE STADIUMIN QEMAL STAFA
    Postime
    252
    si urnoni zotria juj
    gostiveri mos ja prish vajzes.ktheje faqen se kur te gjujn duhet te kthesh faqen tjeter
    SHKELMIN NE FYT GJITHMON minjve bardh e blu
    ULTRAS PARTIZONI

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anëtarësuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    A është Islami i dëmshëm për Shqipërinë?

ta marresh me nje an edhe asht,
    se populli shqiptar krishter ka qen e kthyn turqit ne islam,
    kjo do te thot qe ne shqiptaret skemi fe,vec kemi nje cop Atdhe.
    Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar më parë nga BaBa Lexo Postimin
    ta marresh me nje an edhe asht,
    se populli shqiptar krishter ka qen e kthyn turqit ne islam,
    kjo do te thot qe ne shqiptaret skemi fe,vec kemi nje cop Atdhe.
    populli shqiptar krishter ka qen e kthyn turqit ne islam

Kostandin Kristoforidhi nuk thot keshtu
    ai thot qe erdhen krishteret ene disa u ban krishter ,erdhen bizantet ende disa u ben ,kur erdhenturqit ene ata te krishter u ban musliman e keshtu te paret tan se kan than ...

O shqiptari ka fe sa me fol e me hanger mir per festa se shtepit e zotit jan vetem me pleq per munges te klubeve te sporti ma se shumti me vje inat pse kishat ne kosove te mbaruara nga shqiptaret e serbet i mbajn !!!!!baba mir se erdhe
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar më parë nga ^AngeL^ Lexo Postimin
    lool te shpjegoj pak une ty pergjerisa i perket muslimanizmit ne kosove dhe maqedoni.

keto jane tipa te pa pune dhe skan me ca meren, bejne demek sikur vizitojne xhamite, dhe qe nga ai rast i kapin pak seriozisht se ju duket sikur e kan boten ne dore se mendojne qe kane komunikim te drejte per drejte me Hallahun, e Ibrahimin bashke me Mahmutin.
    nje rutine e jetes se tyre sepse skan asnje hobi tjeter sepse e kan trurin me aftesi te kufizuara, keshtu qe edhe ti Drity mos i lodh duke bere shume pyetje se nje pergjigjje do maresh.

hallahu eshte krijuesi

nejse mua me behet qefi qe te pakten i beni detyrat e Islamit por prap jo tamam. sepse shqiptaret nuk kan asnje lidhje me fene Islame.
    Shqiptaret jane Pagan ata qe jane shqiptar te Vertet. ata qe kan bo xhiro neper arabi e kine, jane Islam e what ever,tshartum me nje fjal,qe i bje te jene thjesht shqipfolesa. asgje me shume.

/me poshte arabet dhe siper Shqipot
    Skan te ndalur odfendimet nga ky injorant , mundohet ne cdo menyr me paditurin e vet te ofendoj shqiptaret musliman .
    Ky nuk esht ofendim : Kufizimi jot esht edhe me i madh sepse nuk arrin te kuptosh jeten , ti fare nuk shef me larg se hunda jote dhe nuk mendon me larg se cka dot hajsh ne drek.

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anëtarësuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    Zoteri ta dish qe nje pjese shum e madhe e muslimaneve i denojne por nuk ndihet zeri i tyre sepse tv jan te pushtuara si nga terroristet ne njeren ane si nga te krishteret ne anen tjeter .
    Dhe asnjera pal nuk deshiron qe te ndihet zeri i tyre .
    Ti po i kupton dhe i denon hallall ta befte zoti plako. Nderime.

Do zoti jane te gjithe myslymanet si ty.

Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    Skan te ndalur odfendimet nga ky injorant , mundohet ne cdo menyr me paditurin e vet te ofendoj shqiptaret musliman .
    Ky nuk esht ofendim : Kufizimi jot esht edhe me i madh sepse nuk arrin te kuptosh jeten , ti fare nuk shef me larg se hunda jote dhe nuk mendon me larg se cka dot hajsh ne drek.

ti zoteri pertej cfare shef.
    ti nuk ke lexu asnje liber pervec se librat Islame. Bota nuk eshte Islam, thelbi dhe dituria e Botes nuk eshte Islam.
    shqiptaret nuk jane Islam.

o zoteri. ik lexo historine e shqiperise edhe meso se si e ke trasheguar fene islame.
    ik lexo libra dhe meso se cfare do te thot te jesh Shqiptar/Ilire ose per fene e shqiptarit.
    shqiptaret jane Pagane.

une nuk kam inat me Arabet qe jane Islam sepse eshte feja e tyre edhe ato e zoterojne, po ti o shoku cfare don me fene e arabit kur ke fene tende,kete a mund te ma shpjegosh?

a nuk je ti krenar per heronjte shqiptar edhe per ato qe kan mbrojtur dhe formuar atdheun tim Shqiperine?a nuk je ti krenar per Besim qe iliret kane pasur ne kohet e shkuara por done qe cmos te gezosh nje fe qe nuk eshte fe e shqiptarit, nuk eshte fe qe identifikon kombin tend,nuk eshte fe qe te identifikon ty personalisht, te pakten jo per aq kohe sa i thua veti shqiptar.

ju nuk jeni shqiptare ju jeni thjesht shqipfolesa jevgji qe nuk dini gjene me te voglen per atdheun tuaj,nuk dine se cila eshte feja e Shqiptarit.

e cka te theme me shume un ty.cop mishi me dy sy.

Faqja 26 prej 119 FillimFillim ... 1624252627283676 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Diaspora shqiptare në mbrojtje të çështjes sonë kombëtare
    Nga altin55 në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 09:20
  2. Shenja ne Rruge!?
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 17-06-2009, 08:47
  3. Mocioni, Berisha flet për gjithçka, por jo për Fazlliç
    Nga njemik në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 19-12-2008, 10:44
  4. Historia E Perhapjes Se Islamit Ne Bote
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 83
    Postimi i Fundit: 05-06-2005, 06:58
  5. Islami dhe Nacionalizmi
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 16-05-2005, 15:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •