Close
Faqja 16 prej 119 FillimFillim ... 614151617182666116 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 1188
    Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    Ju se pari po i ngaterroni gjerat , po bazoheni ne organizata qe po mundohen ta indentifikojn veten e tyre si fe islame . Kesi kemi plote dhe keto po qe jan te demshme jo vetem per njeriun por edhe shoqerin dhe shtetin .
    Por nuk guxojm ta ngaterrojm me islamin si fe qe nuk ka lidhje me keto gjera qe po ndodhin ne disa vende .
    Spo du me i arsyetu por ju jeni te rritur dhe po ndikoheni nga genjeshtra qe edhe ju e dini qe jan .
    Edhe une jam kunder ketyre gjerave qe po ndodhin ne emer te islamit sepse e di qe keto nuk kan perkrahje nga muslimanet e vertet .
    A eshte ne rregull nese une tash dal ne emer te krishterve dhe shkoj e i mbys 20 njerez . A mund te indentifikohet krishterizmi si fe e dhunshme ?
    Ku dua te dal eshte se nuk mundet nje njeri apo nje organizat si Al-Kaida ta prish imazhin e islamit .
    Ashtu si nuk mundet ta prish as keta me mjekroshat
    Kalofshi mir
    Pse bre po flet pa lidhje?
    Sa here me ua spjegu juve se islami eshte tjeter send e muslimanizmi tjeter. Ne islam bejne pjese te gjithe ata qe zotit i thone Allah pa asnje dallim madje perfaqsuesja me autoritare e islamit sot ne bote eshte pikerisht Al Qaeda.

Islami eshte konglomerat grupesh sektesh e levizjesh arabocentrike te llojeve nga me te ndryshmet, muslimanizmi eshte fe, po edhe jao eshte e ndame si kristianizmi, sunite/shite = katolik/ ortodoks.

Pse po flet pallavra. Per te qen islamik duhet te jesh i bindur ne idene megalomane pan-arabe te zhdukjes se civilizimit dhe nenshtrimit te botes me primitivizem dhe asgje tjeter.

Ju vet po e perzini muslimanizmin me ideologji vulgare politike pastaj po ankoheni.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Denim Division Maska e Diesel Industry
    Anëtarësuar
    05-05-2005
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    901
    Citim Postuar më parë nga KILI MERTURI Lexo Postimin
    tung DIESEL!

Më vjen keq shumë se paske fitu një përshtypje shumë të gabuar për shqiptarët e Kosoves .

Ka krokodill mjaft në Kosovë , kuptohet , bile me përqindje besoj se janë gjithku të shpërndar këta kameleon njëtrajtësisht n¨pe¨r të gjitha trojet etnike shqiptare , por jo shumicë, ata nuk janë.

Ka asi njerëz që nuk din , nuk jan të dalur më larg se lagjeja a tyre , dhe marrin ksi informatash nga disa hoxhallarë matrapaz vehabist - antishqiptarë për kinse paska aq shum shkenctarë arab e arkitekta turq e ku ta di unë se cfarë cudirash të tjera .
    Ato jan dokra që as fëmija nuk duhet t`i pranoj .
    Kjo është njëlloj si shumë "fenomene" që ndëgjoj nga anët e ndryshme shqiptare për "fakte" të ndryshme që nuk kan fare lidhje me realitetin .
    Për Kosovë , e di se jam vet nga Kosova, ka një pjesë e popullsisë e cila aq kallëp i marrin gjërat , sa të shkon mendja të mendosh se ata njerëz kan një qik tru në kokë apo jo, lerë më mend në atë tru.
    Nuk e logjikojnë fare atë cfarë dëgjojnë! êshtë absurde por e vërtetë, për fat të keq.
    Prandaj të lutem mos e fut Kosoven në at thes!

Kili

SHQIPËRIA ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET

Ja nje shkrim qe me pelqeu me ne fund....
    Kili uroj qe Kosova te kete sa me shume njerez si ti dhe sa me pak si kta tipat siper.Une mendoj nga nje ane se nuk eshte faji i saj nqs ka kaq fanatizem. Faji eshte i historise qe ka kaluar Kosova, qe e ka lene popullsine ne varferi dhe nuk i ka dhene mundesine e shkollimit aq lehtesisht sa ne vendet fqinje. Si rrjedhim, ku ka prapambetje e kushte te veshtira,feja e ka me lehte te perhapet.
    Heret a vone do i vije fundi dhe saj pa he...Shpresojme
    Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Kili ka shume te drejte,se kosovaret jane me shume atdhetar se fetar.

o diesel mos ia fut kot mer plak se nuk jane ashtu shqiptaret ne Dardani. Keta me te cilet po flet ti ketu ne fsh jane ca tipa me ngjyre dhe nuanca qe kan ngel aty si pasoje e politikes serbe. Po ti mos bi pre e metodes se ktyre dobicave aziatike qe sa here qe i sulmohet islamizmi perpiqen te flasin ne emrin e Dardanise, pikerisht qe te dalin ca si ty dhe duke i barazu keta jevgj me shqiptaret e Dardanise, se ata ate dun -

keta jane ca kokrra qe jane bo si bisha qe nuk ia var njeri. ti vetem ketu ne forum dhe sa veta ke prej Dardanie qe i ke te deklarum ateiste mer plak, kshu qe ske si te flasesh kot per islamizem anej. sic eshte tirana ashtu dhe prishtina, mos bo gogola aty ku ska

SPORTIV GJITHE JETEN Maska e JARANI
    Anëtarësuar
    01-03-2008
    Vendndodhja
    ATJE KU JETOJNE TE GJITHE
    Postime
    82
    mendoj se nje teme e tille nuk duhej te ishte hapur se nuk sjell tjeter gje vecse nje sherrr midis feve dhe mendime te crregullta.autori i temes te mendohet mire here tjeter kur te hapi tema me efekte te tilla
    PARTIZONI@MILAN FOREVER

zhapik buster Maska e drity
    Anëtarësuar
    11-01-2006
    Postime
    1,237
    e kom thon dhe e them prap, kush m'gje nji foto me perçe n'diten e pavarsise se Kosoves? Jan bo me mijra e mijra foto. M'gjeni vetem nji.
    When you are in it up to your ears, keep your mouth shut.

Denim Division Maska e Diesel Industry
    Anëtarësuar
    05-05-2005
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    901
    Citim Postuar më parë nga proscriptor Lexo Postimin
    o diesel mos ia fut kot mer plak se nuk jane ashtu shqiptaret ne Dardani. Keta me te cilet po flet ti ketu ne fsh jane ca tipa me ngjyre dhe nuanca qe kan ngel aty si pasoje e politikes serbe. Po ti mos bi pre e metodes se ktyre dobicave aziatike qe sa here qe i sulmohet islamizmi perpiqen te flasin ne emrin e Dardanise, pikerisht qe te dalin ca si ty dhe duke i barazu keta jevgj me shqiptaret e Dardanise, se ata ate dun -

keta jane ca kokrra qe jane bo si bisha qe nuk ia var njeri. ti vetem ketu ne forum dhe sa veta ke prej Dardanie qe i ke te deklarum ateiste mer plak, kshu qe ske si te flasesh kot per islamizem anej. sic eshte tirana ashtu dhe prishtina, mos bo gogola aty ku ska
    Jam dakort me ty pjeserisht Proscriptor. Ama mos harro se vlen dhe ajo shprehja "nje dru i shtrember prish nje stive te tere".... Mjaftojne ca tipa te ktille qe te prishin gjithe imazhin pastaj. Eshte nje fenomen qe kosovaret duhet ta luftojne, per te miren e tyre te pakten.....
    Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anëtarësuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Citim Postuar më parë nga Baptist Lexo Postimin
    Pse bre po flet pa lidhje?
    Sa here me ua spjegu juve se islami eshte tjeter send e muslimanizmi tjeter. Ne islam bejne pjese te gjithe ata qe zotit i thone Allah pa asnje dallim madje perfaqsuesja me autoritare e islamit sot ne bote eshte pikerisht Al Qaeda.

Islami eshte konglomerat grupesh sektesh e levizjesh arabocentrike te llojeve nga me te ndryshmet, muslimanizmi eshte fe, po edhe jao eshte e ndame si kristianizmi, sunite/shite = katolik/ ortodoks.

Pse po flet pallavra. Per te qen islamik duhet te jesh i bindur ne idene megalomane pan-arabe te zhdukjes se civilizimit dhe nenshtrimit te botes me primitivizem dhe asgje tjeter.

Ju vet po e perzini muslimanizmin me ideologji vulgare politike pastaj po ankoheni.
    E kuptojne ata plako e kuptojne. Po NUK DUAN t'i ndajne, se nuk u intereson.
    Nje myslyman i mire do ishte ai qe I PARI do denonte terroristet, vahabistet e gjithe arabogjenet. Po keta nuk e bejne.
    Kur nderhyjne te tjeret u vjen tharte. Po nderhyrja eshte e nevojshme prej te tjereve, askush nuk do t'i ndotet perkatesia kombetare mbi te gjitha.

Une kete mosnderhyrje, vetem me perqendrim te larte injorance mund ta interpretoj. Kane frike ndaj shkeputjes prej turmes dhe e bejne ne poture kur perballen me mendimin se u duhet te identifikohen individualisht.

Po te bisedosh me keta, nuk kane aftesi gjykimi te larte; kjo duket me shembujt e parabolat qe paraqesin ne mbrojtje te argumenteve. Shifeni njehere temen, cdo njeri ka perdorur ndonje shembull "dijetari" apo "carcafe" apo raste historike me shembelltyra qe permbledhin gjithe turmen.
    Jane raste shume interesante studimi keta tipa...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-12-2007
    Postime
    244
    Mbi bazen e llogjikes qe flitet te jepet pershtypja e nje diktati.

E pelqeni a po jo Islami ndodhet. Ata qe e besojne dhe e ndjekin kete fe jane pjese e kesaj shoqerije.
    Per te diskutuar kete teme do kultur dhe njohuri dhe jo urrejtje.

Duke pare kete kultur i drejtohem mbykqyrsit te forumit ta mbylli kete debat.

Faleminderit

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    O djema te mos e ndjeni te nenqmuar veten e juaj sepse ka shpres edhe per juu..

Momentalisht Perendimoret ne Dubai jan Rroktarë te bisnesmeneve Musliman ,Thjesht jan ata qe marrin dhe pranojn Urdhera nga Sheiket...
    Paska shprese a, faleminderit shume per inkurajimin tend se edhe mua edhe Zarathustres po na behet qejfi shume per kete lajm.
    Marrin rroge o i nderuar, normalish kur te merr rroge zbaton urdherat e shefit, pra ka eksperte perendimore qe marrin rroga te majme per punet qe kryejne. Rrogtare nuk mund te thuash sepse rrogtari punon per nje page te vogel, ndersa eksperti i nje lemie paguhet enkas dhe me rroge te madhe. Nuk mund te thuash rrogtar kur ka ekspert qe merr prej 50.000 deri ne 500.000 USD ne vit per punen qe e kryen.

Respekt
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesia4ever : 09-03-2008 më 22:14

Tema të Ngjashme

1. Diaspora shqiptare në mbrojtje të çështjes sonë kombëtare
    Nga altin55 në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 09:20
  2. Shenja ne Rruge!?
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 17-06-2009, 08:47
  3. Mocioni, Berisha flet për gjithçka, por jo për Fazlliç
    Nga njemik në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 19-12-2008, 10:44
  4. Historia E Perhapjes Se Islamit Ne Bote
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 83
    Postimi i Fundit: 05-06-2005, 06:58
  5. Islami dhe Nacionalizmi
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 16-05-2005, 15:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •