Baptist lol pash nerin,si ke durim dhe i pergjigjesh kti nolt,nuk e shef ça niveli ka......merito pergjigje ky!!!!!!!
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Jo bacit ai qe po iken je ti. Por ti meriton te gjitha pergjegjet ne secilen pyetje qe ben par aq sa ekziston mundesia se pertej njohurve nuk mund te shkohet.
Une shqip po flisja por ti serish po perdor te njejtat gabime ne kuptimet per gjera qe nuk ekzistojne.
Asgje nuk krijohet - asgje nuk zhduket! E thame njehere qarte dhe mire. Cdo gje eshte ne transformim te perhershem. disa forma e gjendje dinamike zgjasin me shume disa me pak por te gjitha transformohen vazhdimisht deri ne kalim te plote ne forma te reja apo shformesim i cili serish eshte nje forme e re. Te ndertosh dod te thote te shkaterrosh; -cka eshte per ty ndertim per ate tjetrin eshte shkaterrim sepse nuk mund te ndertosh asgje pa e shkaterruar nje tjeter. Per te ndertuar nje shtepi duhet prishur nje ledine te mire dheu per te pjekur tulla dueht prishur nje fushe mer te hapur themelet etj. I tille eshte i gjithe universi. Cdo gje forme eshte kalimtare.
Me kete qe thash siper pajtohem ne (kur jemi te bota e gjalle) formesohemi ne dicka qe 'lind' zhvillohet amortizohet dhe shuhet sissitem i ndervarur ne momentin kur funksionimi i subsistemeve eshte amortizuar aq sa nuk arrine te ruaj potencialin e funksionimit te sistemit, renia e nje subsistemi shkakton renien zinxhirore te subsistemve tjera reciprokisht te ndervarura dhe ajo njesi shuhet, pushon ose si te duash ne i themi 'vdes' per nga koncepti yne emocional.
Tani ku deshiron te dalesh me kete?
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
te gjitha fet jan te demshme per shqiptaret
psee????????
shifeni sa shaheni ne forum me njoni tjetrin
PARTIZONI@MILAN FOREVER
tung DIESEL!
Më vjen keq shumë se paske fitu një përshtypje shumë të gabuar për shqiptarët e Kosoves .
Ka krokodill mjaft në Kosovë , kuptohet , bile me përqindje besoj se janë gjithku të shpërndar këta kameleon njëtrajtësisht n¨pe¨r të gjitha trojet etnike shqiptare , por jo shumicë, ata nuk janë.
Ka asi njerëz që nuk din , nuk jan të dalur më larg se lagjeja a tyre , dhe marrin ksi informatash nga disa hoxhallarë matrapaz vehabist - antishqiptarë për kinse paska aq shum shkenctarë arab e arkitekta turq e ku ta di unë se cfarë cudirash të tjera .
Ato jan dokra që as fëmija nuk duhet t`i pranoj .
Kjo është njëlloj si shumë "fenomene" që ndëgjoj nga anët e ndryshme shqiptare për "fakte" të ndryshme që nuk kan fare lidhje me realitetin .
Për Kosovë , e di se jam vet nga Kosova, ka një pjesë e popullsisë e cila aq kallëp i marrin gjërat , sa të shkon mendja të mendosh se ata njerëz kan një qik tru në kokë apo jo, lerë më mend në atë tru.
Nuk e logjikojnë fare atë cfarë dëgjojnë! êshtë absurde por e vërtetë, për fat të keq.
Prandaj të lutem mos e fut Kosoven në at thes!
Kili
SHQIPËRIA ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET
Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!
"Mendja e njeriut nuk është e aftë t´a rrokë gjithësinë. Ne jemi si një fëmijë i vogël që hyn në një librari gjigante. Muret janë të mbuluara gjer në tavan me libra në shumë gjuhë të ndryshme. Fëmija e di që dikush duhet t´i ketë shkruar këta libra. Nuk e di kush apo si. Ai nuk e kupton gjuhën në të cilën ata janë shkruar.
Por fëmija vëren një plan të përcaktuar në përgatitjen e librave - një renditje misterioze të cilën nuk e kupton, por vetëm e dyshon zbehtazi." - A. Ajnshtajn
Perralla a?
Une ty pergjegjen ta dhash dhe ajo eshte e verteta e vetme qe ekziston. Ti pyete per "bibloteken" dhe une "bibloteken" ta tregova. Per librat nuk me ke pyetur, prandaj mos bej bosh-fillozofi me gjera qe nuk kerkojne spjegim te metejme. Per universin me pyete per universin t'u pergjegja - nuk me pyete asgje per gjerat qe gjinden ne te. E ato ne nuk do te kemi jetegjatesi te mjaftuar "t'i lexojme" te gjitha por... do ta kene gjeneratat qe vijne ne rast se ne nuk ua mbyllim rrugen me genjeshtra.
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Ju se pari po i ngaterroni gjerat , po bazoheni ne organizata qe po mundohen ta indentifikojn veten e tyre si fe islame . Kesi kemi plote dhe keto po qe jan te demshme jo vetem per njeriun por edhe shoqerin dhe shtetin .
Por nuk guxojm ta ngaterrojm me islamin si fe qe nuk ka lidhje me keto gjera qe po ndodhin ne disa vende .
Spo du me i arsyetu por ju jeni te rritur dhe po ndikoheni nga genjeshtra qe edhe ju e dini qe jan .
Edhe une jam kunder ketyre gjerave qe po ndodhin ne emer te islamit sepse e di qe keto nuk kan perkrahje nga muslimanet e vertet .
A eshte ne rregull nese une tash dal ne emer te krishterve dhe shkoj e i mbys 20 njerez . A mund te indentifikohet krishterizmi si fe e dhunshme ?
Ku dua te dal eshte se nuk mundet nje njeri apo nje organizat si Al-Kaida ta prish imazhin e islamit .
Ashtu si nuk mundet ta prish as keta me mjekroshat
Kalofshi mir
Krijoni Kontakt