Close
Faqja 7 prej 20 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 198
    F-tim a ç'me çan koken?

E ke te qarte ti se ne cfare nenforumi je duke shkruar? Ketu eshte agnosticizem dhe ateizem. As qe kam per te patur kujdes fare ne ate qe shkruaj se eshte mendimi im dhe i askujt tjeter. Une nuk te shava as ty dhe asnjeri tjeter ne fe. Islami te jete si te jete une personalisht e konsideroj nje mallkim per shqiptaret. Te vjen keq? Mos valle duhet te ndryshoj mendimin personal pse ti ose ndonje tjeter ta kane bere trurin corap me budallalliqe? Jo ore zoteri, une se duroj dot islamin ne tokat shqiptare. Eshte fatkeqsia me e madhe dhe kobi me i madh qe na ka rene ne koke. Mallkuar qofte Turqia qe na e la mbrapa. Do ishim te krishtere si gjithe Perendimi dhe sdo guxonte kush te na quante si xhihadiste apo arabet e europes. Po ti kaq di dhe kaq shkruan. Te kishe tru ti dhe te tjere si ty do i jepnit duart te paret asaj feje dhe ktheheshit ne origjinen e te pareve. Mbajeni islamin dhe pijini lengun se muziken keni per tja degjuar me vone.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    14-11-2007
    Vendndodhja
    ne kabul tu bo plazh
    Postime
    784

Talking

Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    F-tim a ç'me çan koken?

E ke te qarte ti se ne cfare nenforumi je duke shkruar? Ketu eshte agnosticizem dhe ateizem. As qe kam per te patur kujdes fare ne ate qe shkruaj se eshte mendimi im dhe i askujt tjeter. Une nuk te shava as ty dhe asnjeri tjeter ne fe. Islami te jete si te jete une personalisht e konsideroj nje mallkim per shqiptaret. Te vjen keq? Mos valle duhet te ndryshoj mendimin personal pse ti ose ndonje tjeter ta kane bere trurin corap me budallalliqe? Jo ore zoteri, une se duroj dot islamin ne tokat shqiptare. Eshte fatkeqsia me e madhe dhe kobi me i madh qe na ka rene ne koke. Mallkuar qofte Turqia qe na e la mbrapa. Do ishim te krishtere si gjithe Perendimi dhe sdo guxonte kush te na quante si xhihadiste apo arabet e europes. Po ti kaq di dhe kaq shkruan. Te kishe tru ti dhe te tjere si ty do i jepnit duart te paret asaj feje dhe ktheheshit ne origjinen e te pareve. Mbajeni islamin dhe pijini lengun se muziken keni per tja degjuar me vone.
    lene mos i fol me se SHQIPTARI OFENDOHET KUR E SHAN NGA MOTRA DHE FAMILJA(keto jan te shejta per shqiptaret)ky kushedi ca esht dhe ka mesuar te flasi shqip dhe ofendohet ti shajn fen islame
    Ndryshuar për herë të fundit nga offspring : 27-02-2008 më 17:20

i/e regjistruar Maska e F-tim
    Anëtarësuar
    21-02-2008
    Postime
    88
    offspring &Darius me ua sha un juve jezu krishtin e mallkuar si do vepronit ju edhe dicka per dijeni ti zotri dariusi ti nuk te ka lene 500 vite mbas feja islame po te ka lene turrku i mallkuar dhe me vjen shum keq per kte po te mos ishin turqit Musliman te ishin krishter per 500 vite pas do ishe dhe do mbetesh edhe 500 te tjera .

ani ky offspring kishe un i mencur shqiptari preket kur e shan ka motra ose ka familja po ti veq me qen i fshir te te shaj dikush ne fe bile me rend se motra mo me at me at tjetrin po feja eshte dicka e shtrejt
    whay people drink and drive ! They can Smoke and fly

Atehere je ne nenforumin e gabuar. Ketu eshte per ata qe nuk besojne ne asnje fe dhe sic ke ti te drejte te mbrosh fene tende ne nenforumin mysliman apo nenforumet e tjera fetare, ashtu kane te drejte dhe ata qe nuk besojne te shprehin mendimin e tyre ndaj cdo feje. Nese nuk do te lexosh gjera te pelqeyeshme per fene tende, mos e frekuento nenforumin e ateizmit.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    14-11-2007
    Vendndodhja
    ne kabul tu bo plazh
    Postime
    784

Angry

Citim Postuar më parë nga F-tim Lexo Postimin
    offspring &Darius me ua sha un juve jezu krishtin e mallkuar si do vepronit ju edhe dicka per dijeni ti zotri dariusi ti nuk te ka lene 500 vite mbas feja islame po te ka lene turrku i mallkuar dhe me vjen shum keq per kte po te mos ishin turqit Musliman te ishin krishter per 500 vite pas do ishe dhe do mbetesh edhe 500 te tjera .

ani ky offspring kishe un i mencur shqiptari preket kur e shan ka motra ose ka familja po ti veq me qen i fshir te te shaj dikush ne fe bile me rend se motra mo me at me at tjetrin po feja eshte dicka e shtrejt
    te kam dhi mu ne islam edhe mu ne krishterim e mu ne fe un daku
    per mua esht e shenjt vec familja sepse ajo esht gjeja me e shenjt per shqiptaret
    per familje un vras per fe as ma ni sepse vec prifterinj homo ka dhe hoxhallar pijaneca

Pasioni për shkencën Maska e KILI MERTURI
    Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838
    fetë janë kot!
    Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Une nuk marr vesh shume nga fetë ,por sot degjova nje lajm ne tv.qe nje mesues kishte
    rrahur per vdekje nxenesin 7vjecar(i verber)se nuk kishte mesuar kuranin.
    Tek ne i thone :shif e shkruj.

Perjashtuar Maska e Dragut
    Anëtarësuar
    14-06-2006
    Vendndodhja
    Përtej Gramozit, gati për luftë
    Postime
    535
    islamin duhet ta largojme nga jeta jone se eshte si virus, te gjithe ne shqiptaret te bejme te pamunduren qe ky virus te largohet nga trojet tona.

Beni ju te gjithe pjesen tuaj, largoni mjekroshet nga shoqeria juaj. Largohini mos kini kontakte, mos blini tek ata, mos i ndihmoni se nuk jane shqiptare por arabe qe flasin shqip.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga Karl_Çekiçi Lexo Postimin
    islamin duhet ta largojme nga jeta jone se eshte si virus, te gjithe ne shqiptaret te bejme te pamunduren qe ky virus te largohet nga trojet tona.

Beni ju te gjithe pjesen tuaj, largoni mjekroshet nga shoqeria juaj. Largohini mos kini kontakte, mos blini tek ata, mos i ndihmoni se nuk jane shqiptare por arabe qe flasin shqip.

E more djale e me ke te qeshim ne pastaj
    Ndryshuar për herë të fundit nga ane : 06-06-2008 më 08:10

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Ore ti cun me IQ 0. A shikon mire ti ose jo, a mendon me tru ose mendon me ganglione si puna e skrajave unazore?!!
    Pik se pari a me tregon ti mua nje shtet ne bote te okupuar nga muslimanet sot ne keto dite moderne ?!!
    A me tregon nje shtet musliman ne bote qe hedh bomba me uranium te dobesuar kunder armikut te tij ?!!
    Terroristat e vertete jane ata qe hedhin bomba 500 kg me qellim qe te vrasin nje njeri i cili paraqet pengese per agjenden e tyre, dhe kete bombe e hedhin midis vendbanimeve civile, dhe bashke me ate viktimen e tyre vrasin edhe 100 te tjere te pafajmesh, femije, gra , pleq e plaka !!!
    Cfar eshte kjo , akt humanitar ose eshte kulmi i terrorizmit?!!!
    Ku e ke zerin ti ketu qe tan kohen me flet per paqe , pse nuk kritikon pak palen tjeter per krimet cnjerezore qe i bejne nje populli te tere te pafajshem !!!
    A de ti se 5-6 milion palestinez sot jane te cvendosur nga shtepite e tyre , jetojne neper kampe , te cileve cdo dite u shemben shtepiat me bomba neper kokat e tyre, tek te cilet qe nga dita e lindjes e deri ne vdekje , aroma e pare qe nuhasin dhe ajo e fundit , eshte aroma e barotit !!!
    Ku je ti ti denojsh keta akte !!!
    Ti nuk je njeri , ti je monstrum , perderisa po i mbyll syte ndaj ketij krimi akoma me te zi se holokausti qe i behet popullit palestinez. Ti je njeri i pashpirt dhe nje njeri i pashpirt kot se beson ne Jezu Krisht, kut ti per Te nuk ekziston !

GV_USA
    ty te ka mbetur te gajlohesh per palestinezet a ? ,ka kush merakoset per ta i kane arabet qe sjane pak ,shiko ti popullin tend e fillo te merakosesh per te se edhe neve na turperuat cka jeni tu ba ne Maqedoni.
    Merakosu per shkollimin e tyre e mos rrini vetem neper xhamija se xhamijave ja arabet ja kishin pa hajrin ja askush.

Faqja 7 prej 20 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Gjendja e fëmijëve jetimë shqiptarë
    Nga Albo në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 12-11-2010, 17:19
  2. Kur’ani i Mrekullueshem edhe për jo-muslimanet...
    Nga altruisti_ek84 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 19-04-2009, 03:38
  3. Për dëshmitarët e Jehovait
    Nga Kryeengjelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 23-12-2006, 17:29
  4. Mbi priftërinë
    Nga I KTHYERI në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-12-2006, 10:49
  5. Kriza e botës bashkëkohore
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 11-06-2005, 12:44

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •