Ajo i perket jetes se tij private dhe nuk e ben as imoral dhe as politikan te ulet!Madje kur Franca lexoj debatetet qe beheshin mbi "nudizmin " e tij ne plazh ta them une me bindje qe vuri buzen ne gaz!Ku qendron e keqja?!Sa politikane ke ti qe nuk dalin nudo por pijne gjak dhe jane te implikuar ne kriminalitete dhe droge?!Diana, cfare ka bere me shume se te tjeret Edi Rama per popullin? Une per vete di qe ka dale ne plazh nudo dhe shihte gjithe qejf nudisten qe kishte perballe. Ndoshta per kete e ke fjalen, se ndoshta quhet se eshte per t'u vleresuar dhe mesimdhenia per popullin shqiptar ne lenden: si te behemi nudiste!
Kurse une di qe e shnderroj Tiranen ne nje kryeqytet te bukur dhe mos harro qe ka bere plot e plot per pupullin.Edi Rama nuk eshte ai person qe ti pershkruan,eshte nje politikan i afte,modern,i kohes,eshte per modernizimin,shnderrimin,ndryshimin etj etj...Di qe e ka kthyer Tiranen ne cirk me ato laturisjet qe i ka bere fasadave te ndertesave te vjetra te qytetit. Me kane treguar qe jep kurse falas ne lendet: si te dhunojme nje qytet te tere dhe banoret e tij, si te dhunojme cdo gje qe mban emrin shqiptar, si te behemi diktatore moderne, si te behemi milionere me shkolle tetevjecare, si te fitojme apartamente qyl, si te flasim me llafe te pista ne publik, si ta kthejme qytetin nga qytet ne kontejner plehrash e ca te tjera.
Leket e firmave piramidale qe u vodhen e nderuara Dita,nuk mbajne emrin e Edi Rames,por dikujt tjeter!
Mire ua beri kioskave se dukej sikur jetonim ne mesjete dhe e shnderruar ne nje vend rremuje ku smerrte vesh i pari te dytin!Di qe dikur me sukses iu fut Tiranes me buldozer dhe e pastroi nga kioskat, por vrimen gjoksit per kete ia ka bere dy zgjedhje bashkiake rresht e tani nuk besoj se ka me "dac qe bie ne kos" me kete "fitorje".
Krijoni Kontakt