Close

Rezultati i Sondazhit: Cili nga këto 2 ekipe vazhdon konkurimin?

Votues
57. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • AS Roma

25 43.86%
  • Real Madrid CF

32 56.14%
Faqja 9 prej 17 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 168
    Larguar Maska e Gerrard
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Anfield Road
    Postime
    1,603
    Ehhhh, me duket teper e thjesht per Realin pasi Roma ka ekip mesfushe dhe sulmi, nuk ka force ne mbrojtje. Mendoje se Reali do kualifikohet pasi ka eksperiencen dhe individe me kualitativ se sa AS Roma. Realit i rikthehet Robinho nje force tjeter me shum, tani eshte ne forme te mire Robben, Raul, Guti, Vani, Diarra, Baptista, Higuain, Drenthe, Canavaro, S. Ramos, Salgado, Casillias. Emra qe te trembin ne krahasim me Romen qe shum shum nje Toti, Mancini, De Rosi, Juan.....

Shum larg te krahasohen me Realin, nejse te papriturat ndodhin ne futboll gjithmon ka pasur surpriza dhe do ket. Po ne baze te te dhenave Reali eshte me favorite.

Kalofshi mire.
    Liverpool is now where it belongs
    The cry was no surrender,
    We'll fight for the boys in red,
    We'll fight, we'll fight for Liverpool,
    The team that Shankly bred.
    We'll fight for Alun Evans,
    We'll fight for Ian St.John,
    The pride of division one - two- three - four
    Listen to the Kopites roar

LIVERPOOL - LIVERPOOL - LIVERPOOL

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Citim Postuar më parë nga Gerrard Lexo Postimin
    Ehhhh, me duket teper e thjesht per Realin pasi Roma ka ekip mesfushe dhe sulmi, nuk ka force ne mbrojtje. Mendoje se Reali do kualifikohet pasi ka eksperiencen dhe individe me kualitativ se sa AS Roma. Realit i rikthehet Robinho nje force tjeter me shum, tani eshte ne forme te mire Robben, Raul, Guti, Vani, Diarra, Baptista, Higuain, Drenthe, Canavaro, S. Ramos, Salgado, Casillias. Emra qe te trembin ne krahasim me Romen qe shum shum nje Toti, Mancini, De Rosi, Juan.....

Shum larg te krahasohen me Realin, nejse te papriturat ndodhin ne futboll gjithmon ka pasur surpriza dhe do ket. Po ne baze te te dhenave Reali eshte me favorite.

Kalofshi mire.

Te fitosh nje ndeshje duhet nje ekip jo individe. Prandaj i rref Getafe e Sevilla ekipet e medhaja spanjolle se lozin si individe jo si skuader. Roma ka ekip te me te formuar kete vit. Besoj se do kaloje per ne fazen tjeter.

Larguar Maska e Gerrard
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Anfield Road
    Postime
    1,603
    Dhe me MAN UTD ashtu u duk vjet Roma sikur kishte loje me kolektive dhe te me te bukur po ndodhi cudia qe hengren 7 cop. Prandaj ekipet e medha dhe me eksperienc se kan problem ta nxjerin ndeshjen si i leverdis, Reali njihet shum mire per ekip bastesh detyrimisht qe do e bej kthesen ne Bernabeu, pasi nuk i thojne pak te maresh per koke nga 900.000 Euro nese arin te fitosh kampionatin dhe Championsin. Gjithmon analiza e ndeshjes behet mbas perfundimit, ndeshja ishte e ballancuar qe ne Rome, shpetuan mire me ate shtyllen e Hunderrit pa e shifje romen se si hapej si vaji ne lakra.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    O Gerrard mos fol pallavra kot, topi eshte rrumbullak, rendesi ka qe ta menaxhosh mire ato 90 minuta loje, edhe Roma ato 90 min ne Olimpico, e menaxhoi me mire se Reali.

Hajt me te mira, edhe shifemi ne Bernabeu.

ps: ke ndeshjen e kthimit ne San Siro ti, kujdes Rrjeten e portes se do ju bombardoje Zlatan
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Larguar Maska e Gerrard
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Anfield Road
    Postime
    1,603
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    O Gerrard mos fol pallavra kot, topi eshte rrumbullak, rendesi ka qe ta menaxhosh mire ato 90 minuta loje, edhe Roma ato 90 min ne Olimpico, e menaxhoi me mire se Reali.

Hajt me te mira, edhe shifemi ne Bernabeu.

ps: ke ndeshjen e kthimit ne San Siro ti, kujdes Rrjeten e portes se do ju bombardoje Zlatan
    Une nuk po e shikoje veten sikur po flas pallavra po vetem po flas realitetin. Se ve ne diskutim qe jane 90 min dhe topi eshte i rrumbullaket. Nese ke individ qe bejne diferencen nuk te lejojne qe te ndodh mrekulli po e menaxhojne lojen si duan vete. Shikoje ndeshjen dhe njeher ritrasmetim, dhe do e shikosh mire se si vajti loja nga 5 raste per koke, Roma diti te finalizoje dy Reali finalizoje vetem nje. Dhe loja ka qene e ballancuar ne 50% me 50% ne statistikat qe u dhan ne fund ndeshjeje. Kornet kishte Reali 2 me shum, faulla te pesuar kishte Roma me shum. Goditje jashte kuadratit me shum kishte Roma. Goditje ne porte nje me shum kishte Roma. Ku e shikon ti lojen e menaxhuar nga Roma, apo se u be loje mesfushe dhe te duket si loje e menaxhuar.

P.s Sa per Liverpool-in s'ia kam friken se e di qe ne ndeshje te rendesishme di te bej diferencen dhe te mbaj rezultat. Dicka qe e ka treguar gjithmon ne UCL.

Kalofshi mire

ReaL maDriD Maska e ReaLFan
    Anëtarësuar
    04-06-2007
    Vendndodhja
    N'Zvicerr
    Postime
    1,199
    Citim Postuar më parë nga DoLpHiN Lexo Postimin
    Reali ka vertet shume yje. Yje te rene nga qielli. Por ce do qe kane rene me fytyre...
    Roma kualifikohet
    Sa qesharak je ncncncncn Tek e Fundit ne La Liga jemi #1 Skemi Konkurenz edhe Kunder Romes do Kualifikohem mos u brengos Fare...
    ReaL madriD
    Campeón de Liga 2007/08
    Repasa el triunfo de la Liga 07/08 del Real Madrid.

Anëtarësuar
    04-06-2007
    Vendndodhja
    N'Zvicerr
    Postime
    1,199
    Citim Postuar më parë nga MUAHHH Lexo Postimin
    Te fitosh nje ndeshje duhet nje ekip jo individe. Prandaj i rref Getafe e Sevilla ekipet e medhaja spanjolle se lozin si individe jo si skuader. Roma ka ekip te me te formuar kete vit. Besoj se do kaloje per ne fazen tjeter.
    ManU 1 - 2 Manchester City
    Manchester City 1:0 MU

Vetem Manchester City ju morr 6 Pik Juve skem qka diskutojm reali asnje ndeshje nuk ka humb ne bernabeo.. edh ekunder Romes do fitojm..
    ReaL madriD
    Campeón de Liga 2007/08

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Citim Postuar më parë nga ReaLFan Lexo Postimin
    ManU 1 - 2 Manchester City
    Manchester City 1:0 MU

Vetem Manchester City ju morr 6 Pik Juve skem qka diskutojm reali asnje ndeshje nuk ka humb ne bernabeo.. edh ekunder Romes do fitojm..
    Edhe ca se na ka marre 6 pike? sa na ka marre Chelsea, Arsenal, Liverpool, Everton, Blackburn, Aston Villa. Ekipet ne 5 vendet e para i kemi pallu. Ne tolerojme me ekipet e vogla. Rendesi ka qe ne e pallum Romen 7-1 te shofim si do humbni juve. Si do kesh ftyre me ardh mo ktu ti me ju rraf ata prape eeee?

i/e regjistruar Maska e Beni_The_Great
    Anëtarësuar
    19-10-2006
    Vendndodhja
    Nou Camp
    Postime
    379
    Citim Postuar më parë nga Gerrard Lexo Postimin
    Une nuk po e shikoje veten sikur po flas pallavra po vetem po flas realitetin. Se ve ne diskutim qe jane 90 min dhe topi eshte i rrumbullaket. Nese ke individ qe bejne diferencen nuk te lejojne qe te ndodh mrekulli po e menaxhojne lojen si duan vete. Shikoje ndeshjen dhe njeher ritrasmetim, dhe do e shikosh mire se si vajti loja nga 5 raste per koke, Roma diti te finalizoje dy Reali finalizoje vetem nje. Dhe loja ka qene e ballancuar ne 50% me 50% ne statistikat qe u dhan ne fund ndeshjeje. Kornet kishte Reali 2 me shum, faulla te pesuar kishte Roma me shum. Goditje jashte kuadratit me shum kishte Roma. Goditje ne porte nje me shum kishte Roma. Ku e shikon ti lojen e menaxhuar nga Roma, apo se u be loje mesfushe dhe te duket si loje e menaxhuar.

P.s Sa per Liverpool-in s'ia kam friken se e di qe ne ndeshje te rendesishme di te bej diferencen dhe te mbaj rezultat. Dicka qe e ka treguar gjithmon ne UCL.

Kalofshi mire

Ja qe statistikat nuk numerohen, vetem golat percaktojne kush ngjitet me larte dhe kush e shikon Ch.L nga shtepia. Reali mbetet favorit, padyshim. Por mos haro se nje gol i shenuar nga Roma ne Bernabeu do t'i kushtoje shume Realit dhe do te duhet te perballen me presionin e shenimit te tre golave per te vazhduar me tej. Une mendoj se per 90 min nuk eshte asgje per Romen te shenoje te pakten nje here. E gjitha qe duhet te bejne, eshte te mbrohen mire dhe kualifikohen.
    we will rock you

Anëtarësuar
    04-06-2007
    Vendndodhja
    N'Zvicerr
    Postime
    1,199
    Citim Postuar më parë nga MUAHHH Lexo Postimin
    Edhe ca se na ka marre 6 pike? sa na ka marre Chelsea, Arsenal, Liverpool, Everton, Blackburn, Aston Villa. Ekipet ne 5 vendet e para i kemi pallu. Ne tolerojme me ekipet e vogla. Rendesi ka qe ne e pallum Romen 7-1 te shofim si do humbni juve. Si do kesh ftyre me ardh mo ktu ti me ju rraf ata prape eeee?
    ooo Shqiptar reali edhe 10 - 0 me Humb nga Roma ne bernabeu mua prap ktu me ke se une ne zemer e kam realin edhe sme intereson rezultati normal qe kam deshir gjithmon te fiton reali po edhe kur humb reali nuk them diqka keq sepse e kam ne zemer....
    ReaL madriD
    Campeón de Liga 2007/08

Faqja 9 prej 17 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Sabit Idrizi
    Nga shigjeta në forumin Shkrimtarë shqiptarë
    Përgjigje: 137
    Postimi i Fundit: 22-06-2022, 01:35
  2. Veprat dhe cilesite e besimtarit te vertete te Zotit
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 14-07-2012, 10:39
  3. Cili eshte qendrimi i muslimaneve ndaj apostasise (blasfemis)!
    Nga Gostivari_usa në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 84
    Postimi i Fundit: 09-02-2009, 08:38
  4. Mbi priftërinë
    Nga I KTHYERI në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-12-2006, 10:49
  5. Analize e nje muslimani
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 16-12-2004, 18:48

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •