AS Rom 2 : 1 Real Madrid
Reali Humbi mirpo beri nje ndeshje shum te Mir Sidomos Robben ishte Lojtari me i mir ne fush...
Mendoj se ket gol qe shenoj reali do te jet Mjat i Rendesishem per Ndeshjen e Kthimit...
AS Rom 2 : 1 Real Madrid
Reali Humbi mirpo beri nje ndeshje shum te Mir Sidomos Robben ishte Lojtari me i mir ne fush...
Mendoj se ket gol qe shenoj reali do te jet Mjat i Rendesishem per Ndeshjen e Kthimit...
ReaL madriD
Campeón de Liga 2007/08
Repasa el triunfo de la Liga 07/08 del Real Madrid.
Urime ishte ndeshje shum e Bukur hallall
E meritoj fitoren.
E kam të vështirë të gjykoj të tjerët , por të tjerët e kan të vështirë për mos më gjykuar mua.....
Nje fitore e merituar e Romes e cila me gjith fuqit e veta arriti qe te mposhten nje Real te pamposhtur deri me tash, keshtu qe shkroi histori edhe per vete pasi ishte hera e pare qe Roma sfidoi Realin.
Urime Romakeve edhe pse ne Bernabeo si dihet e ardhmja Romes![]()
Sui generis
Edhe kjo ndeshje sic e kisha parashikuar.
Nuk ma mori mendja se kaq pak do te fitoje Roma. Gjithsesi, eshte rezultat shume i mire. Ne ndeshjen e kthimin Real Madrid duhet te sulmoje qe nga minuta e pare, duke i dhene mundesi Romes te shenoje ne cdo moment.
we will rock you
Kot je djeg per dervish tiEdhe kjo ndeshje sic e kisha parashikuar.
Urime romaneve dhe ju lumshin komet![]()
Bravo Roma, fitoi me merite dhe me loje te bukur. Ishalla nuk i del si me Manchesterin kesaj rradhe, qe fitoi po 2-1 ne "Olimpico" dhe shkoi e u turperua per turp ne "Old Trafold"
Mendoj se goli qe shenoi Reali do e ndihmoje shume Realin ne kthim dhe kjo me ben te mendoj se Real Madrit ka me shume shance kualifikimi, por kurre nuk i dihet.
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Ju qe bote llapa llapa per Romen, ja jua thym komet ne Olimpico.
Nuk them se Roma eshte super skuader, ama me lojtaret qe ka roma, po tregon nje nivel te jahstzakonshem.
FORZA ROMA x SEMPRE.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Sme intereso, juve ju rrafem.Paaa Paaa e din kur Mund te Lavderohesh Kur te Kualifikoheni e jo tash se Heret esht...
Shttt deri ndeshjen tjeter![]()
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Krijoni Kontakt