i lumte romes por besoj reali kualifikohet
i lumte romes por besoj reali kualifikohet
JO SEKS PARA MARTESE
Mos u merziteni shum se kemi me ja ba sikur Manchester qe ja futi 7 copa ne ndeshjen e kthimit..
Forca Real Madrid..
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
Ik re petull se do ju vdesim.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Pse cfar keni ju me shum se na? T'lutem mos e krahaso as nje klub me Realin e Madridit.. se vetem e prish.. na edhe me rezerva cka i kemi ju .. ne sum juve e le ma me i fut Bommmmbat tjera si Raul/Rudi/Robinho/Guti/ e shum e shum ylla te tjere
ndeshja e kthimit edhe njeher them qe Real do del fitimtar![]()
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
GOALAT: 8’ Raúl (M), 24’ D.Pizarro (R), 58’ Mancini (R)
ROMA (4-2-3-1): Doni – Panucci (67’ Tonetto), Mexès, Juan (75’ Ferrari), Cassetti – De Rossi, D.Pizarro (61’ Aquilani) – Giuly, Perrotta, Mancini – Totti. (bench: Julio Sergio, Cicinho, Taddei, Vucinic). Coach: Spalletti.
REAL MADRID (4-2-3-1): Casillas – Sergio Ramos, F.Cannavaro, Heinze, M.Torres – Gago, Diarra (77’ J.Baptista)– Raúl, Guti, Robben (77’ Drenthe) – Van Nilstelrooy. (bench: Dudek, M.Salgado, Balboa, Higuaín, Soldado). Coach: Schuster.
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
Reali ka vertet shume yje. Yje te rene nga qielli. Por ce do qe kane rene me fytyre...
Roma kualifikohet![]()
`That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...
Krijoni Kontakt