Fitorja me Livornon eshte arritja e objektivit minimal te Milan-it, pra vendi i katert. Une besoj qe Milan mund te shkoje edhe me larg se vendi i 4-ert. Ndersa ne CH.L do jete i pandalshem edhe ne kete sezon.
FORZA MILAN
Fitorja me Livornon eshte arritja e objektivit minimal te Milan-it, pra vendi i katert. Une besoj qe Milan mund te shkoje edhe me larg se vendi i 4-ert. Ndersa ne CH.L do jete i pandalshem edhe ne kete sezon.
FORZA MILAN
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Tumg Milanista A mund te me tregoj dikush Formacion qe do te luja Milano sot ndaj Livornos ..
Po, ja ketu e ke te Milan edhe te Livorno.
Milan (4-3-1-2): Kalac; Oddo, Bonera, Kaladze, Favalli; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Seedorf; Paloschi, Gilardino
Livorno (3-5-2): Amelia; Grandoni, Knezevic, Galante; Pulzetti, De Vezze, Vidigal, A. Filippini, Pasquale; Tavano, Tristan
Forca MILAN - is Champion and only Champion!
zhgenjen milan !!! nje barazim i turpshem ai me livornon dhe nje demtim serioz ne pamje te pare per ronaldon qe sapo u fut ne fushen e lojes !!! jemi nje pik mbrapa fiorentines por shpresat nuk jane shuar akoma per tifozet milanist per objektivin e tyre vendin e katert ne kampionat !!!![]()
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Nje rezultat qe i intereson shume Juventusit![]()
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Ariol mos me mburr shume ato plehrat e Juventusit se t'i thyva kembet....oj ky
SaS mos u merzit hon se ua lam vete po he![]()
po ca na duhet veni i katert ne mor
ne do fitojm champions kshtu qe ska cna duhet renditja hic
JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE
Krijoni Kontakt