Olympiacos - Chelsea
Ndeshjet e para luhen me date 19/20 shkurt, ndersa ndeshjet kthyese me 04/05 mars.
Olympiacos - Chelsea
Ndeshjet e para luhen me date 19/20 shkurt, ndersa ndeshjet kthyese me 04/05 mars.
Ndryshuar për herë të fundit nga Davius : 21-12-2007 më 09:27
My silence doesn't mean I am gone!
chelsi pa diskutim
JO SEKS PARA MARTESE
A Nuk Pati Ekip Më Të Dobët Për Chelsea-n a??
Chelsea Do Fitoj.
Ketu mendoj se do te ndodh befasia e pare e kesaj sezone dhe mendoj se Olympiakos do te kualifikohet me tutje, le te shohim.
Sui generis
Chelsea do te fitoj edhe pse olimpiakos ka bere lojra te shkelqyera
Chelsea kualifikohet.
Rapsoul : Po si jo lal ashu si thu ti eshte Olympiacos shyqyr qe kaloi turin e pare ti thu do ndodhe befasia.
Ne ndeshjen e pare mbase po ne ndeshjen e dyt nuk besoi sepse Chelsea eshte ekip qe ka treguar veten edhe ne momente shum te veshtira.
E kam të vështirë të gjykoj të tjerët , por të tjerët e kan të vështirë për mos më gjykuar mua.....
Hera e parë për Olimpiakos që arrin në këtë fazë.
Grekët kanë rritur ndjeshëm nivelin e lojës por nuk do mund të triumfojnë përballë Chelsit. Edhe pse këtë vit Chelsi nuk është tek pretedentët kryesor për fitimin e Champions, nuk është skuadër e lehtë.
Jeta ime, mban emrin e saj..
mendoj qe do ket nje supriz ne ndeshjen e pare pasi Greket ne shtepine e vet lujne fort ndersa jasht shume dobet.
Kualifikohet Chelsea
Ruset londinez do te jene ato qe do te kalojne ne raundin tjeter. Greket jane me fat qe jane ngjitur deri ketu, se me larte as nuk e kane vendin, por as edhe kapacitet nuk kane.
My silence doesn't mean I am gone!
Krijoni Kontakt