Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 4
    @Albasoul.com Maska e Fajtorja
    Anëtarësuar
    31-07-2005
    Vendndodhja
    Germany
    Postime
    9

Si të marr linjë interneti nga të tjerët me Wireless Adapter

Sot kam blere nje pjese per PC e cila punoi por nuk u lidhja dot ne rrjetet tjera sic me mesuan ta instaloj dhe ta perdor per marrjen e internetit nga te tjeret!!

Gjat lidhjet me kerkonte ''Security'' ne englisht dhe kerkonte disa si password ( Mbi 8 shkronja ) te jap nje code por kur i jepja nje code kot nuk hyja dot.??

Si tja bej qe te i gjej ata dhe te lidhem prej lidhjes tyre ? apo pa i ditur Codin (Passprhase) slidhem dot ?

Si tja bej apo keni ndonje ide ju qe me an te Adapter Wireless apo dini diqka qe mundem me marr diqka lidhje me mire ?? Apo cila shte dicka me e mire e metrave qe te kap me shum lidhje z.b 1 KM apo me shu ?

Pershendetje

Fajtorja
    Sa e embel eshte jeta. Sa e embel eshte rinija Por me e embla qenka dashuria.

. Maska e alDI
    Anëtarësuar
    27-08-2002
    Vendndodhja
    London
    Postime
    663
    Kjo quhet vjedhje....
    .

...ose ne Shqiperi.

Kjo quhet vertet vjedhje, nese do ndiheshe ne FAJ, s'ke pse e ben. Mbi te gjitha, nese "i vjedhuri" do e leshonte free rrjetin e tij wireless, te keshilloj mos besh transaksione bankare nepermjet ketij rrjeti apo blerje me Karte Krediti...
    Ndryshuar për herë të fundit nga helios : 28-01-2008 më 17:52
    U let him hold a gun 2 ur head during sex?I thought u were a feminist
    Usually he takes the clip out

i/e regjistruar Maska e gt2xf
    Anëtarësuar
    02-02-2007
    Vendndodhja
    Northern Europe
    Postime
    272
    Tashti cdo gje varet!
    Ne norvegji psh ke internet pa pare, krejt per cka ke nevoje eshte nji wireless adapter, sepse qyteti ta je per free.
    Po ashtu ka disa qytete ne USA, qe e kene keshtu.
    Une per vete kam ndertu nji network qe quhet "Albania"...:-)). Pa ashtu shikoj disa sinjale te kriptuara dhe nji sinjal bajagi i forte eshte i hapur pra mundesh me surf pa pasuer nevoje per pasword, dhe se disa here kam surf aty per arsye personale....:-))) po nuk kam ble me credit card ne ate rrjet pervecse npj networkut tim.
    Megjithate edhe pse mund te jeshe ne nji network ne te cilin nuk ke nevoje per pasword kjo nuk dmth se nuk mund te blesh me credit card, kjo vareet se ku blen ne ciln web site blen dhe cdo gje eshte e kriptuar, kjo nenkuptohet jo cdo gje eshte absolute e sigurte.....
    Ajo cka eshte e rendesishme te theksohet eshte se ndertimi i networkeve eshte shume ne mode kohet fundit per me skip kabllot e me the te thase, po ashtu ne te njejten kohe po punohet ne nje tjeter koncept; ate te serverave familjare, qe do te thote, se serveri apo kompjuteti i madh eshte ne basement apo ne nje dhome ku mban veglat a ku e di une, dhe mun te vendosesh disa monitore neper dhoma te ndryshme me optical drivers, keshtu qe ska per te pasur me kabllo neper kembe, dhe cdo gje do te jete wireless perfshi ketu transmetimi i te dhenave nga le te themi PC- j vogel tek serveri, e interneti ne te njeten kohe. Po ashtu do te evitohet zhurma e komjuterit ku futen zhurma e Fan apo freskuesve, apo te HDD-ve sidomos per ato qe kane eXtreme machine si e imja....:- P . Nqs do dale dhelirohet pakse une do te jem nje nga ato qe kam sh. qef ta kem.

Citim Postuar më parë nga helios Lexo Postimin
    ...ose ne Shqiperi.

Kjo quhet vertet vjedhje, nese do ndiheshe ne FAJ, s'ke pse e ben. Mbi te gjitha, nese "i vjedhuri" do e leshonte free rrjetin e tij wireless, te keshilloj mos besh transaksione bankare nepermjet ketij rrjeti apo blerje me Karte Krediti...

Tema të Ngjashme

1. A është interneti sëmundje mendore?
    Nga Dj-GabrieL në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 08-10-2007, 09:12
  2. Cërvenkovski, Ahmeti, Tito dhe ne të tjerët
    Nga Davius në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 28-05-2007, 18:40
  3. Vetmi Gruaje
    Nga SkenderRusi në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 04-11-2005, 06:25
  4. Zhozef Makanga, shqiptari jo si gjithë të tjerët
    Nga s0ni në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 12-06-2005, 15:09
  5. Te tjeret dhe disa
    Nga Albioni në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 07-01-2003, 06:13

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •