Ndoshta ti Armend e ke harruar kur ka ndodhur se ke qene dhe (pak) i vogel ne 2001, por ja qe ta kujtoj se pikerisht ne fshatin tend (Poroj) jane vrare nje numer i madh civilesh (ca nga to NE GJUME) gjate konfliktit te armatosur. E di kush i ka vrare? Lube Boshkovski! Dhe ky i partise VMRO - DPMNE, aleat e mik i ngushte i Refet ELMAZIT (kujtojme "dhuratat vdekje prurese" ndermjet tyre)
Tani e di apo s'e di.
Hajt me jep tash ate buzeqeshjen tende te zakonshme.
Koha është e maskarenjëve
Por atdheu i Shqiptarëve
Jo se kam haraur as pak.
Ja te jap disa fakte un ty : Ne Poroj as ne kohet me te veshtira nuk ka mund te futen shqijet edhe kur ne Poroj ne vitet 94 jan mbajtur ligjeratat e para ne gjujen shqipe ne kuader te Univerzitetit te Tetoves kur kan patur urdher qe te shkatrojn xhdo gje cfar ju del per para po ja qe nuk ariten ta bejn ne Poroj se ka patur burra qe i kan mbrojt studentet edhe qe ju kan qendruar ne ball paramilitarve e ne 2001 eshte e vertet se ne Poroj kan rahur kan burgosur mbi 50 persona te pa fajshem (pra 50 te pafajshem jo 1) po ateher ishte luft sa u tradhetua lufta e kalase qe tradhetoj pikerisht ky kryetari i partis tende qe ajo kushtoj shum. e te gjith burrat e vertet ne ate koh iken sepse ngelen ne lloq shumica e tyre ne Kosove pikerisht ne Prizren shumica edhe ne ate koh u futshin disa jave me rend paramilitaret edhe mernin xhdo her dikend te pafajshem po aman ateher ishte gjendje lufte edhe ndodheshin keto gjera qe prej pas luftes e kendej un smbaj mend qe jan futur ne Poroj as nuk e besoj se do te futen tash e tutje mendoj qe e dini fort mire forcen.Ja pra kjo ishte nese do edhe dicka me shum ne detaje jam ne gjendje tua tregoj pa hezitim.
E sa i perket kety te fundit un do te bej nje pyetje ty (Jo provokuese po te ndjeshme) veje ne prov nje her veten imagjino dikush tet a perdhunoj motren 16 vjecare pastaj vazhdojm me debatin.
Sui generis
Armend
Une s'e mohoj trimerine e burrave te Porojit. Kam shume respekt per gjithe ata, me ne krye Leken. Komandant Leken une nuk e shoh si deputet partie (se ai s'eshte politikan), e shoh si ushtarak dhe patriot, dhe e respektoj per burrerine e treguar si ne luften e Kosoves poashtu dhe ketu ne Maqedoni. Beso ose jo (s'ka ndonje rendesi a beson), une mendoj qe Leka duhet mbrojtur qofte edhe nga BDI (nese ka nevoje), ne rast se me Kthimin e Ligjeve nga Haga kercenohet ose rrezikohet ai (ose kushdo luftetar tjeter) ne ndonje fare menyre.
Pik se pari, une nuk kam ndonje kryetar timin, por nese aludon per Ali AHMETIN, do me duhet te te them qe ai s'eshte kryetari i im. Mbase kam respekt per figuren dhe personalitetin e tij, por une as antar e as militant i asaj partie s'jam. Fakti qe e tregoj se s'me pelqen politika e PDSH-se, nuk do te thote qe medoemos te jem i BDI-se. Ca gjera duhen ndare e pare qarte.
Tani, mua dicka me thote qe Luften e Kalase e shiten ca komandante te Kalase dhe e bleu kryetari jot. Flitej atehere se Thaci ka futur ca leke atje larte per te blere ata komandantet. Per kete ne mund te thyejme dhembet e gishterinjte gjithe diten, por as une e as ti s'kemi fakte per te vertetuar se e ka shitur/blere kryetari jot apo i imi.
Ti mos mendo qe policia ka frike te hyje (pas luftes) ne Poroj shkaku i PDSH-se. Ka frike shkaku i atyre civileve te vrare gjate luftes, ka friken e Lekes me shoke, njelloj si nuk futet ne Sllupcan sepse ka vrare gjithe ato civile dhe atje! Ku kane bere dem s'ua mba te futen, dhe mos ia hudh keto merita as Menduh THACIT, as Ali AHMETIT, por t'u jeni mirenjohes atyre luftetareve dhe familjeve te viktimave ne fshatin tuaj.
Kujt ia kane perdhunuar motren 16 vjecare? Lubes apo Refetit?!
Edhe ne fund te fundit, ca lidhje ka perdhunimi i motres se tij me viktimat e Porojit apo me politiken ne vend?
Te me perdhunonte mua dikush motren 16 vjecare do ia prisje ko*qet por une s'jam politikan e as Minister i Puneve te Brendshme per te perdorur SHTETIN per hakmarrje personale.
Por atdheu i Shqiptarëve
Zotri
Ok e lem punen e luftes se nuk eshte tema edhe sdua te flas per keto gjera se i di disa pun shume mire ok.
Me ke keqkuptuar thash : Se per rastin e fundit qe eshte vrare nje person edhe menjeher partija opozitare edhe patriot elektronik (Trima interneti) meni her ngren zerin
Ja qe viktima paska pasur dosje te renda edhe e paska merituar nje gje te tille.
Un thash per kete rast se viktima paska kryer ate akt qe e permenda me lart per perdhunim.
Shnet tash
Sui generis
Armend
E di dhe une punen e luftes mire prandaj kot eshte te diskutojme sepse ti di rrefime tjera e une tjera.
Atehere meqe s'ishte formuluar ne rrjedha me tekstin e mesiperm, po shoh qe te paskam keqkuptuar ne citatin e fundit mbi perdhunimin dhe hakmarrjen.
Jane vrare dy persona dje.
Nje ne Gostivar (per motive banale) dhe nje ne Haracine (lajmi i sjelle me siper jep arsyet).
Nese e ke fjalen per ate te vrarin ne Gostivar - s'me behet fare vone. Ate as qe e ka zene ne goje dikush. I ka perdhunu dikujt motren - mire ia kan bere. Te tregova une me siper cfare do i beja (edhe pse s'kam moter).
Ndersa vrasja ne Haracine eshte nje eksces ne vete. Po do merren Haracinasit me te.
HARAĆINA (sic e kishin shkruar me germa sllave ne pankarte) perkrahte Maqedonine ne NATO. Le te merren ata (qe erdhen ne tubimin e Tetoves me pankarta sllave) me vrasjet ne fshatin e tyre.
Por atdheu i Shqiptarëve
Tash pse akoma me shum i ngatron gjerat pse fut kallape tjera askush nuk permendi ketu vrasje per dike ne Gostivar ketu ishte puna per vrasjen ne Haraçine qe ka mare nje dimenzion tjeter po jo tek te gjith njerzit un fola per kete vrasjen ne Haraçine per kete thash qe ska ber pune te mira dhe qe e ka merituar nje gje te tille kaq kisha tashi ju si individ ose si bdi mund te i mbroni kriminelet perdhunuesit,trafikantet,hajnat plaçkitesit ja pra kjo eshte qe ne Shqiptaret nuk mund te dallojm njerzit dhe qe asnje her nuk mund te kuptohemi edhe nuk jemi asnje her te nje zeri
Ja un shof me lart persona qe duan ta bejn edhe kete deshmor duke e nderuar dhe duke shar PDSH-en tash kete se kam te qart ma thuaj nese di pse ndodhin keto gjera
Respekte
Sui generis
Policia sllavomaqedone vazhdon terrorin shtetërorë ndaj shqiptarëve
Policia sllavomaqedone gjatë një aksioni policor në fshatin Haraçinë të Shkupit, i cili është i banuar me shqiptarë, ka vrarë Naser Nebiun, vetëm sepse ky ka qenë i dyshuar për vrasjen disa javë më parë të një pjesëtari të policisë speciale “Tigrat” kohë më parë.
Nese eshte e bere me dashuri, asgje nuk eshte mekat.
Wow , e ke me te vertete kete apo vetem don te perhapesh propagande AKSH-iste ?
Turp turp qe nje perdhunues te 2 vajzave te mitura dhe veprave tjera kriminale i denuar me 10 vite burg i aratirus nga burgu dhe fshihej ne Haracine te shpallni hero kombetar.
Keshtu si ky duhet te va rjepim lekuren dal ngadale se kete qe i;a ka bere policia e ka pak.
Krijoni Kontakt