Te me falesh por frika dhe dashuria nuk shkojne bashke. Te pakten jo ne nje dashuri te vertete.
Te me falesh por frika dhe dashuria nuk shkojne bashke. Te pakten jo ne nje dashuri te vertete.
Kam vetem nje limit: qiellin!
Frika existon nga mendimet ne mos ndoshta ketij njeriiu i jep gjithe dashurine dhe nje dite iken e te braktis.. kjo mendoj se eshte fobia.
Kete nuk mund ta dime ,thjesht duhet ta perjetojme . Dashuria e ben njeriiun te lumtur sepse pa te jeta do te ishte bosh dhe nqs nuk ja vlen te sakrifikosh per te atehere eshte e kot te kerkosh dashurine e te tjereve kur nga vetja nuk fal asgje ...
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Po te jetosh me frike....je e vdekur...
Po te jetosh me friken se do humbesh dhe me pesimizmin,ke mbaruar!
Fobia e dashurise nuk ekziston dhe ata qe fshihen pas saj jane thjesht "frikacake"!
Po te rrojme me friken per te dashuruar,atehere si do te mund te njihnim dashurine,ndjenjat,si do kishte ēifte te dashuruar dhe te martuar,si do beheshin femijet...si do ishte bota Perla me friken per te dashuruar?!
Nuk do te kishte jete,as njerez....por vetem akull,nje bote akulli dhe e mbushur me ftohtesi dhe frike....kete vend une e quaj vdekje...jo hobi!
Respekte Perla
"Carpe Diem"
Kjo qe ti thua eshte e drejte, por mos harro shume njeres kane frike ... jo per te gjithe eshte e lehte te ndryshijne jeten e tyre dhe te dashurojne per se pari nje njeri apo te dashurojne serisht Nuk e kane te gjithe nje force te tille.
Jam dakort, pa dashuri bota do te ishte e akullte dhe vete jeta nuk do te ekzistonte.Mendoj se varet nga njerezit,jo te gjithe e kane ate fat te njohin dike qe vertete mund te duan dhe te marrin te njejten dashuri. Keshtu qe per njeres te caktuar nuk eshte e lehte ... ndoshta sepse mendojne shume dhe veprojne pak shume pak .. ndoshta nuk kane per te njohur kurre lumturine pikerisht sepse ndruhen ....
Personalisht jam njeri mosbesues ne ndjenja te tilla dhe shpresoj shume mos te jete i tille "fati" im.
Respekte DI_ANA
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Jam shume dakort me ty qe dashuria e ben njeriun te lumtur....ketu po dhe sepse e ben te tille dhe kur e ndjen qe eshte e tille nuk ke pse te kesh frike per te dashuruar!
Si mund ta kuptosh qe nuk ja vlen pa e provuar nje gje te tille!
Eshte loje jeta dhe nuk e kemi ne ne dore mbylljen e ndjenjave,nuk e kemi ēelesin per te mbyllur zemren Perla...
Mund te zhgenjehemi nje dite pasi e kemi provuar,po nuk duhet te harrojme qe ne fillim kemi jetuar diēka te bukur me personin edhe pse fundi ka ardhur!
Duhet te mbajme mend momentet me te bukura dhe me nostalgjike per te mos pasur me frike per te dashuruar dike qe na meriton me te vertete!
Ai qe nuk te fal dashuri nuk te meriton dhe pikerisht ketu duhet te kesh frike,duhet ta largohesh sa me pare qe mos plagosesh dhe vdesesh zemren dhe te arrish te duash ate qe di te ta fali,ashtu siē e meriton!
Besoni te dashuria,sado te zhgenjyer te jeni ose frike te keni!
Respekte
"Carpe Diem"
vetem dashuria qe nuk njeh frike besoj, jane maskime mendoj une, ndoshta dikush tjeter eshte ne mes......
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Infinite : 22-01-2008 mė 14:23
Nese ti nuk e kontrollon mendjen tende dikush tjeter do ta beje...
njerez, une nuk kam frike nga asgje ne jete, dua te rovoj cdo gje edhe dhimbjen, por kjo nuk jam un...i dashuri im sapo u largua nga une justifikimin qe ka frike te dashuroje dike, ka frike te futet ne nj elidhje kur gjithcka qe une i jepja ishte...gjithcka qe mundja.
nuk kam sy per njeri tjeter, nuk dua njeri tjeter prane meje, jam gati te shkoj kunder cdo gjeje vetem per te realizuar dashurine me te, po ai thjesht thote...po bie cdo dite e me shume ne dashuri me ty por nuk dua te dashruroj njeri....
Nuk di si ta shpjegoj sepse kur dashuron dike frika eshte e vetmja gje qe nuk ndjen, je i afte te besh gjithcka dhe me e bukura eshte se kur je i dashuruar edhe pse e di se ai nuk te do sa e do ti, ti perseri nuk ke frike ta duash sepse te tentoje ta largoje dmth te vrisje nje pjese te shpirtit tend. nuk di sesi dikush mund te thote te dua dhe pastaj te te thote me mire e lem me kaq sepse nuk dua te dua njeri...
Nese ti nuk e kontrollon mendjen tende dikush tjeter do ta beje...
Krijoni Kontakt