Une jam pro mbulimit te femrave kur shkojne ne shkolle ,por ne shkollat femerore ,ku plas lesbizmi....
Une jam pro mbulimit te femrave kur shkojne ne shkolle ,por ne shkollat femerore ,ku plas lesbizmi....
Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!
Lesbizmi s'ka të bëjë me natyrën, është thjesht një konspiracion anti-straight që po zhvillohet kohëve të fundit.Une jam pro mbulimit te femrave kur shkojne ne shkolle ,por ne shkollat femerore ,ku plas lesbizmi....
Është e vërtetë se femrat janëmë të lira me njëra tjetrën, shumë lehtë nxefen dhe hyjnë në marrëdhënie, por nuk bëhen lesbike aq lehtë. Lesbike bëhen nën ndikimin e propagandës.
Që nga fëmijëria u flitet se si lesbiket janë normale, kjo nuk është asgjë e keqe, dhe kjo u futet në ndërdije, pastaj shtoje dhe faktorin tjetër (kurreshtjen), dhe mund të marrësh me mend përfundimin.
Nuk është dëmi që na shkaktohet ne, por dëmi që u shkaktohet atyre, sepse të vësh mbulesë në stinën e verës në 40*C është çmenduri, që vetëm "islamic-brainwashing" mund t'a bëjë.Cfar demi keni nga nje vajz e mbuluar , gjersa ajo esht e integruar ne shoqeri, studjon, punon , kujdeset per familje ?
Po ato i bartin gjitha veshtirsit , te ishte qe ndonjeri ja ka imponu , po ateher duhet te diskutohet, mirpo gjersa vet mbulohen dhe luftojn qe ta mbajn mbulesen, skemi cka nderhyjm aty, sepse demokraci jemi apo jo.
E mira e vajzave qe mbulohen tash esht se ato edhe pse me mbules nuk izolohen nga shoqeria , sic thash gati te gjitha vazhdojn shkollimin , jo ne deg fetare, por edhe informatik, drejtesi, gjuh, ekonomi.... Un per vejti kur studjoja kam pas nja 5,6,7 kolege te mbuluara gjitha ishin te suksesshme. Njera e mbaj mend kishte sukses mbi 9 .
jam kunder mbuleses se femres edhe marteses se saj me nje mashkull qe e para here qe e takon eshte kur behet ceremonia e marteses !!! qofte kjo femer katolike myslymane apo e ndonje feje tjeter !!!
eshte gjynaf mos shikojme hiret e femrave por ti izolojme me shume si ne mesjete !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
I bartin vështirësitë sepse ashtu e kanë eduku prindërit. Kjo është jetë' me komplekse. E mban shaminë edhe në vapën më të madhe, sepse ashtu i është futur në subkoshiencë ky farë mentaliteti.Po ato i bartin gjitha veshtirsit , te ishte qe ndonjeri ja ka imponu , po ateher duhet te diskutohet, mirpo gjersa vet mbulohen dhe luftojn qe ta mbajn mbulesen, skemi cka nderhyjm aty, sepse demokraci jemi apo jo.
T'a detyrosh është krim i vogël, por ta edukosh që të mbajë shami është krim edhe më i madh.
Fundja s'ka ç'i duhet mbulesa.
Per mendimin tim shamija ne koke le te mbahet, por percja eshte e tepert ama, sepse nuk arrihet te identifikohet nese behet me te vertete fjale per nje person apo per nje tjeter. Pastaj ne kohen e sotme qe jane shtuar edhe kamikazet, me mire ta heqin percen...
Percja nuk tregon asgje, perdorej nga arabet e shkrete qe perpara nga vapa e klima e keta na e kane marre si tradite myslimane...kot me kot!!!
La vita è bella...
Krijoni Kontakt