Close
Faqja 35 prej 40 FillimFillim ... 253334353637 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 341 deri 350 prej 400
    Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Une jam pro mbulimit te femrave kur shkojne ne shkolle ,por ne shkollat femerore ,ku plas lesbizmi....
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Une jam pro mbulimit te femrave kur shkojne ne shkolle ,por ne shkollat femerore ,ku plas lesbizmi....
    Lesbizmi s'ka të bëjë me natyrën, është thjesht një konspiracion anti-straight që po zhvillohet kohëve të fundit.
    Është e vërtetë se femrat janëmë të lira me njëra tjetrën, shumë lehtë nxefen dhe hyjnë në marrëdhënie, por nuk bëhen lesbike aq lehtë. Lesbike bëhen nën ndikimin e propagandës.
    Që nga fëmijëria u flitet se si lesbiket janë normale, kjo nuk është asgjë e keqe, dhe kjo u futet në ndërdije, pastaj shtoje dhe faktorin tjetër (kurreshtjen), dhe mund të marrësh me mend përfundimin.

Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Cfar demi keni nga nje vajz e mbuluar , gjersa ajo esht e integruar ne shoqeri, studjon, punon , kujdeset per familje ?
    Nuk është dëmi që na shkaktohet ne, por dëmi që u shkaktohet atyre, sepse të vësh mbulesë në stinën e verës në 40*C është çmenduri, që vetëm "islamic-brainwashing" mund t'a bëjë.

i/e regjistruar Maska e elen
    Anëtarësuar
    07-01-2005
    Vendndodhja
    United States of Albania
    Postime
    919
    Citim Postuar më parë nga Hyj-Njeriu Lexo Postimin
    Dakort me Yllin..
    Po te jene te mbuluara ne bote se do tu veje mendja per gje...

Aty eshte qe do tu marrin flake ...floket ...
    Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar më parë nga Son-Of-Ishtar Lexo Postimin
    Nuk është dëmi që na shkaktohet ne, por dëmi që u shkaktohet atyre, sepse të vësh mbulesë në stinën e verës në 40*C është çmenduri, që vetëm "islamic-brainwashing" mund t'a bëjë.
    Po ato i bartin gjitha veshtirsit , te ishte qe ndonjeri ja ka imponu , po ateher duhet te diskutohet, mirpo gjersa vet mbulohen dhe luftojn qe ta mbajn mbulesen, skemi cka nderhyjm aty, sepse demokraci jemi apo jo.
    E mira e vajzave qe mbulohen tash esht se ato edhe pse me mbules nuk izolohen nga shoqeria , sic thash gati te gjitha vazhdojn shkollimin , jo ne deg fetare, por edhe informatik, drejtesi, gjuh, ekonomi.... Un per vejti kur studjoja kam pas nja 5,6,7 kolege te mbuluara gjitha ishin te suksesshme. Njera e mbaj mend kishte sukses mbi 9 .

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    jam kunder mbuleses se femres edhe marteses se saj me nje mashkull qe e para here qe e takon eshte kur behet ceremonia e marteses !!! qofte kjo femer katolike myslymane apo e ndonje feje tjeter !!!

eshte gjynaf mos shikojme hiret e femrave por ti izolojme me shume si ne mesjete !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Po ato i bartin gjitha veshtirsit , te ishte qe ndonjeri ja ka imponu , po ateher duhet te diskutohet, mirpo gjersa vet mbulohen dhe luftojn qe ta mbajn mbulesen, skemi cka nderhyjm aty, sepse demokraci jemi apo jo.
    I bartin vështirësitë sepse ashtu e kanë eduku prindërit. Kjo është jetë' me komplekse. E mban shaminë edhe në vapën më të madhe, sepse ashtu i është futur në subkoshiencë ky farë mentaliteti.
    T'a detyrosh është krim i vogël, por ta edukosh që të mbajë shami është krim edhe më i madh.

Fundja s'ka ç'i duhet mbulesa.

Perjashtuar Maska e besi84
    Anëtarësuar
    29-12-2003
    Vendndodhja
    n'toke t'Zotit!!
    Postime
    440
    Citim Postuar më parë nga *Babygirl* Lexo Postimin
    Edhe un do e ndaloja mbulesen ne shkolla, pse eshte me e moralshme
    ajo qe e ven mbulesen sesa ajo qe se ven!!! Nuk besoj!
    po aty qe vin me minifunda (gjysem te zveshura, lakuriq, apo cullak si duash quaje) , i ndalon ti ato, apo vlen vetem per ato te mbuluarat ?????

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Per mendimin tim shamija ne koke le te mbahet, por percja eshte e tepert ama, sepse nuk arrihet te identifikohet nese behet me te vertete fjale per nje person apo per nje tjeter. Pastaj ne kohen e sotme qe jane shtuar edhe kamikazet, me mire ta heqin percen...
    Percja nuk tregon asgje, perdorej nga arabet e shkrete qe perpara nga vapa e klima e keta na e kane marre si tradite myslimane...kot me kot!!!
    La vita è bella...

Perjashtuar Maska e besi84
    Anëtarësuar
    29-12-2003
    Vendndodhja
    n'toke t'Zotit!!
    Postime
    440
    Citim Postuar më parë nga [era] Lexo Postimin
    Per mendimin tim shamija ne koke le te mbahet, por percja eshte e tepert ama, sepse nuk arrihet te identifikohet nese behet me te vertete fjale per nje person apo per nje tjeter. Pastaj ne kohen e sotme qe jane shtuar edhe kamikazet, me mire ta heqin percen...
    Percja nuk tregon asgje, perdorej nga arabet e shkrete qe perpara nga vapa e klima e keta na e kane marre si tradite myslimane...kot me kot!!!
    (si musliman qe jam elhamdulilah) Edhe logjika ime e thjesht nuk ma thot se percja duhet te mbahet.
    Por problemi eshte se dikujt i pengon edhe ajo shamija qe per ty na qenka ok

Faqja 35 prej 40 FillimFillim ... 253334353637 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Thënie kushtuar femrës.
    Nga ZANOR në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 55
    Postimi i Fundit: 22-12-2023, 04:38
  2. Dosja antishqiptare e Greqisë, 1912-2007
    Nga BARAT në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  3. At Donat Kurti O.F.M.
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 25-04-2006, 03:17
  4. Gruaja në Islam
    Nga Acid_Burn në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 22-08-2005, 09:39
  5. 5 Universitetet më të mira në Amerikë
    Nga miri në forumin Mentori akademik
    Përgjigje: 58
    Postimi i Fundit: 24-05-2005, 16:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •