une kam shokun e ngusht qe e kam si vella me origjine nga zagoria.dhe tani ka ngritur nji vile atje.
une kam shokun e ngusht qe e kam si vella me origjine nga zagoria.dhe tani ka ngritur nji vile atje.
Pershendetje zagoriteve .
Kam pasur nje shoke shkolle nga Zagori kur kam qene ne Gjirokaster e ka pasur emrin Luan Jankulla . E njeh njeri nga ju. Meqe jeni shumica nga Zagoria mbase ndonje e ka njeriun e tij .Kemi mbaruar shkollen ne Gjirokaster ne 92.
Vend i bukur Zagoria xhaxhai im ka punuar officer aty nga ai kam degjuar .
Kalofshit mire te gjithe .
efektet e vilave.. si gjithmone.. te menjehershem hahahaha
You were meant for me. Perhaps as a punishment.
ku ini mo Zagorite? pse nuk shkruani te mesojme habere nga krahina jone aq e mrekullueshme?
I ke me te vertete fotografite shume te bukura, e nuk ka si te jete ndryshe, Zagorise nuk i kane munguar kurre bukurite. Te lumte qe na cmalle me krahinen qe kemi 10-te vjet pa e pare!Natyra Zagorite , vend i mrekullushem, me ate klime aq te shendeteshme, me ate uje kristal qe buron nga mali... Besoj te me pranoshe nje vrejtje te vogel, nuk pashe aty Bambullin e pa shok, apo lisat e pishat ne Carrok te Sheperit tim, apo mos valle nga keto te fundit s'ka ngelur gje?
Te pershendes dhe te uroj suksese ne jete ! pershendetje, EDILO
te dashur bashkeatdhetare qe sot eshte on line gazeta zagoria. Perfaquese e shoqates jo fitimprurese cajupi ketu po ju le linkun dhe do ju kerkoja te regjistroheni sa me shume.
http://www.gazetazagoria.com
se shpejti sapo tekem nje cik kohe do bej edhe forumin edhe chatin. Por e rendesishme eshte te regjistroheni qe eshte shume e thjeshte
serafimdilo@yahoo.it[/QUOTE]
Krijoni Kontakt