jo s'e dim .
Ca eshte gjeagjeze??
jo s'e dim .
Ca eshte gjeagjeze??
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
kush e di kush ka qene KOSTIKA MARKOserafimdilo@yahoo.it
GEAGJEZAT JAN PER FEMI TE VEGJEL PO DESHE TE TREGOJ NJE PRALLE
EMBRI IDJALIT KA QENE ETJENSERAFIMDILO@YAHU.IT
vangjo do te takoemi se shpejti e do shkojme ne topoveserafimdilo@yahoo.it
Pershendetje te gjitheve.
Me behet qejfi qe shikoj Zagorite qe flasin per zagorien dhe figurat e saj.
Do doja te rinovoja edhe njehere te gjithe fshatrat sipas vendndodhjes se tyre gjeografike pasi, pa ofenduar njeri vura re qe asnjeri nga ata qe i kish permendur s'kishte njohuri te sakte per krahinen sido qe jane bij te saj.
Fshatrat duke filluar nga siper jane te vendosur sipas dy vargmaleve te ndara ne dy pjese.
Ne vargmalin Trebeshine-Dhembel-Nemercke shtrihen : Sheper, Nivan, Koncke, Vithuq , Hoshteve, Doshnice.
Ne vargmalin Shendelli-Lunxheri-Bureto shtrihen : Nderan , Topove , LLiar , Zhej.
Kam dhe nje vrejtje per ty Eda_17 : Nuk quhet Bythiq por Vithuq.Ndoshta mami ose babi ta ka mesuar gabim.![]()
HuLiO
Tema O Zagorit Ka Ndonje Qe Ka Drita E Uje Dhe Ben Dashuri Kur Ka
Drita Dhe Uje Por Dhe Qe Shkruan Dicka Inteliqente Nje Pyetje Nje
Pergjiqe Nje Mres Nga Zagoria Qe Te Mesojm Te Kuptojm Dicka Nga
Natyra O Njerezit E Zagoris Qe Ka Pasure E Ka Njerez Te Mire Por
Dhe Shum Spiun Ne Kohen Ekomunizmit Kan Bere Gjera Te Llatarshme
Kur Tju Vin Dritat Dhe Uji Dhe Te Kini Kujdes Mos Shtoni Numrin E
Shqiptareve Mund Te Shpeheni serafimdilo@yahoo.it
Une jam nga topova,atje kam lindur dhe jam rritur dhe jam shume krenare per vendin tim. Tani ndodhem larg shume larg,por sa here kthehem ne vendin tim shkoj dhe cmallem me te.Topovitet jane njerez me zemer te madhe ,te etur per dituri,punetore dhe largpames. Vendi eshte i ashper,dimri i ftohte,por njerzit jane te bute dhe goje mjalte. Ju uroj te gjithe Zagoriteve dhe topoviteve urimet e mia me te perzemerta.
Topova PANGO!
Pershendetje TE gjithe zagoriteve kudo qe ndodhen.Urimet me mira per te gjithe.Me behet qejfi qe tek ky forum diskutohet per me te shtrenjten tone ZAGORIEN.
Duhet te jemi krenare qe jemi nga ajo krahine paēka se dikujt mund ti duket e habitshme.Zagoria ne gjithe egzistencen e saj ka nxjerre figura nga me te shquarat per shqiperine e pse jo dhe me gjere.
ARQILE HILA
[nje nga ZAGORITET intelektual qe njihet pak ka qene NONDA PAPULI nga sheperi qe ka jetuar ne TIRAN ka qene nje nga juristet me te methenj shqiptar serafimdilo@yahoo.it
Krijoni Kontakt