Close
Faqja 7 prej 25 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 245
    … ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    ti e paske kap keq me meshkujt shqiptare,
    nese ti ke njohur nje te tille, mos e pergjitheso.
    Po vetem ne shqiperi ndodhin keto shfaqe show ! Nuk kam faji une ... ky boti ka jetuar jashte ka pare civilizim me sy . U pikaaaaaaaaaaa ne vitin 2008 dhe degjojme akoma te tilla gjera . xfiles meshkujt shqipetare keta ... lool nuk kam faji une
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar më parë nga [Perla] Lexo Postimin
    Po vetem ne shqiperi ndodhin keto shfaqe show ! Nuk kam faji une ... ky boti ka jetuar jashte ka pare civilizim me sy . U pikaaaaaaaaaaa ne vitin 2008 dhe degjojme akoma te tilla gjera . xfiles meshkujt shqipetare keta ... lool nuk kam faji une
    Aha... futja kot. Ti Perla nga lajmet ne bote degjoke vetem keto qe postojne ketu ne forum me duket.

i/e regjistruar Maska e Musa`
    Anëtarësuar
    05-01-2008
    Postime
    117
    ndoshta ajo s'ka mundur te duroje presionin e burrit dhe e ka pare si rrugzgjidhje hedhjen nga ballkoni.
    kjo per faktin se nuk eshte bere mbas nates se pare te marteses, kohe kur ai e ka marre vesh qe ajo ka qene jo e ndershme.
    pse t'a hedhe nga ballkoni?!! s'ka llogjik ketu. Zakonisht kto lloj rrug"zgjidhjesh" i kane femrat. pra ajo eshte veper e kryer nen presionin e fjaleve te burrit te saj per ate mashtrim qe ajo ka bere. Ndodh qe femra behet pishman pasi i mbushet mendja ne moment nga fjalet e dikujt (kushdoqofte) dhe ato fjale plus gjendjes emocionale qe ajo ka shkaktojne depresion. pastaj nen efektin e depresionit ka crregullime bipolare.
    ajo lloj femere eshte e rrezikshme

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Citim Postuar më parë nga [Perla] Lexo Postimin
    Normale qe nuk eshte ... por nje 30 vjecar eshte i rritur,i pjekur di cfare do nga jeta ... kurse ajo e mendon akoma jeten aventure dhe telenovele
    Pune e madhe,i keput nje kalama pas nje viti dhe e meson menjehere ajo c'eshte jeta ....
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Citim Postuar më parë nga Hyj-Njeriu Lexo Postimin
    Pse cfare ka nje 30 vjecar me nje 19 vjecare ? eshte cik si shume edhe per mua se une jam tek 5-7 vjet diference,po cmenduri nuk eshte....
    Nuk eshte puna per cmenduri apo maredhenie ... sic e kthyet juve muhabetin. Eshte puna qe nje 19 vjecare ka bote kuptimi tjeter nga nje 30 vjecar. Une te pakten nqs do isha djal nuk do e merrja kurre nje vajze me aq diferencmoshe. Diferenca duhet maksimumi 3-5 vjet. Me teper behet bajate lidhja.
    Duket cdo gje e bukur si fillim, por pastaj me kalimin e kohes vihet re ndryshimi i mentaliteteve e deshirave.
    La vita è bella...

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Kjo supozohet te na vrase ndjenjat ?
    Uaa me vertete ???? Me vjen keq eshte thjesht e verteta e cila dhemb gjithmone ...
    Mos tju vij hidhur sepse si keto raste ka sa te duash(jo kaq extreme) por qe virgjeria behet shkak per ndarje ,mashtrime ,digjenerime !
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

i/e regjistruar Maska e Musa`
    Anëtarësuar
    05-01-2008
    Postime
    117
    kujdes me zemren e tjetrit se eshte shume e rrezikshme te luhet me te!

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Citim Postuar më parë nga Hyj-Njeriu Lexo Postimin
    Pune e madhe,i keput nje kalama pas nje viti dhe e meson menjehere ajo c'eshte jeta ....
    po i kepute nje kalama mbaroi jeta per ate vajzen e shkrete. Perse mer djal keshtu e koncepton gruan ti, si fabrike kalamajsh edhe tungjatjeta. Nuk mendon ti per nje te ardhme fillimisht me ate grua sepse e ke zgjedhur si shoqe jete e do ta besh te lumtur, por direkt do e beke nene me halle.
    Nuk konceptohet keshtu djali, jo per gje por hallet te bien edhe ty ne kurriz me shpejt sec e mendon.
    E mira eshte mos shkosh direkt tek halli, por ta gezosh pak jeten.
    La vita è bella...

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar më parë nga Musa` Lexo Postimin
    ndoshta ajo s'ka mundur te duroje presionin e burrit dhe e ka pare si rrugzgjidhje hedhjen nga ballkoni.
    kjo per faktin se nuk eshte bere mbas nates se pare te marteses, kohe kur ai e ka marre vesh qe ajo ka qene jo e ndershme.
    pse t'a hedhe nga ballkoni?!! s'ka llogjik ketu. Zakonisht kto lloj rrug"zgjidhjesh" i kane femrat. pra ajo eshte veper e kryer nen presionin e fjaleve te burrit te saj per ate mashtrim qe ajo ka bere. Ndodh qe femra behet pishman pasi i mbushet mendja ne moment nga fjalet e dikujt (kushdoqofte) dhe ato fjale plus gjendjes emocionale qe ajo ka shkaktojne depresion. pastaj nen efektin e depresionit ka crregullime bipolare.
    ajo lloj femere eshte e rrezikshme
    Bipolariteti i crregullimeve te tilla me karakter depresiv, con ne aberracionin nga sjellja normale dhe presioni opresiv i simbolit fallik mund te cojne ne gjera te tilla...ke te drejta .. analize e sakte.

Mbetet fakti qe ai e hodhi nga ballkoni per tu shqyrtuar tani

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Citim Postuar më parë nga [era] Lexo Postimin
    Nuk eshte puna per cmenduri apo maredhenie ... sic e kthyet juve muhabetin. Eshte puna qe nje 19 vjecare ka bote kuptimi tjeter nga nje 30 vjecar. Une te pakten nqs do isha djal nuk do e merrja kurre nje vajze me aq diferencmoshe. Diferenca duhet maksimumi 3-5 vjet. Me teper behet bajate lidhja.
    Duket cdo gje e bukur si fillim, por pastaj me kalimin e kohes vihet re ndryshimi i mentaliteteve e deshirave.
    Botekuptim tjeter? pse cfare jane ,babe e bije.... sigurisht qe ka diferenca ne botekuptim,po ato diferenca jane edhe mes moshatareve.... Deri dje ketu gocat thone martesa ska per moshe,tani na doli qe 10 vjet na qenkan shume....
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

Faqja 7 prej 25 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Të gënjesh për "virgjërinë"!
    Nga mije në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 79
    Postimi i Fundit: 07-08-2009, 14:44
  2. Studentja 18 vjeçare ofron në internet virgjërinë për 8 milionë lekë
    Nga ^_BIM_BUM_BAM_^ në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 26-05-2009, 11:57
  3. Amerikanja nuk eshte e kenaqur me £2.5miljon per virgjerine e saj!!
    Nga con_uk në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 19-01-2009, 16:28
  4. Nuk fitoi vizën amerikane, hidhet nga ballkoni 52 vjeçari
    Nga Xhuxhumaku në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 24-07-2006, 17:45
  5. Ballkoni I Burgut - Dino Buxati
    Nga Sokoli në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 28-03-2003, 11:11

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •