Close
Faqja 6 prej 25 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 245
    … ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Citim Postuar më parë nga angel_ j Lexo Postimin
    Po te drejte ke .. tia thoshte te verteten dhe pastaj nuk kishin pse te arrinin deri ketu.
    Krim thua ti se e ka pritur sa ajo te rritej pastaj te fillonte te shfrynte fantazine e tij ... moj Perla po mire ajo do rritej ... po ky ??? apo do i kishte vitet ne vend numero mos ja fut kot tani, se diferenca e moshes njelloj do ishte si te ishte ajo 19 dhe te ishte 29 .

Pastaj ajo ta kishte menduar se ca e priste nga opinioni nuk e kishte bere ate qe beri, pra nuk kishte bredhur me te tjere kur ishte e fejuar me kete.

Pastaj edhe ky i kulluari i dynjase, dhe 1 vit e gjysem prite kete ai aman o goc se nuk ka mendere te rrije ky si fakt.

Un se pashe se me rri sahati nja 6 ore mbrapa me ate te Shqiperise, me thuaj kush nga keta qe po shkruajne ketu e paska pare kush u hodh e kush nuk u hodh. Secili flet si ti vije oreksi per keto pune, ndryshe kur e ke thiken te drejtuar nga vetja
    Nuk po e justifikon njeri veprim e tij nqs e ka bere vertete ... dhe si tipi jane gjithe meshkujt tane shqipetare ... kot bejne si perparimtare
    Por prap kjo goca duhej te ishte menduar mire se cdo veprim e ka nje pergjigje dhe pse arsye budallalliku
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar më parë nga Hyj-Njeriu Lexo Postimin
    pse ajo kur te veje 40 si do funksionoje ? si ferrari apo si fiat
    Hajde mer burre se kur vjen puna te ai send...femrat ngelen ferrarri edhe 50.

i/e regjistruar Maska e BARAT
    Anëtarësuar
    20-07-2006
    Vendndodhja
    Himarjot jet' e jet', Zot mbi male Hyll mbi det
    Postime
    2,565
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    *
    Une qaj hallin e humanizmit,nuk jam egoiste more vesh!
    Pastaj une shyqyr e kam shtepine pa ballkon,bi direkt ne baçe;pastaj une nuk genjej dhe nuk merrem me keta si puna ketij Romeos
    Te thashe nuk e justifikoj krimin dhe kaq...nuk ka arsye nje veprim i tille!

Dhe Francen mos ma luj se e kam te mire...
    Pastaj Franca te pakten e ka pare diellin me kohe,por eshte civilizuar edhe Shqiperia keq tani dhe sgelet mbrapa jo!

Meqe nuk je egosite, mbase je shume puntore dhe altruiste..apo apo bujare dhe shpirtmadhe qe s ta nxe kurre goja te thuash jo; ateher dike qene e tille mbase e kupton edhe pse cupa, per humanizem i beri nder edhe nje tjetri pervec te shoqit

Menyra me e mire per te arritur ate qe do eshte kerkosh, jo te besh sikur se do qe ta marresh kur roja s ka mendjen-prandaj ti ben mire qe nuk genjen..
    cope=me mire

Veprimi ka arsye, por krimi eshte i denueshem dhe jeta eshte e shenjte, perderisa ka vlere dhe nuk perdhoset. Prandaj edhe kys veprim merr ngjyre nga
    "ngjyruesi" i kapacitetit vleresues qe ka njeri ose tjetri per konceptin nder, fjale e dhene, seks orgazem, virgjeri (te tjerat shtojini vete)...
    Pra, dielli qe pa dikur Franca Lindi nga lindja jo nga perendimi
    Garçon ami, kane namin se me mire ti thone alegjerian ami

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga [Perla] Lexo Postimin
    Nuk po e justifikon njeri veprim e tij nqs e ka bere vertete ... dhe si tipi jane gjithe meshkujt tane shqipetare ... kot bejne si perparimtare
    Por prap kjo goca duhej te ishte menduar mire se cdo veprim e ka nje pergjigje dhe pse arsye budallalliku
    ti e paske kap keq me meshkujt shqiptare,
    nese ti ke njohur nje te tille, mos e pergjitheso.

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Citim Postuar më parë nga Hyj-Njeriu Lexo Postimin
    Pse cfare ka nje 30 vjecar me nje 19 vjecare ? eshte cik si shume edhe per mua se une jam tek 5-7 vjet diference,po cmenduri nuk eshte....

Normale qe nuk eshte ... por nje 30 vjecar eshte i rritur,i pjekur di cfare do nga jeta ... kurse ajo e mendon akoma jeten aventure dhe telenovele
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar më parë nga [Perla] Lexo Postimin
    .. dhe si tipi jane gjithe meshkujt tane shqipetare ... kot bejne si perparimtare
    Kjo supozohet te na vrase ndjenjat ?

Degjo, sinqerisht dhe une jam dakort me disa ketu. Meqenese kjo martese ishte bere me mbleseri, duhet te kishte nje kontrate te shkruajtur e te firmosur nga te dyja palet me kete rast. Hedhja nga ballkoni ne rast se nusja s'ishte e virgjer duhet te ishte pjese e kesaj kontrate. Te pakten nga ana ligjore dhendri do ishte "ne rregull"
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

life is a flower Maska e maryp
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    jemi te gjithe ketu qe zihemi me njeri tjetrin duke u share e duke dhene opinione qe nuk hyne ne xhep asgjekujt...por doja te dija vetem nje gje; kush prej nesh e ka ndergjegjen te paster qe ta denoje ate vajze per ate qe beri? sic ka tene krishti '' kush nuk ka bere mekate le te gjuaj gurin e pare'' . pra kush prej nesh eshte pa mekate??

as qe ka genjy kjo nuk eshte vertetu e as qe e ka hedh ai nga ballkoni

po do behet gjyqi se shpejti besoj kshuqe do na e shuajn kuriozitetin

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Hajde mer burre se kur vjen puna te ai send...femrat ngelen ferrarri edhe 50.
    50 vjece nje here ne vit ferrari dhe pastaj fiat,sidomos kur vene 80 kile dhe mezi ngjisin shkallet e pallatit

10 vjet nuk eshte problem per ate pune,me problem me duket kur ai eshte 40 dhe ajo 40...gjynah te futet doriana shpesh sikur me qene adoleshent.....
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

Faqja 6 prej 25 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Të gënjesh për "virgjërinë"!
    Nga mije në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 79
    Postimi i Fundit: 07-08-2009, 14:44
  2. Studentja 18 vjeçare ofron në internet virgjërinë për 8 milionë lekë
    Nga ^_BIM_BUM_BAM_^ në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 26-05-2009, 11:57
  3. Amerikanja nuk eshte e kenaqur me £2.5miljon per virgjerine e saj!!
    Nga con_uk në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 19-01-2009, 16:28
  4. Nuk fitoi vizën amerikane, hidhet nga ballkoni 52 vjeçari
    Nga Xhuxhumaku në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 24-07-2006, 17:45
  5. Ballkoni I Burgut - Dino Buxati
    Nga Sokoli në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 28-03-2003, 11:11

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •