Close
Faqja 3 prej 25 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 245
    Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Barat ,normal qe ai do thote qe eshte hedhur vete nga dritarja,si do e provojne qe e ka hedhur ai...
    nese ajo s'ka shenja ne fytyre,atehere 2 jane mundesite:

1- eshte hedhur vete pasi e ka menduar mire kete muhabet dhe ka zgjedhur vdekjen,ne kete rast zakonisht lihet nje leter ose i thuhet dikujt

2- hedhja e nuses nga dhendri eshte bere me gjakftohtesi dhe e paramenduar...shenjat ne fytyre do ishin akuze per te,prandaj duke mos vene dore mund te funksiononte mire ,mbrojtja se eshte hedhur vete ajo

Nese ajo eshte hedhur vete,faji ngelet jetim,dhendri ska perse te burgoset,nese e ka hedhur ai, 15 - 25 vjet burg....

Gjithsesi ky i ziu ne shqiperi s'gjen me nuse,jo te virgjer sic e deshi,po as kur-ve semafori....
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

i/e regjistruar Maska e BARAT
    Anëtarësuar
    20-07-2006
    Vendndodhja
    Himarjot jet' e jet', Zot mbi male Hyll mbi det
    Postime
    2,565
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    Lol..

Ja ta zeme psh qe ky se ka hedhur nga ballkoni po eshte hedh vete kjo!
    Ku e dime ne qe si ka therrit qe nga dushi ai kesaj "Hidhu para se te vij te hedh une"..
    Dhe kjo nga frika e ka bere...

Ose mbaj hipotezen e nje njeriu te trete qe ka qene poshte krevatit.

Ps....I uroj sherim asaj vajzes se gjynaf dhe ky te dali sa me shpejt nga burgu dhe mos pretendoje ne martesen e dyte per te virgjera.

Respekte

Ka mundesi qe ajo te kete qene shume e bindur dhe te kete thene...pse jo...futi nje redbull dhe hidhu...
    Normal ajo nga frika e beri dhe me ate tjetrin
    Po te mos kete qene poshte krevatit do kete qene poshte pallatit duke e pritur si te "14 vjec dhenderr"

ps
    Une kam pare qe ju Di_ana hapni shume tema per sentimentalizma etj...pse nuk del vullnetare qe ti mesosh atyre se cdo te thote te mos jesh i virgjer dhe te jsh perseri tull fare
    (kete sygjerim edhe mund te mos e ndjekesh )

pastaj...me kete qe i ndodhi atij te ziut hec e t ia mbushi mendien ndonje femre tjeter ai, ose ose do ndodhi efekti i kundert, do t'i dale nami si tip Braveharti, qe per dashurine nuk pyet, shkon edhe ne burg

E zot na ruaj ca budalliku aman, po dhe kjo nje "labi" donte tia shkiste ujin nen rrogoz!
    Budallik nje her nga ana e prinderve qe ishin dakort te jepnin vajzen e tyre nje 31 vjecari, kur ajo as te 20 si kishte arritur, po dihet se mqs ky bandilli na paskesh qene ca vite ne Greqi dhe mendonin se e kishte jeten te siguruar goca tyre kshu?!?!?! Budallik dy her pastaj nga vet ajo qe pranoi te martohej me ate, kur i dinte shum mire mentalitetin e semure qe kishte ... nje vit e kusur fejuar dhe ai se kishte prekur me dore se do nderte carcafet ne ballkon diten e pare te marteses, dhe kjo vete ja ben tetshin

Hajde njerez hajde ... opo he me kshu mendje qofshi sa here, se i duhen tema te tilla forumit, se do tema hartimi njerezia.

Mjer ai thuaj per mendjen qe paska, dhe mjer ajo se i paska bere gropen vetes me duart e saj.

Smile

Shkurt muhabeti, me haletet nuk behet shaka ne Shqiperi. Keshtu qe kini mendjen ju femrat, ose ndryshe mesoni te fluturoni.
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Citim Postuar më parë nga angel_ j Lexo Postimin
    E zot na ruaj ca budalliku aman, po dhe kjo nje "labi" donte tia shkiste ujin nen rrogoz!
    Budallik nje her nga ana e prinderve qe ishin dakort te jepnin vajzen e tyre nje 31 vjecari, kur ajo as te 20 si kishte arritur, po dihet se mqs ky bandilli na paskesh qene ca vite ne Greqi dhe mendonin se e kishte jeten te siguruar goca tyre kshu?!?!?! Budallik dy her pastaj nga vet ajo qe pranoi te martohej me ate, kur i dinte shum mire mentalitetin e semure qe kishte ... nje vit e kusur fejuar dhe ai se kishte prekur me dore se do nderte carcafet ne ballkon diten e pare te marteses, dhe kjo vete ja ben tetshin

Hajde njerez hajde ... opo he me kshu mendje qofshi sa here, se i duhen tema te tilla forumit, se do tema hartimi njerezia.

Mjer ai thuaj per mendjen qe paska, dhe mjer ajo se i paska bere gropen vetes me duart e saj.

Lol mund ti thoshte qe ne fillim te verteten moj dhe te merte ke donte ... pse nuk e beri? Ja qe ka njeres qe jane akoma me te vjetren por une mendoj se ai e ka pritur sepse eshte krim "te preke me dore" nje burre 30 vjec nje femij 17 vjec.

Ku e di ti qe nuk eshte hedhur vete se e dinte cfare e priste nga opinioni dhe paragjykimet ? Ishe aty e pe ?
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga BARAT Lexo Postimin
    Ka mundesi qe ajo te kete qene shume e bindur dhe te kete thene...pse jo...futi nje redbull dhe hidhu...
    Normal ajo nga frika e beri dhe me ate tjetrin
    Po te mos kete qene poshte krevatit do kete qene poshte pallatit duke e pritur si te "14 vjec dhenderr"

ps
    Une kam pare qe ju Di_ana hapni shume tema per sentimentalizma etj...pse nuk del vullnetare qe ti mesosh atyre se cdo te thote te mos jesh i virgjer dhe te jsh perseri tull fare
    (kete sygjerim edhe mund te mos e ndjekesh )

pastaj...me kete qe i ndodhi atij te ziut hec e t ia mbushi mendien ndonje femre tjeter ai, ose ose do ndodhi efekti i kundert, do t'i dale nami si tip Braveharti, qe per dashurine nuk pyet, shkon edhe ne burg

Aman se ata qajne te dy ne e kthyem ne komedi....
    Sa per temen qe me sygjeron e ka hap dikush tjeter,po ka ca qe su mbushet mendja,ja si ky qe te hedh nga ballkoni...
    Pastaj ky i ziu mesa shof une,mire burgun qe do beje,po do beje dhe ndarje,duke paguar avokat,ene si perfundim ky Braveharti do na ngeli beqo gjithe jeten...

Po kete femren se kuptoj une si ka genjyer per diçka te tille?!
    Ose mbase ka qene me te vertete kjo,po kam hall mos ka qene ky tjetri i virgjer dhe ska kuptuar gje....lol
    E shef sa hipoteza dalin..lemsh u beme,ska artikull penal ku mund ta fus..skemi prova te sakta!
    "Carpe Diem"

Citim Postuar më parë nga [Perla] Lexo Postimin
    Gjithcka eshte e mundur,por a ka deshmimtare qe te pohojne qe vajzen e hodhi ky tipi dhe nuk u hodh vete ???Mqs ai u arrestua perse do genjente kur e di shume mire qe i humbur e i humbur eshte .Do tregonte gjerat si kane ndodhur ne te vertete.Une keshtu e mendoj.
    se ka len truni ta pranoj. ate shpreso dhe ai qe mos e ket pa njeri. arrestimi behet se eshte i dyshuar

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-05-2007
    Postime
    290
    Citim Postuar më parë nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Ai ka mohuar ta ketë hedhur bashkëshorten 19-vjeçare nga ballkoni. “Pas një sherri të madh me gruan, pasi ndihesha i mashtruar, shkova në banjë. Kur hyra në dhomë, ajo po hidhej”, - ka vazhduar më tej rrëfimin dhëndri i ri, i cili edhe pse kishte qëndruar një vit e gjysmë i fejuar, nuk kishte pasur marrëdhënie intime me 19-vjeçaren.
    Ore njerez merrni pak mundimin te lexoni edhe artikullin pervec titujve ndonjehere. Flisni pa ditur se c'thoni.

Ajo thote qe i shoqi e ka hedhur, po a ka prove? Ai thote qe e shoqja eshte hedhur vete nga dritarja.

Drejtesia do vendosi nese ai ka faj apo jo. Derisa drejtesia te vendose, ai eshte i pafajshem. Kurse ajo eshte genjeshtare.
    NENTORI I PARE: 28/11/1443
    NENTORI I DYTE: 28/11/1912
    NENTORI I TRETE: 28/11/2012???

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    O zot cka nuk degjon sot njeriu. Cfar te thuash per kete individ qe nuk din te zgjidh problemet e jetes se vet, nuk do te kishte qene e mjaftueshme ta debonte nga shtepia po direkt te vendos per ta vrare? Mekat i madh zoti e drejtoft ne rruge te drejt se se ka gjate ky!
    Sui generis

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    Aman se ata qajne te dy ne e kthyem ne komedi....
    Sa per temen qe me sygjeron e ka hap dikush tjeter,po ka ca qe su mbushet mendja,ja si ky qe te hedh nga ballkoni...
    Pastaj ky i ziu mesa shof une,mire burgun qe do beje,po do beje dhe ndarje,duke paguar avokat,ene si perfundim ky Braveharti do na ngeli beqo gjithe jeten...

Po kete femren se kuptoj une si ka genjyer per diçka te tille?!
    Ose mbase ka qene me te vertete kjo,po kam hall mos ka qene ky tjetri i virgjer dhe ska kuptuar gje....lol
    E shef sa hipoteza dalin..lemsh u beme,ska artikull penal ku mund ta fus..skemi prova te sakta!
    Hahahahha me ne fund pra e pe çeshtjen nga e dyja kendveshtrimet.Gjithcka eshte e mundur .... Une nuk do i besoja shume goces, sepse me moshen e saj bejne prapesite e dynjase dhe kur eshte vone per tu penduar ...
    Dhendri burgun do e haje qe do e haje po kur te dale nga burgu do ngeli beqo lool se sdo kete femer ti afrohet ose ose do gjeje nje ta pajise me parashyte
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Faqja 3 prej 25 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Të gënjesh për "virgjërinë"!
    Nga mije në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 79
    Postimi i Fundit: 07-08-2009, 14:44
  2. Studentja 18 vjeçare ofron në internet virgjërinë për 8 milionë lekë
    Nga ^_BIM_BUM_BAM_^ në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 26-05-2009, 11:57
  3. Amerikanja nuk eshte e kenaqur me £2.5miljon per virgjerine e saj!!
    Nga con_uk në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 19-01-2009, 16:28
  4. Nuk fitoi vizën amerikane, hidhet nga ballkoni 52 vjeçari
    Nga Xhuxhumaku në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 24-07-2006, 17:45
  5. Ballkoni I Burgut - Dino Buxati
    Nga Sokoli në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 28-03-2003, 11:11

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •