"Carpe Diem"
po eshte hudh vet, ta ulin e ta bindin qe nuk eshte zog po njeri.
Edhe une jam me Baratin, ai 30 vjec i shkreti paska duru nje vit e gjysem, dmth e ka mar gocen 17 e gjysem kastile per ket pune, domosdo ishte i demtuar shpirterisht e i zhgenjyer..
Ja befsha gropen .................................
Nese eshte e bere me dashuri, asgje nuk eshte mekat.
Faktikisht kur e lexova titullin kujtova se e kishte hedhur qe naten e pare hahahaha
Po mire ,kur dihet qe ka ca qe o e duan te virgjer o te hedhin nga dritarja,me ca mendsh kjo e marton.... Pastaj kjo 'teoria e ngecjes' nuk besoj se i ka pelqyer Labit,se po t'ja thoshte ,mund ta merrte ose jo (me shume besoj kjo e dyta)...
Gjithsesi sot kur te virgjerat jane me pikatore,eshte budallik te ecesh me mentalitetin e vjeter...
Nese nuk e donte e conte tek babai dhe i thoshte,ta gezosh, gjej nje dhenderr tjeter....
Kisha kohe ne fakt qe s'kisha degjuar per hedhje nga dritarja,ka qene praktikuar disi ne kohe te enver hoxhes,kur fshatari qe vinte ne qytet e ishte mesuar per sherre banale ta verviste gruan nga dritarja,po e hidhte dhe ne pallat nga kati i peste...Harronte i ziu qe nuk eshte njesoj shpia perdhese me katin e peste....
Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!
E para e punes jane martuar me shkusi, keshtu lexova ne gazete te pakten, dhe kshu besoj se duhet te jete.
Dhe kuptohet se kur burri e ze nusen qe 17-18 vjec, eshte e qarte arsyeja, per ate rombin e shkrete e ka zen. Imagjino tani kur i ka dale nusja e zhvirgjer! O Allah masanej.
P.S. Po qe se naten e pare e ka gjet te virgjer, dhe naten e dyte te zhvirgjer, kjo eshte ceshtje tjeter lol![]()
Life's too short to remove USB safely.
heeeeee.... me ne fund doli dhe nje nga ana e te demtuaritEdhe une jam me Baratin, ai 30 vjec i shkreti paska duru nje vit e gjysem, dmth e ka mar gocen 17 e gjysem kastile per ket pune, domosdo ishte i demtuar shpirterisht e i zhgenjyer..
Une nuk e cmoj veprimin qe ai ka bere (ai e la te hidhet nga ballkoni), por sido qe te te jete ka pesuar nje zhgenjim te rende, kurse ajo eshte martuar edhe pse kishte bere kili vili me ndonje tjeter. Sikur ta kishin diskutuar edhe mund ta kishin gjetur llafin, por ajo si duket ka marre me mend gjendje qe do krijohej me pas dhe ka zgjedhur vdekjen si zgjidhje. Nuk eshte me shume problemi te virgjeria se sa te nje mashtrim i shtrire ne kohe dhe njerez te ndryshem. Prit kur te dale ndonje shkrim tjeter tani dhe te dale ne pah edhe i treti
Ndoshta ketu trajtohet pak me komicitet por eshte nje tragji-komedi per mendimin tim
Lol..
Ja ta zeme psh qe ky se ka hedhur nga ballkoni po eshte hedh vete kjo!
Ku e dime ne qe si ka therrit qe nga dushi ai kesaj "Hidhu para se te vij te hedh une"..
Dhe kjo nga frika e ka bere...
Ose mbaj hipotezen e nje njeriu te trete qe ka qene poshte krevatit..
Ps....I uroj sherim asaj vajzes se gjynaf dhe ky te dali sa me shpejt nga burgu dhe mos pretendoje ne martesen e dyte per te virgjera.
Respekte
"Carpe Diem"
Lemsh puna ! KAne goxha diference dhe nuk duhet mohuar.Fakti qe ai ka jetuar jashte dhe kjo ketu nuk eshte dicka shume pozitive sepse cupkat shkallojne sot dhe kjo eshte e vertete se oburra u rriten dhe e marrin jeten si loje .
Nuk do ishte e drejte qe ajo tja kishte thene kete mqs per burrine saj te ardhshem ishte dicka e rendesishme apo mendonte tja hidhte per mos mbet ne dere te babait ( se shqipetaret keshtu mendojne )
Gjithcka eshte e mundur,por a ka deshmimtare qe te pohojne qe vajzen e hodhi ky tipi dhe nuk u hodh vete ???Mqs ai u arrestua perse do genjente kur e di shume mire qe i humbur e i humbur eshte .Do tregonte gjerat si kane ndodhur ne te vertete.Une keshtu e mendoj.
Nqs e kishte per ta vrare e kishte vrare jo pas dy ditesh por ne moment.Nqs frika dhe turpi qe ndoshta ai do ta linte goca (me mendje kalamau) mund te kete sajuar kete histori.
Nuk mund te perjashtojme asnje mundesi dhe nuk mund te fajesojme asnjerin nga te dy pa pasur prova.
Eshte e vertete qe virgjeria nuk eshte simboli i vetem i ndershmerise dhe i respektit per bashkshortin e saj... Simbol i ndershmerise eshte e verteta ajo nuk ja ka thene dhe pse per burrin e vet ishte dicka e rendesishme.
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Krijoni Kontakt