Close
Faqja 8 prej 19 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 188
    Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Mmmmmmmmm, qenka nje mbledhje jozyrtare e moderatoreve.

Andree Mallah, u martua me njė refugjat hungarez me emrin Paul Sarkozy. Ēifti kishte tre fėmijė, njė prej tė cilėve ishte edhe Nicolas. Paul Sarkozy u largua nga familja kur Nicolas ishte vetėm 5 vjeē dhe pėr djalin u kujdes gjyshi. Nicolas Sarkozi dhe vėllezėrit e tij nuk i dinin rrėnjėt e tyre ēifute deri kur gjyshi i tyre vdiq, nė vitin 1972. Libri i tre autorėve pretendon se Benedict nuk u tregoi nipėrve tė vėrtetėn pėr origjinėn ēifute nė mėnyrė qė t'i mbronte ata, pasi kishte frikė nga Holocaust, nė tė cilin gjetėn vdekjen shumė anėtarė tė familjes Mallah.
    mua cdo gej me duket ne rregull brenda postimit te RapSoul, -perpos titullit, kuptohet. Ai eshte Hebre dhe me asgje nuk mund te behet grek perpos ndoshta me shtetesine e njerit nga gjysherit. Hebrejte llogarisin perkatesine etnike sipas nenes keshtu qe ai bie te jete Habre.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga Lioness Lexo Postimin
    . Tani si kryetar shteti do bredh tjetri lol, se per ate pune "paguhet.".
    Si kryetar qe ishte ai beri shume fjalime dhe shume zotime ,por ne fakt asgje nuk mbajti.
    Diten qe fitoj deklaroj ne media..." Do te merrem me kete shtet" dhe nuk tha "Do te merrem me shtetin tim"!
    Per mua ai eshte nje I biri i Lepen!
    Ai nuk mbajti asnje zotim por pa vetem kenaqesite personale,dhe ju ul kuota nga 48% ne 17% ne ditet e sotme dhe kjo per pak muaj!
    Si kryetar shteti ti ndihmon popullin dhe jo kenaqesite personale!
    Franca ka rene teper ekonomikisht,akoma me teper,plus qe ai po heq te gjitha avantazhet sociale....ai po fillon te urrehet dhe nuk e ka te gjate!
    Une mendoj se ne France do plasi nje lufte civile!
    Ai nuk paguhet te bredhe e dashur,paguhet te ndihmoje vendin dhe te respektoje ata qe e votuan duke plotesuar zotimet e dhena.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DI_ANA : 11-01-2008 mė 20:25
    "Carpe Diem"

.... ...
    Anėtarėsuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar mė parė nga DI_ANA Lexo Postimin

Nuk ju pergjigje pyetjes time...origjina vjen nga babai apo jo?!
    Ueee, sikur jam avokatja e pemes gjineologjike te Sarkozy.

Titulli i temes eshte gabim, me sakte sensacionalizem gazetaresk.
    Origjinen secili e zgjedh vete, apo e ben nga rrethanat e jetes, apo nga zakonet. Sarkozy u rrit pa te atin (bile po te lexosh biografine e tij, kjo la nje shenje te thelle ne psikologjine e tij.) I ati nuk i mesoi kurre hungarisht femijeve te tij per sa kohe qe ishte. Gjithesesi dhe per origjinen e tij cifute e ka mesuar vone. Por ai vajti qe ne 1973 ne Thesaloniki per te pare vendin e origjines se te emes.

Tani, persa i perket asaj qe thote Baptist, eshte e vertete, nqs e ema eshte cifute, je i konsideruar cifut (zakon hebre) dhe nqs i ati nuk eshte. Dhe nqs i ati eshte, dhe e ema nuk eshte, nuk konsiderohesh cifut tamam (zakon hebre.)
    Ne rastin e Sarkozy, e ema, a gjyshi kur erdhen ne France u konvertuan ne katolike. Dhe vete ai eshte katolik.
    Dmth Sarkozy mund te ndihet c'te doje dhe eshte e drejta e tij personale.
    Persa i perket origjines greke, eshte vendodhja e gjysherve te tij, por komuniteti cifut (i vogel tashme ne Saloniki) eshte 500 vjecar, dhe domosdo qe kane pasur shtetesi te vendit banues.

Perfundimisht ne kete rast nuk genjejne as greket, as francezet e as Sarkozy, por gazetaret qe dalin me llogje te tilla. Ai liber, nqs s'ishte i vertete, dhe s'i kishte pelqyer Sarkozy, do i kishte hedhur ne gjyq pa u botuar. Ne ceremonin e librit ishin Dora Bakojanis, ndermjet te tjeresh, dhe ambasadoret e Frances dhe Izraelit. Pra s'po flasim per llogje, por per respekt qe i behet Sarkozy dhe origjines se tij.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    E nese eshte grek, hebre apo hungarez, ē'fare rendesie ka?
    A perben ky nje lajm te denje per te bere buje?
    Them se jo, po mediat nuk dine me ēa te japin dhe e teprojne me lajme te tilla.

DI_ANA, po le te beje qef ai , ēa duan francezet nuk jane mire ata , kot ankohen, se ka te dashur sarkozy e po ben ca pushime ra ekonomia? Nuk arrij ta kuptoj.
    Une per vete simaptizoj Sarkozy, nuk e di pse kam tendence te simpatizoj ata me te padashurit.

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga Lioness Lexo Postimin
    Dmth Sarkozy mund te ndihet c'te doje dhe eshte e drejta e tij personale.
    Persa i perket origjines greke, eshte vendodhja e gjysherve te tij, por komuniteti cifut (i vogel tashme ne Saloniki) eshte 500 vjecar, dhe domosdo qe kane pasur shtetesi te vendit banues.

Perfundimisht ne kete rast nuk genjejne as greket, as francezet e as Sarkozy, por gazetaret qe dalin me llogje te tilla. Ai liber, nqs s'ishte i vertete, dhe s'i kishte pelqyer Sarkozy, do i kishte hedhur ne gjyq pa u botuar. Ne ceremonin e librit ishin Dora Bakojanis, ndermjet te tjeresh, dhe ambasadoret e Frances dhe Izraelit. Pra s'po flasim per llogje, por per respekt qe i behet Sarkozy dhe origjines se tij.
    Ok as une nuk jam avokatja e tij....
    Flas per ato qe ai vete ka deklaruar...
    Nuk kam asgje kunder grekerve sepse pikerisht im gjysh ka qene i tille!
    Desha vetem te them qe ai personalisht asnjehere nuk ka deklaruar te kete origjine greke!
    Ne kete rast nqs eshte i tille kam respekt per origjinen po jo per te!

respekte
    "Carpe Diem"

.... ...
    Anėtarėsuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Si kryetar qe ishte ai beri shume fjalime dhe shume zotime ,por ne fakt asgje nuk mbajti.
    Diten qe fitoj deklaroj ne media..." Do te merrem me kete shtet" dhe nuk tha "Do te merrem me shtetin tim"!
    Ai nuk mbajti asnje zotim por pa vetem kenaqesite personale,dhe ju ul kuota nga 48% ne 17% ne ditet e sotme dhe kjo per pak muaj!
    Franca ka rene teper ekonomikisht,akoma me teper,plus qe ai po heq te gjitha avantazhet sociale....ai po fillin te urrehet dhe nuk e ka te gjate!
    Ai nuk paguhet te bredhe e dashur,paguhet te ndihmoje vendin dhe te respektoje ata qe e votuan duke plotesuar zotimet e dhena.
    Tani, tema eshte per tjeter pune. Per sa i perket fjalise se fundit, presidentet apo kryeministrat bejne vizita neper vende sepse eshte pjese e rolit te tyre. Mos ngulmo ne kete pike te lutem se eshte qesharake.

Per te tjerat, secili/a ka te drejte te pikepamjeve te tyre politike. Ti mendon ashtu, une mendoj keshtu. Ti quan ca gjera avantazhe sociale, une i quaj barre e rende ekonomike mbi takspaguesit. Dmth i perkasim dy kampeve te ndryshme, dhe shume mire bejme, se ndryshe s'do kishte debat. Por nqs do te debatojme ekonomine/politiken e Frances, e bejme diku tjeter, jo ketu .

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Franca ka rene teper ekonomikisht,akoma me teper,plus qe ai po heq te gjitha avantazhet sociale....ai po fillin te urrehet dhe nuk e ka te gjate!
    Kush u ka faj francezeve qe duan ta finansojne terrorizmin nderkombtar te bindur verberisht se edhe sot jane pupetmasters te tyre sikur atehere kur i themeluan per here te pare? Pastaj as Gjermania nuk ka me potencial ekonomik qe tua mbuloje deficitin nga buxheti i vet shteteror si me pare.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    E nese eshte grek, hebre apo hungarez, ē'fare rendesie ka?
    A perben ky nje lajm te denje per te bere buje?
    Them se jo, po mediat nuk dine me ēa te japin dhe e teprojne me lajme te tilla.

DI_ANA, po le te beje qef ai , ēa duan francezet nuk jane mire ata , kot ankohen, se ka te dashur sarkozy e po ben ca pushime ra ekonomia? Nuk arrij ta kuptoj.
    Une per vete simaptizoj Sarkozy, nuk e di pse kam tendence te simpatizoj ata me te padashurit.
    Ti nuk jeton na France dhe nuk mund ta dish te verteten...
    Ekonomia Franceze kishte rene dhe Segolene Royal nuk ishte aq e forte para tij.
    Francezet i besuan "llogjeve " te tij qe fatkeqesisht nuk jane te verteta!
    Segolene Royal humbi pasi donte te krijonte avantazhe sociale ne nje kohe qe mungonin fondet,por me mire do te ishte ajo sot sesa Sarkozy!Ajo nuk pati mbashtetjen e duhur dhe populli i besoj nje oratori!
    Dhe eshte po ky popull sot qe ndihet i zhgenjyer!
    "Carpe Diem"

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga Baptist Lexo Postimin
    Kush u ka faj francezeve qe duan ta finansojne terrorizmin nderkombtar te bindur verberisht se edhe sot jane pupetmasters te tyre sikur atehere kur i themeluan per here te pare? Pastaj as Gjermania nuk ka me potencial ekonomik qe tua mbuloje deficitin nga buxheti i vet shteteror si me pare.

Baptist ....ti ke te drejte!

Po mund te them qe ai pati shancin te fitonte pasi presidenti meparshem nuk u paraqit dhe konkurrentja e tij nuk ishte aq e forte!
    Po dua te them qe ai nuk eshte me i respektuar nga francezet ,as i besuar me,siē ishte muaj me pare!
    "Carpe Diem"

.... ...
    Anėtarėsuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Temat u bashkuan qe postimet te mos jene jashte saj.

Debat te mbare

Faqja 8 prej 19 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Fatmir Sejdiu
    Nga YlliRiaN nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 18-05-2010, 18:47
  2. Moisiu: Nuk nėnshkruaj shkarkimin e kryeprokurorit Sollaku
    Nga Antimafia nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 192
    Postimi i Fundit: 30-09-2007, 18:11
  3. A po realizohet teoria e konspiracionit hebre?
    Nga DEN_Bossi nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 20-11-2006, 12:27
  4. Papa Gjon Pali II, ndėrron jetė
    Nga Brari nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 152
    Postimi i Fundit: 24-05-2005, 07:13

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •