Close
Faqja 18 prej 19 FillimFillim ... 816171819 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 188
    i/e regjistruar Maska e pseudo
    Anėtarėsuar
    29-02-2008
    Postime
    366
    Menyra se si arriti Sarkozy ne fuqi, e gjitha ka qene nje teatralizm, media dhe te gjithe genjyen opinionin dhe tani mediat po paguajne shtrenjt faktin e ardhjes se tij ne fuqi.

Sarkozy ka filluar te shkaterroje gjithcka, gjithcka qe shkonte mire deri dje , gjoja po ben reforma.

Cfare beri, ai sa erdhi ne fuqi , rriti rrogen e vet, gjeja e pare qe beri , ndersa per popullin reduksione gjithandej dhe shtrenjtesi.

Ne te gjithe boten shikohet si psikopat , madje ne fushen e psikiatrise ka lindur nje sindrome i Ri i ashtequajtur Sdr Sarkozy.

Problemi eshte se ka filluar te influencoje edhe informacionet qe jepen duke cenzuruar shume gjera, duke filluar qe nga vizita e tij ne Izrael , ishte me te vertete nje atentat vrasjeje e cilesuar si fausse note nga mediat, jo ore jo , sjemi aq budallenj sa ti besojme te gjitha cthuen .
    Fakti qe donin ta vrisnin ishte se ai tha gjate kesaj vizite
    Sekuritatea ne Izrael do jete e siguruar vetem atehere kur do shikojme me ne fund nje shtet Palestinen independet , dhe Jeruzalemi te njihet si kryeqyeteti i te dy shteteve , te Israelit dhe palestines.

Dhe replika e Izraelianeve ishte Jeruzalemi eshte Kryeqyteti i Izraelit dhe do mbetet, prandaj ndodhi ajo fausse notene momentin e ikjes se tij nga Izraeli.

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anėtarėsuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-kėndej
    Postime
    3,131
    Sme pelqen Sarkozy sepse esht deklaru si perkrahes i madh i Greqis , asnjeher si kam dasht francuzet , cdo her kan qen me serbet .
    Shqiperi eshte edhe Cameria

i/e regjistruar Maska e Talkitna
    Anėtarėsuar
    10-06-2008
    Postime
    13
    Me keqardhje me duhet te pranoj se bota eshte zaptuar nga palaco te tille qe te nginjur nga pushteti paraja e lavdia, luajne skena te tilla teatrale per tu dukur me interesant, e per tu dhene mbasandej motiv veprave te tyre te shemtuara ne emer te sigurise e paqes.

...beyond Maska e Alienated
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    E ka nje djali ... me pelqen

Sarkozy per mua eshte figura e nje politikani sharllatan qe vetem politika nuk i intereson. Normalisht qe do shume publicitet dhe e ke gjithandej neper media, ka grua Carla Brunin (ohohoho) dhe eshte mjaft karizmatik.

Mbreme u shfaq me familjen e Ingrid Betancourt ne Paris dhe mbajti nje fjalim shume te thjeshte, realist - pa kurfare fjalori politik. Me pelqeu performanca.

Sarkozy kerkoi nga presidenti kolumbian Uribe qe te bente te pamunduren per te cliruar nga roberimi i FARK-ut ish kandidaten per presidente te Kolumbise, frankofonen Ingrid Betancourt. Kjo e fundit ka dhe shtetesi franceze, dhe Sarkozy eshte angazhuar personalisht ne lirimin e saj.

Ka nje qendrim anti sllav, ne ceshtjen e emrit te Maqedonise dhe mbeshtet pretendimet e Greqise. Dje kerkoi qe sllavet e Maqedonise te dyfishonin perpjekjet per te gjetur nje zgjidhje per emrin perpara se te vije momenti per te marre nje date per bisedime me BE.
    Koha ėshtė e maskarenjėve
    Por atdheu i Shqiptarėve

Anėtarėsuar
    29-02-2008
    Postime
    366

Smile

Rastesisht gjeta kete video,
    eshte per te ardhur keq ne duart e kujt ka arritur Franca ku vendet me perstigjioze e zejne njerezit me imoral.

http://fr.youtube.com/watch?v=N9v9ssC8lWc

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Po ca ka per imoralitet aty pseudo.

Une nuk kam asnje fakt te mbeshtes Sarkozy, por si simpatizant i tij qe jam thjesht per simpati personale me duhet ta mbeshtes ne mes te nje antipatie kaq masive.

Rrofte Sarkozy.

Anėtarėsuar
    29-02-2008
    Postime
    366

Cool

Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    Po ca ka per imoralitet aty pseudo.

Une nuk kam asnje fakt te mbeshtes Sarkozy, por si simpatizant i tij qe jam thjesht per simpati personale me duhet ta mbeshtes ne mes te nje antipatie kaq masive.

Rrofte Sarkozy.

Sigursisht , eshte normale, sje i detyruar te kesh te njejtin mendim me te gjithe njerezit, por nuk e di, a ne e kuptove se cfare thote ajo?

Une per vete , nuk do ta konsideroja te dinje te zinte rolin e premier dames dhe nje njeri normal , nuk e besoj se do bente ate zgjedhje sic ka bere Sarkozy.
    Mbase kam mendime konservatore?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Sigurisht qe nuk pretendova te kem te njejtin mendim me te gjithe njerzit, ne fakt pretendoj ti kem shume te kunderta .

Po me duket se e sqarova pozicionin tim, thjesht per antikonformizem, te gjithe e shajne Sarkozy, une e kam qef, simpati subjektive dhe personale.
    Dhe damat e premierave , dhe mbreterit e mbretereshat njerez prej mishi e gjaku jane, dmth njerez normal.

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francė
    Postime
    5,636
    Karla Bruni-Sarkozi nxori sot njė Album te ri me kenget qe kishte pergatitur qysh para se te martohej me presidentin...
    E ftuar nestudio tv te lajmeve ajo beri promovimin e ketij albumi muzikor ku i tronditi edhe me tej francezet...

A thua se kur do te kendoje ne duet me Sarkozin ?

http://www.purepeople.com/11772-VIDE...ctualise-.html

Per mendimin tim, bota ka ndryshuar, jemi ne shekullin e XXI ne eren e internetit, gjithēka eshte e mundur te behet por sa do pranohet nga keto te bema te reja qe bota nuke i a perjetuar deri me tani ?
    Amerikanet si e toleruan Merilin Monron qe ti kendoje presidentit te tyre Kenedi kengen per ditlindjen e tij para 50 vite ?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Kreksi : 12-07-2008 mė 01:48

...beyond Maska e Alienated
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Qe paska kenduar Bruni e qe (mbase) mund te kendoje dhe Sarkozy s'eshte gje...

Po erdhi Rama si kryeminister i Shqiperise dikur, do kemi Kryeminister Reper

"Gjithcka mund te ndodhi
    Jetojm ne Tirone"
    Koha ėshtė e maskarenjėve
    Por atdheu i Shqiptarėve

Faqja 18 prej 19 FillimFillim ... 816171819 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Fatmir Sejdiu
    Nga YlliRiaN nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 18-05-2010, 18:47
  2. Moisiu: Nuk nėnshkruaj shkarkimin e kryeprokurorit Sollaku
    Nga Antimafia nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 192
    Postimi i Fundit: 30-09-2007, 18:11
  3. A po realizohet teoria e konspiracionit hebre?
    Nga DEN_Bossi nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 20-11-2006, 12:27
  4. Papa Gjon Pali II, ndėrron jetė
    Nga Brari nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 152
    Postimi i Fundit: 24-05-2005, 07:13

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •