Close
Faqja 7 prej 19 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 188
    .... ...
    Anėtarėsuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar mė parė nga DI_ANA Lexo Postimin
    Sa genjejne edhe keta gazetaret aman....jo po mos na e nxjerrin nga Baldushku i Shqiperise!

Nicolas, Paul, Stéphane Sarközy de Nagy-Bocsa eshte biri i nje emigranti hungarez i cili erdhi ne France!I jati ka lindur ne Budapest.

Nicolas Sarkozy ka lindur ne Paris ne vitin 1955..
    Familja e tij ka emigruar ne shume vende por asnjehere ne Greqi!
    Po e ema?

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Sa genjejne edhe keta gazetaret aman....jo po mos na e nxjerrin nga Baldushku i Shqiperise!

Nicolas, Paul, Stéphane Sarközy de Nagy-Bocsa eshte biri i nje emigranti hungarez i cili erdhi ne France!I jati ka lindur ne Budapest.

Nicolas Sarkozy ka lindur ne Paris ne vitin 1955..
    Familja e tij ka emigruar ne shume vende por asnjehere ne Greqi!
    Diana, as une personalisht se besoj kete, por kesaj radhe se kan fajin gazetat por greket, pasi gazeta vetem ka pershkruar rrenat dhe budallalleqet qe u vine neper mendt grekeve.

Ky rast me kujton tek ceshtja reth origjines se Skenderbeut ku te gjithe e dime se eshte Shqiptar dhe asgje tjeter, mirepo Maqedonasit tone ketu dolen me nje teori absurde si kjo e fundit nga Greket, ata thonin se Skenderbeu qenka gjysem Shqiptar dhe gjysem Maqedon pasi nena e tij ishte Maqedone dhe babai i tij ishte Shqiptar hajde teori hajde absurditet!
    Sui generis

.... ...
    Anėtarėsuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Mire Rapsoul, po ty Diana ne France s'te falet .

Une e kam ndjekur fushaten e Sarkozy me shume interes. Kjo pune e origjines eshte permendur 1001 ne televizor e gjetke. Pasi fitoi (apo gjate fushates) vajti ne Thesaloniki. E dha Euronews, BBC etj.

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga Lioness Lexo Postimin
    Po e ema?

Hungareze dhe ajo mesa di une....
    Vetem po te kete bere ndonje tradheti ne Greqi....aty sdal garant!

Jo mi se e ka te mire te jemen se me me pa qe them kete me hoqi nga Franca aman!lol

Respekte
    "Carpe Diem"

.... ...
    Anėtarėsuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Kush nuk perton t'i hedh nje sy wikipedia.

Per me teper:

Sarkozi ne Greqi

Hungareze dhe ajo mesa di une....
    Vetem po te kete bere ndonje tradheti ne Greqi....aty sdal garant!

Jo mi se e ka te mire te jemen se me me pa qe them kete me hoqi nga Franca aman!lol

Respekte
    S'ta ka faj Franca, ta ka faj nenforumi i romances, se mbete aty, e s'sheh pertej

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Po c'zbulim i fundit a derebardhe? Kjo pune dihej qe gjate fushates elektorale (bile ndoshta me pare, por po flas boterisht.)

Gjyshi i tij nga e ema ishte nga Thesaloniki. S'e mbaj mend tani kur dhe qysh, por me duket e ema e Sarkozy u rrit si katolike.

Mesa di une merret origjina babes....une psh jam labe se im ate eshte lab!
    Mami ishte me origjine greke....dmth ca i bi te jem une?!

Qyqa e paskam patriot Sarkozyn nga mami....neser po i ēoj nje kartoline

Respekte
    "Carpe Diem"

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Kush nuk perton t'i hedh nje sy wikipedia.

Per me teper:

Sarkozi ne Greqi

S'ta ka faj Franca, ta ka faj nenforumi i romances, se mbete aty, e s'sheh pertej
    E mi se kjo sdo te thote asgje....ai ngeli duke bredh edhe ne Indi ka shkuar!

Pastaj me mire romancen se politika ma shpifi gjithe diten,me le te enderroj pak!
    Edhe me romancen ske pune more vesh se jemi sentimentale ne,nuk do hedhim kanditaturen ne politike...lol

Respekte
    "Carpe Diem"

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Mire Rapsoul, po ty Diana ne France s'te falet .

Une e kam ndjekur fushaten e Sarkozy me shume interes. Kjo pune e origjines eshte permendur 1001 ne televizor e gjetke. Pasi fitoi (apo gjate fushates) vajti ne Thesaloniki. E dha Euronews, BBC etj.
    Mos kujto se nuk e kam ndjekur fushaten elektorale te tij...
    megjithese nuk e votova e di mire politiken qe ai ndjek...kete e tregon dhe ulja na nje mase teper te madhe te simpatizanteve te tij..
    Per mua eshte nje politikan ne favor te kapitalizmit,por persa i perket origjines ai vete deklaron qe ajo eshte hungareze,nuk e shpika une!
    I kam degjuar te gjitha keto por asnjehere Nicolas Sarkozy nuk ka deklaruar qe e jema te ishte greke!
    Kete se kam pare kurre!!!
    "Carpe Diem"

.... ...
    Anėtarėsuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    E mi se kjo sdo te thote asgje....ai ngeli duke bredh edhe ne Indi ka shkuar!

Pastaj me mire romancen se politika ma shpifi gjithe diten,me le te enderroj pak!
    Edhe me romancen ske pune more vesh se jemi sentimentale ne,nuk do hedhim kanditaturen ne politike...lol

Respekte
    looool, Di_Ana, mbase s'te kemi anglofone, dhe mire ben, se jemi shume te tille, na u shtofshin frankofonet. Titulli i artikullit eshte: "Rrenjet e mia jane ne Salonika". Tani si kryetar shteti do bredh tjetri lol, se per ate pune "paguhet."

Romancen s'ta prekim jo, ndonjehere ndoshta me gjen andej si refugjat ilegal .

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    looool, Di_Ana, mbase s'te kemi anglofone, dhe mire ben, se jemi shume te tille, na u shtofshin frankofonet. Titulli i artikullit eshte: "Rrenjet e mia jane ne Salonika". Tani si kryetar shteti do bredh tjetri lol, se per ate pune "paguhet."

Romancen s'ta prekim jo, ndonjehere ndoshta me gjen andej si refugjat ilegal .
    Ti mire se te vish nuk eshte nevoja te hysh ilegale se te pajisim me vize ne..

Une gazetat franceze i lexoj perdite dhe nuk kam pare as degjuar Nicolas Sarkozyn te thote qe rrenjet i ka greke...

Nuk ju pergjigje pyetjes time...origjina vjen nga babai apo jo?!
    "Carpe Diem"

Faqja 7 prej 19 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Fatmir Sejdiu
    Nga YlliRiaN nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 18-05-2010, 18:47
  2. Moisiu: Nuk nėnshkruaj shkarkimin e kryeprokurorit Sollaku
    Nga Antimafia nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 192
    Postimi i Fundit: 30-09-2007, 18:11
  3. A po realizohet teoria e konspiracionit hebre?
    Nga DEN_Bossi nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 20-11-2006, 12:27
  4. Papa Gjon Pali II, ndėrron jetė
    Nga Brari nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 152
    Postimi i Fundit: 24-05-2005, 07:13

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •