Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 30
    .... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar më parë nga master2006 Lexo Postimin
    ka mjaft te tille ne forum qe vetem sa per te rritur numrin e postimeve hargjojn mund dhe energji se koti dhe mundohen qe ta ulin vleren e fese islame.
    Mund te shkruhet ndryshe:
    Ka mjaft te tille ne forum qe vetem sa per te rritur numrin e postimeve harxhojne mund dhe energji kot se koti dhe mundohen qe te ulin vleren e femres shqiptare.

PS: Fjala cullak s'ka nevoje per shoqerim te pjeseve te tjera anatomike se eshte fjale qartesisht e veteshpjeguar.

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga Zëu_s Lexo Postimin
    a t'rroki vetima, a çka u ba ?

s'asht nevoja me t'kcy kanari menihere, se nuk t'ran banderrat n'krye

por jam mjaft kurioz ta di se si do te duken ato pasaporta dhe leternjoftime "shqiptare" ?

Keshtu diçka ?
    NO COMMENT !!!!
    Ligje te tilla ne fakt edhe nuk kerkojne shum koment. E vetmja qe duhet te permendet eshte se keto ligje ne fakt nuk parafytytojne islamin e vertete, ne fakt jane vetem nje i mazh i shoqeris araba te kohes se injorances(xhailise).

Gostivari_usa
    Ndryshuar për herë të fundit nga Gostivari_usa : 11-01-2008 më 02:45
    WE WILL NOT GO DOWN!

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Flamurin po e ndalojne, vizat po i kerkojne, por ferexhat po i lejojne....Fjala eshte per Maqedonine. Triumf per shqiptaret e "macedonise".
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Perjashtuar Maska e Zëu_s
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    Citim Postuar më parë nga besi84 Lexo Postimin
    e di se ka te till se thone qe dalja ne foto eshte gjynah e ku di une se qka, mirpo per gjera te tilla sbesoj se duhet diskutuar tani

foto te tilla (te cilat mbulojn fetyren teresisht) per mua (dhe mendimin tim) si musliman (elhamdulilah) nuk ja vlene te behen perkatesisht personat e till une nuk do i kisha lejuar te dalin ne foto ashtu ne ate menyr.
    besi84,
    keto dy gjera te permendura me lart, jan vetem dy nga ato budallalleqet e shumta qe po na thone disa "dijetar islam" me do far "hadithe te forta" (qe po na dalin tash si kepurdhat pas shiut) se na qenka urdher i Zotit, natyrisht si gjithmone absurdet argumentohen me edhe ma shum absurde.

Mos harro se shum gjera fillohen me pak e pastaj behen shum. Sot shami, neser ferexhe, pasneser ndalim shkollimi per femra etj, e kur t'iu harxhohen idete per diskriminim te femrave, do te na turren pastaj neve mashkujve, do te na detyrojne edhe neve meshkujt te veshim ferexhe, me ndonje far "hadithi te fort" nga ndonje "dijetar islam" qe do ta zbulojne.

Citim Postuar më parë nga Arber gerguri Lexo Postimin
    Keto pasaporta jan mjaft mire te montuara.
    Pa mar parasysh se a jan te montuara a jo, qellimi final i ketyre "muslimanve te vertet", qe na dolen pas luftes se Kosoves dhe Maqedonise, eshte ky qe po e sheh.

Ps.: Kjo qe po e sheh ti ne keto foto, eshte edhe ajo qe po e mbrone ti me kembngulje ne ate temen tjeter.

Citim Postuar më parë nga master2006 Lexo Postimin
    spo kuptoj se si ato fotot me lart, njeri eshte dokument kroat, tjetri amerikan, kurse ajo femra eshte nga iraku? apo mundoheni te shkruani ne akull e ta ktheni nga dielli...
    Nuk eshte edhe aq veshtire per ta kuptuar. Ajo femra ne foto qe po e shihni eshte ne te vertet nje mashkull nga iraku (pra mos u frikoni se nuk eshte jashttoksore), qe kishte ardhur ne bosnje si muxhahidin per te luftuar ne "emer te Allahun" (Allahu i vraft se ne fakt kan "luftuar" ne emer te Dollarit, per para te majme, se per fe pese pare si jepin) i cili pas luftes (pasi i ka mbushur gjepat plot pare ne emer te xhihadit) eshte maskuar si femer dhe ka shkuar ne Kroaci ku e ka mare lejen e kerrit ne Zagreb. Prej aty ka mare urdher nga Bin Ladeni (ky i fundit ka mare urdhen nga Gjorgj Bushi, per arsye te fitimit te tije vetem disa miliarda e jo shuuuum miliarda nga rafinerite e shumta te naftes qe posedon ai) qe te shkoj ne amerike (ku edhe e ka perkthyer lejen e kerrit), ashtu i maskuar si femer qe te gjej ndonje budalla analfabet qe mundet ta binde me disa "hadithe te forta" nga disa "dijetar islam" se nqs e hedh vetveten ne air ne mes te shum "armiqve te fese islame" ose ne mes te shum "te pafeve" (ne fakt civilist te pafajshem, femije, gra e pleq) do te falen te gjitha te keqet e shumta qe i ke bere ne jeten tende dhe do te shkosh direkt ne xhenet pa u gjykuar fare per pislleqet e bera me qellim ne kete jete.

Ja kjo eshte saktesisht biografia e pas viteve te 90ta e Fatima Ayisha Khomeinit.

Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    E vetmja qe duhet te permendet eshte se keto ligje ne fakt nuk parafytytojne islamin e vertete, ne fakt jane vetem nje i mazh i shoqeris araba te kohes se injorances(xhailise).
    Ashtu eshte, dhe pa mare parasysh se çfar "argumente" (ne fakt vetem absurde) sjellin disa, prap se prap kjo qe po thua ti eshte e verteta qe nuk po iu pelqen disave, dhe shyqyr Zotit qe shumica e neve SHQIPTARVE musliman e dijne kete.

Citim Postuar më parë nga iliria e para Lexo Postimin
    por ferexhat po i lejojne....Fjala eshte per Maqedonine. Triumf per shqiptaret e "macedonise".
    Fatkeqsisht kjo vlene edhe per shqiptaret e shqiprise dhe te kosoves, hiq nuk jan mall me i mire.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Zëu_s : 11-01-2008 më 05:18

Perjashtuar Maska e besi84
    Anëtarësuar
    29-12-2003
    Vendndodhja
    n'toke t'Zotit!!
    Postime
    440
    Citim Postuar më parë nga Zëu_s Lexo Postimin
    besi84,
    keto dy gjera te permendura me lart, jan vetem dy nga ato budallalleqet e shumta qe po na thone disa "dijetar islam" me do far "hadithe te forta" (qe po na dalin tash si kepurdhat pas shiut) se na qenka urdher i Zotit, natyrisht si gjithmone absurdet argumentohen me edhe ma shum absurde.

Mos harro se shum gjera fillohen me pak e pastaj behen shum. Sot shami, neser ferexhe, pasneser ndalim shkollimi per femra etj, e kur t'iu harxhohen idete per diskriminim te femrave, do te na turren pastaj neve mashkujve, do te na detyrojne edhe neve meshkujt te veshim ferexhe, me ndonje far "hadithi te fort" nga ndonje "dijetar islam" qe do ta zbulojne.

Une faktikisht nuk kam gje kunder pse te vnohet shamia dhe te rrespektohet feja ashtu siq na ka udhezuar Allahu xh.sh dhe siq na ka mesuar i Derguari i Tij, Muhamedi a.s. Mirpo disa po i egzagjerojne gjerat. p.sh une pre se jam lindur dhe deri me tash (kam mbushur 23 vjet mashalla) nuk kam degjuar (qe sipas fese Islame) fetyra duheka mbuluar. Une nuk jam nje qe i bindem askujt (perveq Allahutt xh.sh) dhe se ata shkenctaret qe permende ti as qe i njoh dhe as qe kam per ta marr mundin qe ti njoh (lexoj).
    Une nisem nga logjika, dhe ajo logjike qe me thote se nuk ka tjeter Zot pos Allahut xh.sh po ajo logjik me thote se keto fytyra te bukura te cilat na ka krijuar I Gjithfuqishmi (sikurse na kkrijoi edhe ne dhe qdo gje tjeter prej asgjeje), nuk kane nevoje te mbulohen. Shamia eshte diqka qe personalisht e simpatizoj por se kurr ne jete nuk do isha perpjekur qe dikujt (nje femre nket rast) tja imponoj nje gje te till, ashtu sikurse nuk me ka shkuar ndermen asnjehere qe Baptist-es (dhe disa tjereve ketu ne forum) te ja ''imponoj'' fene e drejt Islame.
    Fundi i fundit , ne ne Diten e Gjykimit do te pergjigjemi vetem per veprat tona qe kemi bere apo jo???

ariiii Maska e Arber gerguri
    Anëtarësuar
    16-10-2006
    Vendndodhja
    Bardh i Madh - Fushe Kosove
    Postime
    809
    Une faktikisht nuk kam gje kunder pse te vnohet shamia dhe te rrespektohet feja ashtu siq na ka udhezuar Allahu xh.sh dhe siq na ka mesuar i Derguari i Tij, Muhamedi a.s. Mirpo disa po i egzagjerojne gjerat. p.sh une pre se jam lindur dhe deri me tash (kam mbushur 23 vjet mashalla) nuk kam degjuar (qe sipas fese Islame) fetyra duheka mbuluar. Une nuk jam nje qe i bindem askujt (perveq Allahutt xh.sh) dhe se ata shkenctaret qe permende ti as qe i njoh dhe as qe kam per ta marr mundin qe ti njoh (lexoj).
    Une nisem nga logjika, dhe ajo logjike qe me thote se nuk ka tjeter Zot pos Allahut xh.sh po ajo logjik me thote se keto fytyra te bukura te cilat na ka krijuar I Gjithfuqishmi (sikurse na kkrijoi edhe ne dhe qdo gje tjeter prej asgjeje), nuk kane nevoje te mbulohen. Shamia eshte diqka qe personalisht e simpatizoj por se kurr ne jete nuk do isha perpjekur qe dikujt (nje femre nket rast) tja imponoj nje gje te till, ashtu sikurse nuk me ka shkuar ndermen asnjehere qe Baptist-es (dhe disa tjereve ketu ne forum) te ja ''imponoj'' fene e drejt Islame.
    Fundi i fundit , ne ne Diten e Gjykimit do te pergjigjemi vetem per veprat tona qe kemi bere apo jo???
    Besi 84 ? S'do te thot se ti personalisht qe nuk ke ndegjuar per mbuloj, mos te jet farz mbulesa. TI i paske 23, ALlahu te rujt por me kohen do te msosh shume me shume. Tjetra, mos thuaj nuk kan nevoj te mbulohen, keto te bukura qe i kemi qe na ka falur i madherishmi ALlahu. Njeriu perkatesisht femra, te bukura i ka edhe pjeset tjera te trupit, por duhet t'i mbuloj. Avreti(pjeset e turpshme) duhet te mbulohen, e tek femra edhe fetyra eshte Avret. Lidhje me kete shume dijetar kan qen unanim. Nje hoxhe dje me tha se shume gjat e kemi studuar ne saudi qeshtjen e mbuleses, dhe tha se we allahu eshte farz te mbulohet femra perkatesisht fetyra e saj, por a e din qfar tha ne fund se , "Me mujt na mi mbulu motrat tona, dmth veq shamin ta ven ne koke, boll eshte per ne'' Keshtu qe vella i dashur mos e moho fjalen e Allahut, se nje dit te gjith do te jepim llogari para tij, keshtu qe kujdes me urdherat e Tij. E sa per ate qe the se kurr nuk tentoj me ja imponuar dikujt mbulesen, jo! ajo nuk eshte, ti se paku tregoju se e ki obligim prej Allahut, e nese ai personi e merr apo nuk e merr, ajo eshte qeshtje e tij.

Anëtarësuar
    29-12-2003
    Vendndodhja
    n'toke t'Zotit!!
    Postime
    440
    Citim Postuar më parë nga Arber gerguri Lexo Postimin
    Besi 84 ? S'do te thot se ti personalisht qe nuk ke ndegjuar per mbuloj, mos te jet farz mbulesa. TI i paske 23, ALlahu te rujt por me kohen do te msosh shume me shume. Tjetra, mos thuaj nuk kan nevoj te mbulohen, keto te bukura qe i kemi qe na ka falur i madherishmi ALlahu. Njeriu perkatesisht femra, te bukura i ka edhe pjeset tjera te trupit, por duhet t'i mbuloj. Avreti(pjeset e turpshme) duhet te mbulohen, e tek femra edhe fetyra eshte Avret. Lidhje me kete shume dijetar kan qen unanim. Nje hoxhe dje me tha se shume gjat e kemi studuar ne saudi qeshtjen e mbuleses, dhe tha se we allahu eshte farz te mbulohet femra perkatesisht fetyra e saj, por a e din qfar tha ne fund se , "Me mujt na mi mbulu motrat tona, dmth veq shamin ta ven ne koke, boll eshte per ne'' Keshtu qe vella i dashur mos e moho fjalen e Allahut, se nje dit te gjith do te jepim llogari para tij, keshtu qe kujdes me urdherat e Tij. E sa per ate qe the se kurr nuk tentoj me ja imponuar dikujt mbulesen, jo! ajo nuk eshte, ti se paku tregoju se e ki obligim prej Allahut, e nese ai personi e merr apo nuk e merr, ajo eshte qeshtje e tij.
    Arber une nuk thash se nuk pajtohem me urdherat e Allahut.xh.sh (sepse fundi fundit eshte URDHER dhe skam qare qe ti bindem nese mendoj per me larg perkatesiisht ''jeten pas vdekjes'')...E perseris se deri tash kam lexuar (aq sa kam mundur) dhe se diqka te till qe po thua ti (ne linje me mbulesen e fetyres) nuk kam gjetur ndonje mendim qe te mund te me bindte se mbulesa e fytyres eshte farz.(pike)

Ne Kuranin Famelart na ka udhezuar Zoti (falemderimi i qofte Atij), dhe thuhet se femra duhet mbuluar nese done Shperblimin edhe me te madh , aty thuhet shume mire se duhet mbuluar ato pjeset e pahijshme (qe mund te jet edhe qafa) por fytyra asesi. Ndersa me sa di une dhe Muhamedi a.s ka thene disa hadithe rreth mbuleses por ne asnjeren nga to nuk ceket fytyra (per mua personalisht fytyra nuk eshte gje e pahijshme as tek femrat as tek meshkujt).
    Une nuk po du te spekuloj (sepse nga kjo nuk i bej dobi askujt perpos qe i bej keq vetes sime) por se me sa kam lexuar une , nuk shkruan se grate e Pejgamberit a.s te ken mbuluar fetyren e tyre (perpos shamis kuptohet).

P.S E ata qe mundohen me dite ma shume se qe duhet , bejne gabime shume , sepse kane gjera mat ''meqme'' met cilat mund te mirren dhe ti studiojn. E njera nder to do te kishte me qen luftrat e sodit nderfetar ne Irak.

Allahu xh.sh e di me se miri.

ariiii Maska e Arber gerguri
    Anëtarësuar
    16-10-2006
    Vendndodhja
    Bardh i Madh - Fushe Kosove
    Postime
    809
    Arber une nuk thash se nuk pajtohem me urdherat e Allahut.xh.sh (sepse fundi fundit eshte URDHER dhe skam qare qe ti bindem nese mendoj per me larg perkatesiisht ''jeten pas vdekjes'')...E perseris se deri tash kam lexuar (aq sa kam mundur) dhe se diqka te till qe po thua ti (ne linje me mbulesen e fetyres) nuk kam gjetur ndonje mendim qe te mund te me bindte se mbulesa e fytyres eshte farz.(pike)

Ne Kuranin Famelart na ka udhezuar Zoti (falemderimi i qofte Atij), dhe thuhet se femra duhet mbuluar nese done Shperblimin edhe me te madh , aty thuhet shume mire se duhet mbuluar ato pjeset e pahijshme (qe mund te jet edhe qafa) por fytyra asesi. Ndersa me sa di une dhe Muhamedi a.s ka thene disa hadithe rreth mbuleses por ne asnjeren nga to nuk ceket fytyra (per mua personalisht fytyra nuk eshte gje e pahijshme as tek femrat as tek meshkujt).
    Une nuk po du te spekuloj (sepse nga kjo nuk i bej dobi askujt perpos qe i bej keq vetes sime) por se me sa kam lexuar une , nuk shkruan se grate e Pejgamberit a.s te ken mbuluar fetyren e tyre (perpos shamis kuptohet).

P.S E ata qe mundohen me dite ma shume se qe duhet , bejne gabime shume , sepse kane gjera mat ''meqme'' met cilat mund te mirren dhe ti studiojn. E njera nder to do te kishte me qen luftrat e sodit nderfetar ne Irak.

Allahu xh.sh e di me se miri.
    pak paske lexuar. I kam postuar me nalt disa hadithe ku ne raste te caktuara grate e pejgamberit dhe grate tjera te muslimanve e kan mbuluar edhe fetyren. Nuk po e perseris prap hadithet. Po lidhje me mbulesen qe e the ma nalt shume pak ke lexuar. Si mund te thua qe nese farzin nuk e aplikon, kurgju kerkujt por nese e aplikon merr shperblim me te madh. jo bre burre. Ata qe e mohojn, nuk i praktikojn farzet, Allahu ka per t'i denuar ne diten e Gjykimit. E kerkund nuk po mund t'ja qelloni ju si p.sh duhet te mbulohet rreth qafes e koken jo! qfar qenka qafa ma e turpshme qafa se koka, po lereni Allahile. E kam permend disa her dhe prap po e permendi se ne ajet thuhet XHelebibihin, Shumsi i fjales xhilbab, e kjo e paradundit ka qellimin e mbulimit (mbi trupin, fytyrën, qafën dhe krahërorin e tyre)
    por prap po them se femrat shqiptare larg jon shume, ato mas pari as qe e kryejn urdherin e Allahut, psh namazin, shumica as qe agjerojne e pas ketyre vjen mbulesa, Allahu i udhezoft sdi qka them tjeter.

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Fatkeqsisht kjo vlene edhe per shqiptaret e shqiprise dhe te kosoves, hiq nuk jan mall me i mire.
    Zëus, kete e thash se kjo ndodhi kinkretisht ne Maqedoni, dhe ndodhi ne momentin kur e anuluan ligjin per flamurin dhe se thane qe do te kerkojne viza per shtetasit shqiptar. Per kete e thash keshtu ejo per tjeter
    Flamurin po e ndalojne, vizat po i kerkojne, por ferexhat po i lejojne....Fjala eshte per Maqedonine. Triumf per shqiptaret e "macedonise".
    Flamurin ta ndalojne
    vizat ti kerkojne
    ne fe investojne
    ferexhen ta lejojne
    shqiptaret "triumfojne"...
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Anëtarësuar
    29-12-2003
    Vendndodhja
    n'toke t'Zotit!!
    Postime
    440
    Citim Postuar më parë nga Baptist Lexo Postimin
    Feja harape ne Maqedoni u imponohet shqiptareve nga sheti maqedon tash 70 vjet ne reaste te caktuara edhe me dhune bile.
    wow, prej kur Maqedonia na qenka bere shtet islamik, e qe spana degjuar ende ???

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Pasaporta Shqiptare
    Nga ClaY_MorE në forumin Emigracioni
    Përgjigje: 155
    Postimi i Fundit: 20-02-2017, 15:37
  2. Fier, humbasin "pa nam e nishan" 35 pasaporta
    Nga Zemrushja në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 14-04-2007, 12:58
  3. Alarmi, pasaporta vetëm për një muaj
    Nga Xhuxhumaku në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-11-2005, 19:12
  4. Lajme nga Anglia
    Nga kundraRRYMES në forumin Emigracioni
    Përgjigje: 169
    Postimi i Fundit: 24-03-2005, 18:55

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •