Close
Faqja 177 prej 1135 FillimFillim ... 77127167175176177178179187227277677 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,761 deri 1,770 prej 11341
    ariiii Maska e Arber gerguri
    Anėtarėsuar
    16-10-2006
    Vendndodhja
    Bardh i Madh - Fushe Kosove
    Postime
    809
    Citim Postuar mė parė nga Zėu_s Lexo Postimin
    Po pra, ashtu eshte, dhe kuptoje e dije nje here e per gjithmone se te thuash qe "Allah nuk do te thot Zot", dhe se "Allah e ka emrin Zoti i muslimanve" eshte shirk haptas dhe i pastert (apo i ndyre, si te duash ti).

Ketu ka njerz qe e njohin Zėusin shum kohe para teje, dhe e dijne shum mire se a jam une nje njeri qe shpif fjale per te tjeret apo nje njeri i drejt dhe i se vertetes.

Une deri sot kurre ne jeten time private dhe virtuale nuk kam shpifur fjale te keqe per dikend. Ketu shpife ti fjale te keqe per mua, ma mathe sy me sy qe une jam nje shpifs fjalesh.

Ndersa sa i perket asaj qe thash une qe ti i perket sektit Vahabi, nuk eshte shpifje. Sepse nese bazohemi ne fjalet qe i thua ti apo ne textet qe i ke shkruar ti ne kete forum, ti ose i perket sektit antimUsliman te ashtuquajtur Wahhabism (Uahabizm) ose je i shoqruar e rrin me ta dhe te kan bere ata per vete pa e ditur ti hiq, i perket ketije sekti pa vetdijen tende, nuk je ne dioni qe po i perket atyre. Kjo do me thene qe une po e zbus pak kete pohim timin per ty.

Pra ki kujdese o Arbėr Gerguri, ose me mire po them, o vllezer Shqiptar keni kujdese se ēka po beni me mjekrra, pantollone, mbulesa te femrave etj. etj. sepse siē ka thene Muhamedi a.s:

"Ai qe i perngjan nje populli, behet prej tyre"

Ne Shqiptaret e gjore jemi populli i vetem ne kete bote te padrejte qe e kemi paguar gjithmone me kurriz dhe qe i kuptojme me se miri keto fjale te profetit Muhamed a.s.

T'pershendes
    Ti me duket mas pari nuk je prej muslimanve, sepse elementet baz nuk i din.
    Mas pari per emrin Zot nese e perkthejme ne gjuhen Arabe eshte Rabb, Ne qdo her muslimanet falemi, i bim sexhde, Agjerojme per Allahun, e kupton njeri. zot (shqip), Rabb (arabisht) kete te gjith jan nje Ai, Allahu. nuk eshte kjo shirk.
    Dhe cili prej muslimanve ketu me thot se une jom gabim nese une i fali 5 kohe namaz, plus namaz nate, agjeroj, jap pak nga pasuria ime , dmth une o vella po i plotesoj kushtet prime te islamit. Dhe kush mund te thot se femrat nuk e kan obligim me u mbulue, nese po argumentone kete.
    E sa i perket qeshtjeve mjekrres, pantollave, ato jan synet i fort, nese i kryen Allahu te shperblen, po nese jo, Allahu ka per te qortuar per keto qe si ke kryer, e paramendo sikur Allahu te qorton. Dmth keto nuk jon farze(obilgime) se po te ishin ateher qdo musliman ishte dashur t'i kryej(kusht) sepse Farzi eshte hakk, psh namazi (falja), dhe nese nuk e kryen ndeshkohesh nga ALlahu. Nje shpjegim; fjala "qorton' dhe "ndeshkon" nuk jon njejte, sepse me te ndeshku Allahu je prej xhehnemlive, ndersa me te qortu eshte diqka tjeter.
    vertet je nje shpifes ti ZEUSI, ose nuk don te ndegjosh dhe ketu je vetem per te kundershtuar pa argumente.

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Baptist le se jemi totalishte jashte teme dhe sduhet ti ngaterrojm temat

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    a mos po do kontradikta?!!

qe kontradikta: -kush e shkaktoi kiametin?
    atehere kush e sanoi token e qiellin prap?

cka te thote kurani per kete qeshtje?
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Baptist nje gje une Kur'anin e kam lexuar dhe e kam "kuptuar" (sepse per ta kuptuar duhet studim i madh ) . Po une nuk rri tere diten me Kur'an ne dore sepse jam duke stjudiuar ne inxhinieri elektrike dhe nuk kam kohe me u marr me tjeter qka perveq shkolles . Pra per kete pyetje le te pergjigjet dikush tjeter qe e din Kur'anin me mire se une .

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    E gjetet profetin!!!!!!!sa energji te kota te harxhuara
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Denim Division Maska e Diesel Industry
    Anėtarėsuar
    05-05-2005
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    901
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Jeta ne aspektin Islamik eshte e shejnte dhe askush nuk ka te drejte ti mari jeten dikujt tjeter per "x" shkaqe.
    Gostivari_usa
    Po kur dikush "tradheton" fene islame (konvertohet ne nje tjeter) nuk denohet me vdekje? Apo do thuash JO !
    Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga Styx Lexo Postimin
    Si e verteton qe jane te tilla? Pamundesia e vertetimit nuk llogaritet si fakt.

Ne se quan perralle permbjatjen e nje libri fetar, per c'arsyer kerkon te hulumtosh nje liber tjeter fetar qe perputhet me te parin ne shume pika?.
    Jo jo nuk jane perralla, kuroni o plot me shkence
    UNE JAM TI-TI JE UNE

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    2,501
    Citim Postuar mė parė nga Diesel Industry Lexo Postimin
    Po kur dikush "tradheton" fene islame (konvertohet ne nje tjeter) nuk denohet me vdekje? Apo do thuash JO !

Une te them se JOO,ate e ka denuar Allahu e ska nevoj njeriu me e denu,sepse xhdo kush zgjedh ate qe e sheh se eshte me e mire per vetin e tij,e per ket arsye nuk mundet ta denoj nje njeri eshte Allahu i cili vendos per te.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga Black_Mamba Lexo Postimin
    Une te them se JOO,ate e ka denuar Allahu e ska nevoj njeriu me e denu,sepse xhdo kush zgjedh ate qe e sheh se eshte me e mire per vetin e tij,e per ket arsye nuk mundet ta denoj nje njeri eshte Allahu i cili vendos per te.
    Pse ja fut kot?
    UNE JAM TI-TI JE UNE

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    2,501
    Citim Postuar mė parė nga land Lexo Postimin
    Pse ja fut kot?

Po ndonjeher duhet edhe tja fusish kot ske cka ben.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •