Ti me duket mas pari nuk je prej muslimanve, sepse elementet baz nuk i din.
Mas pari per emrin Zot nese e perkthejme ne gjuhen Arabe eshte Rabb, Ne qdo her muslimanet falemi, i bim sexhde, Agjerojme per Allahun, e kupton njeri. zot (shqip), Rabb (arabisht) kete te gjith jan nje Ai, Allahu. nuk eshte kjo shirk.
Dhe cili prej muslimanve ketu me thot se une jom gabim nese une i fali 5 kohe namaz, plus namaz nate, agjeroj, jap pak nga pasuria ime , dmth une o vella po i plotesoj kushtet prime te islamit. Dhe kush mund te thot se femrat nuk e kan obligim me u mbulue, nese po argumentone kete.
E sa i perket qeshtjeve mjekrres, pantollave, ato jan synet i fort, nese i kryen Allahu te shperblen, po nese jo, Allahu ka per te qortuar per keto qe si ke kryer, e paramendo sikur Allahu te qorton. Dmth keto nuk jon farze(obilgime) se po te ishin ateher qdo musliman ishte dashur t'i kryej(kusht) sepse Farzi eshte hakk, psh namazi (falja), dhe nese nuk e kryen ndeshkohesh nga ALlahu. Nje shpjegim; fjala "qorton' dhe "ndeshkon" nuk jon njejte, sepse me te ndeshku Allahu je prej xhehnemlive, ndersa me te qortu eshte diqka tjeter.
vertet je nje shpifes ti ZEUSI, ose nuk don te ndegjosh dhe ketu je vetem per te kundershtuar pa argumente.
Krijoni Kontakt