Close
Faqja 176 prej 1135 FillimFillim ... 76126166174175176177178186226276676 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,751 deri 1,760 prej 11341
    Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    xhami ia ke fut kot, tjeter po mendon e tjeter po thua - mendoj qe deshte me thane se:

ka patriota shqiptar me fe musliman qe kane luftuar, qe luftojne dhe qe do te luftojne, per Atdhe.

(se kosova eshte nje cope e vogel e tij).
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Mendoj qe kur vjen puna tek feja dhe veshtiresit qe mund te te dalin nga "x" persona sa i perket menyres se si nje njeri deshiron te besoj dhe nese mendon se ata "x" paraqesin nje barikade per besimin e tij, ma merr mendja , vrasja nuk eshte zgjidhje.
    Fol per veten time psh edhe pse jam i lindur ne familje muslimane po sikur te supozojme se te isha i lindur ne nje familje krishtere , me keto njohuri qe kam une sot 100000000000% do isha konvertuar ne musliman dhe te supozojne se prinderit kristijan do te mundoheshin psh te me pengojne ne besimin tim , atehere do ju kisha thene prinderve "lamtumire", por jo vrasje.
    Jeta ne aspektin Islamik eshte e shejnte dhe askush nuk ka te drejte ti mari jeten dikujt tjeter per "x" shkaqe.
    I vetmi rast qe lejohet me vra nje njeri ne fene islame eshte rasti i vetmbrojtjes qe eshte shum normale. Nese dikush mundon te me vrasi , do te mbrohen , nuk diskutohet, do te mbrohem deri ne ate pike sa qe nese ka nevoje do te vras dike qe cenon jeten time ose te familjes sime.
    Por ne raste tjera, mendoj largimi nga ata persona qe mundohen te te cojne nje rruge te gabuar eshte zgjedhja me e mire.

Gostivari_usa
    WE WILL NOT GO DOWN!

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga Baptist Lexo Postimin
    xhami ia ke fut kot, tjeter po mendon e tjeter po thua - mendoj qe deshte me thane se:

ka patriota shqiptar me fe musliman qe kane luftuar, qe luftojne dhe qe do te luftojne, per Atdhe.

E vertete , se jane shqiptare me fe muslimane , por ekziston edhe nje e vertete tjeter paksa e hidhur.
    Dhe ndoshta gaboj , dhe ishalla po gaboj une , me mire te gaboj une se tjeter.
    Por mendoj se koheve te fundit vetem patriotat shqipatare musliman po luftojne per atdhe, shqiptareve katolik ose ortodoks nuk ju degjohet ZERI !!!
    Gjate 10 viteve te fundit patem 3 luftra me armiqet tane , edhe ate lufta e kosoves , lufta e Presheves dhe kjo e fundit lufta ne Maqedoni!!!
    Te gjithe deshmoret kane qene musliman , me e keqja nuk kam te pakten njohuri se ne mesin e ushtareve ka pasur ndonje shqiptar me fe kristijane ose ortodokse !!!
    Fundja lufterat e bera, jane be per shqiperi dhe per shqiptari , qe nen kupton qe edhe shqiptaret kristijan eshte dashur te marrin pjesene ato luftera , edhe ata eshte dashur te sakrifikojne gjakun e tyre.
    Por sic e thash, te dhenat tregojne krejt ndryshe.

Gostivari_usa

P.S." Shqiperia dhe Shqiptaria i takojne atij qe lufton - e jo atij qe ben gjum dhe shitet patriot"
    WE WILL NOT GO DOWN!

Perjashtuar Maska e besi84
    Anėtarėsuar
    29-12-2003
    Vendndodhja
    n'toke t'Zotit!!
    Postime
    440
    Jo, nji harapt tru-arshaf do te me tregoj mua cka eshte "harami".

Saktesisht me kete idiotesi qe po e perserit serish dhe po e konfirmon pa medyshe, rishtas, kisha thene edhe une, se po thoje ti!

Ja s'po ia heq asnje presje:
    besi84 : "une kam thene se vetem atehere kur prinderit e mi nuk do te me lejohnin te shkoj ne rrugen e drejt (ashtu siq nuk te lejon shejtani ty) , do u kundervihesha prinderve, pra do mundohesha te iki diku larg nga ta, mirpo nese ata prape do me pengojn ateher und do perpiqesha me gjithe qenjen time te mbroje te drejten time dhe kjo mrojteje e drejtes sime me jep te drejt qe te vras kedo qe me cenon lirine time (pra ata mun te jen familja , prinderit gje qe per mendimin tim eshte diqka abstrakte pasi qe nuk ka mundesi te ndodhe. Gjithashtu personi tjeter ''pengues'' mund te jesh edhe ti ! qe don te thote se njesoj si prinderit ashtu do te vrisja edhe ty )".
    A mos ka nevoje per ndonje koment?!!

Ti vetem me "te thene" te kesaj e ke humbur shpirtin pergjithmone! Por ti kete s'e di, se i ke trute arshaf. Por pendimi te pranohet, sepse "vetem gjerat qe jane bere nuk kthehen mbrapa" sepse ndjeti mund te kthehet gjithmone. por ti keto s'i di...

cit besi84: "Pyetje: (vlen per Baptist-en).... Kush ta tha ty qe une beje ashtu siq thone ''harapet'' dhe i bindem diqkaje tjeter perpos Asaj qe vjen nga I Plotefuqishmi?"

Se ben ashtu sic te thone harapet, ma thua serish ti me po keto fjale, ose ti nuk je ne gjendje te kuptosh as ato qe thua?

Nuk kam me koment per robin e sheitanit.

More ti Baptist-a ke filluar edhe te mi ri-citosh postimet (cdon thuash ti me kete??)

...dhe nese ti din te lexosh shqipe, atehere kjo qe ke cituar ti nuk ka nevoj per rikomentim sepse kuptohet shime mire (per ata qe din me kuptu).
    Nga kjo qe u tha (nga ti) po kuptoj se eshte njesoj per ty sikkur ty te hin shkau ne shpi don ti mbyt familjen dhe ti i mbyll syt dhe behesh sikur nuk po ndodh asgje ose sikur shkiet vijne per te kerkuar ty qe te burgosin ,vrasin a ku di une se qka, e ti fshehesh ne nje vend te sigurt (per te cilen vetem familja yte din), dhe posa te vien shkiet , ata (familja jote ) i tregojn per vendndodhejen tende dhe ata ty te arrestojnm dhe.... E ti kur kalon pran atyre qe te tradhetuan (familja jote pra) i shikon me buzqesheje duke dashur ti thuash faleminderit per ate qe ata bene. Kete nuk ma thote mendja se to do e beshte ngase e dine se familja jote jan tradhetar dhe don ti faleminderosh per vepren, por ngase beson se familjen i ke ''patriota'' te cilen ta duan te miren dhe te udhezojn ne rruge te drejt (nket rast ne rrugen e burgjeve te serbis)

E ti sikur te dije se qeshte harami dhe hallalli ndryshe do ishe sjellur!!, Me qudit fakti se si ti me akuzon qe une i ''besoj verberisht'' ate qe thon ''harapet'', sepse e di mese sigurt se ti nuk din asgje se qthone ata

DEBATI PERFUNDOI...!....Zoti te udhezoft....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga besi84 : 01-01-2008 mė 12:20

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375

O babtiste po nuk vine muslimanet prej arabis me luftu per neve .

Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    po vec per shkije vijne.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Baptist tash po ndrron gjendja se po me duket vendet muslimane dojn te na pranojn shtetin tone .

Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar mė parė nga xhamia Lexo Postimin
    Baptist tash po ndrron gjendja se po me duket vendet muslimane dojn te na pranojn shtetin tone .
    Vazhdo shih andrra ti
    Aeneas Dardanus

Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    baptist spo flas prej vetit po flas qka kam ndegjuar ne lajme tash sa jan te verteta lajmet une nuk e di .

Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar mė parė nga xhamia Lexo Postimin
    baptist spo flas prej vetit po flas qka kam ndegjuar ne lajme tash sa jan te verteta lajmet une nuk e di .
    E di une!
    Aeneas Dardanus

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •