Close
Faqja 5 prej 11 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 110
    Veritas liberatis Vos
    Anėtarėsuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204
    pse mer prush, kete vit u bere musliman i devotshem?.... nejse ...Ju moderatore...ju lutem ndrojani firmen dhe nick-un se bekim a ka shkruar gabimisht (ka qne i pire kur festonte ndonje fitore te Juves) lol, dhe nuk identifikohet me kafiret e juves .

ps..per cilat babadimra flet mer prush... ti kete vit je regjistruar
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639

Festimi i vitit te ri

Pik se pari nuk diskutohet qe nga pikepamja islame , behet fjale per nje feste pagane qe nuk duhet te festohet as te 1000 e secondit.
    Por nese e analizojme kete feste pak me shum ne detaje , do te shikojme qe edhe llogjikisht kjo feste eshte e pakuptimte!!!
    Cfar festojme neve ?!! Vitin e ri!!!
    Cfar sjell ky viti i ri ?!! Asgje tjeter vecse nje vit me shum ne vitet tona !!!
    Pra ata qe festojne kete feste festojne plakjen e tyre dhe asgje me shum.
    Sikur te kishte qene e kunderta , te ishim be nje vit me te ri , hajde hajde , po keshtu , kur me shkon nder mend se plakem !!!! Te festoj kete feste ?!!!
    Kurren e kurres !!!

Gostivari_usa
    WE WILL NOT GO DOWN!

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Gostivar ben te shprehesh me qarte pse feste pagane ?
    Cilat sene po adhurohen , qka eshte ne kundershtim me fene islame qe te festohet diqka , spo e qujme vite te ri a bane te quajm ndrrim te mote moteve , sepse edhe kalendari islamik eshte pjese e imagjinates njerezore sikurse kalendari gregorian .
    Ju po thuani nuk bene te festohet e spo jepni spjegime te kjarta dhe bindese pse .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar mė parė nga BEHARI Lexo Postimin
    kam lexuar citime te tilla nga antare te ndryshem,por se bie dhe ti ne kete nivel nuk ma mirrte mendja!!po plasja ore ne mp secilit po deshe apo po ta beri me borc!!
    nuk kuptoj perse ja lejoni vehtes te fyeni nje komunitet per hiri te nje personi qe shprehet gjoja ne emer te islamit qe realisht nuk kane asgje te perbashket me islamin e vertete!!!
    Se c'far lexon ti Behar eshte pune per ty jo per mua.
    Nivelin tim te duhet kohe ta njohesh ty se me duhet te hidhem nga chati une pastaj ,per bere ndonje dore muabet apo neper MSN-ra .(besoj se aty do ma njihje nivelin).Ja palos une sja palos une ate qe kam ta them para turinjve ,sdua une mp e derr -derr ..

Ti tani ke hallin se te ofendohet komuniteti apo allahu ,se s'po din c'far po thua ?!
    Ju smerrin vesh brenda perbrenda vetes tuaj e jo me te na jepni dhe ne mende qe te fillojme te besojme dhe ne .U ne rastesisht e lexova dhe te them te drejten me erdhi inat se pash nje percarje te vertet po jo se mbroj krishterimin .

MIREMBETSHI DHE NE KETE TEME SE PO NA PERCANI .Besoni ne veten tuaj jo per te tjeret .
    Se ketej ne usa ne shume institucione shteterore apo kompani private neser deri ne oren 12( ndoshta dhe me gjat ) te drekes eshte pune ,dhe kushdo pas pune i urohet njeri tjetrit viti i ri .Po ju ju ka zene kurrizi rehat se ju jep allahu apo krishti per te ngrene kurse ne te tjereve na mbajne shpatullat tona dhe gjejme kohe te urojme njeri tjtrin per nje vit te mbare .
    KAQ KISHA UNE S'DUA ME REPLIKA SE SJU HA DOT ME LEXIMET BIBLIKE APO TE KURANIT SE AS I KAM PARE NDONJEHERE ME SY SE SI JANE .
    LumE ju per mende qe keni .
    Vazhdoni tani ....................
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga alnosa : 30-12-2007 mė 22:00

I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar mė parė nga alnosa Lexo Postimin
    Se c'far lexon ti Behar eshte pune per ty jo per mua.
    Nivelin tim te duhet kohe ta njohesh ty se me duhet te hidhem nga chati une pastaj ,per bere ndonje dore muabet apo neper MSN-ra .(besoj se aty do ma njihje nivelin).Ja palos une sja palos une ate qe kam ta them para turinjve ,sdua une mp e derr -derr ..

Ti tani ke hallin se te ofendohet komuniteti apo allahu ,se s'po din c'far po thua ?!
    Ju smerrin vesh brenda perbrenda vetes tuaj e jo me te na jepni dhe ne mende qe te fillojme te besojme dhe ne .U ne rastesisht e lexova dhe te them te drejten me erdhi inat se pash nje percarje te vertet po jo se mbroj krishterimin .

MIREMBETSHI DHE NE KETE TEME SE PO NA PERCANI .
    Se ketej ne usa neser deri ne oren 12 te drekes eshte pune ,dhe kushdo pas pune i urohet njeri tjetrit viti i ri .Po ju ju ka zene kurrizi rehat se ju jep allahu apo juzusi per te ngrene kurse ne te tjereve na mbajne shpatullat tona dhe gjejme kohe te urojme njeri tjtrin per nje vit te mbare .
    KAQ KISHA UNE S'DUA ME REPLIKA SE SJU HA DOT ME LEXIMET BIBLIKE APO TE KURANIT SE AS I KAM PARE NDONJEHERE ME SY SE SI JANE .
    LumE ju per mende qe keni .
    Vazhdoni tani ....................
    se pari vrejtje shoqerore te bera!!
    se dyti une nuk bera derr derr sic ti po citon por thjesht te vura ne dukje ate qe mua me ra ne sy!
    se treti ti meqense nuk qenke e interesuar per Allahun apo per jezuesin cfare don qe shkruan tek kjo teme?ose kur shkruan perse tregohesh e njeanshme duke ofenduar nje komunitet!!
    une nuk kisha asgje personale me ty,por thjesht me beri pershtypje shprehja e jote ndaj nje komunititi te nderuar dhe kaq!kam respekt per ty prandaj te kisha shkruar!!
    Gezuar vitin e ri !!

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Nder te tjera mund te kuptoni edhe pse po rren LOGIC haptas. Dhe po u referohet percaresve dhe shtremeruesve te fese ne internet qe nuk kane kurrfare autoriteti as kontrolli fetar nga njerezit me pergjegjsi te shkolluar dhe te udhezuar ne fe te drejte. Te gjitha keto shkrime jane genjshtra. Dhe blogje njerezish manipulues ne internet.

Viti i ri eshte feste kalendarike
    (Sa per informimin e hafizeve qe nuk dijne as te shkruajne mire por duan ti mbushin mend fetaret pa lexuar kurre as Kuranin - se eshte keshtu jo seshte ashtu, por nuk dijne gje as per vete).

Viti i ri eshte kremtim hare me rastin e nderrimit kalendarik te moteve, madje as feste nuk eshte!

Kremtimi nuk ndalohet nga asnje fe, dhe eshte dicka qe as nuk mund te pervetesohet nga fete. Kremtim eshte cdo gje qe kryhet, perfundohet ; si shkolla, si viti, si te korrurat, si te vjelurat...
    Te gjitha keto kremtohen. Kryhen, Permbyllen dhe ne rast fitimi shpenzohet dicka per hare ne nje menyre ose ne tjetren sic mund te jete ndonje gosti e rastit.

Prandaj lerini perrallat e thashethemet mos ua mbushni trurin bloze njerezve qe nuk kane nevoje per blozen tuaj te pavlere.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Musliman Shqiptar Maska e pejani34
    Anėtarėsuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    kjo asht dat kur e kan voros krishterin silvester kurse aj ka vdek me 23 djetor dhe me 31 dhjetor e kan varos, dhe per ket e festojn, gjuajn raketa per ti largu shpirtrat e kqinj, kjo fest nuk asht per musliman.

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    pejan po na nuk festojm kete feste qe po thua ti kishe per vdekjen e ketij silvesterit po na thjeshte jemi me te gezuar qe kemi pase nje vite te mire dhe shpresojm qe te kemi edhe me te mire asgje me shum , as nuk adhurojm zote tjeter pos All-llahut gj.sh dhe Muhamedin a.s te derguar te tij , as nuk pime alkool e as nuk hame mish derri . Tani logjika ime nuk pe kap qe kjo eshte feste pagane.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-12-2007
    Postime
    244
    nje vit me pak nga jeta.
    kthejuni Zotit tuaj, adhuroni Ate me pastertin dhe sinqeritetin e kerkuar se para Tij kemi per te dal.

faleminderit

Faqja 5 prej 11 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Emrat dhe Cilesite e Zotit!
    Nga forum126 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 30
    Postimi i Fundit: 17-11-2010, 03:33
  2. Shqipėria - Hungaria
    Nga ^_BIM_BUM_BAM_^ nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 28-03-2009, 17:54
  3. ITALIA - Australia (1:0)
    Nga Moltisanti nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 135
    Postimi i Fundit: 27-06-2006, 01:34
  4. Festivali Europian 2006
    Nga shigjeta nė forumin Muzika botėrore
    Pėrgjigje: 129
    Postimi i Fundit: 16-06-2006, 06:44
  5. A po afrohet fundi i botes?
    Nga romeoOOO nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 01-09-2005, 07:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •